#

Yhteiskunnalliset ja poliittiset lehdet parhaat tarjoukset

Yhteiskunnalliset lehdet

Yhteiskunnallisia ja poliittisia lehtiä löytyy moneen makuun niin englanniksi kuin suomeksikin. Yhteiskunnallisista lehdistä lienee suomeksi tunnetuin on klassinen Suomen Kuvalehti, jota on julkaistu yhtäjaksoisesti jo yli 100 vuotta. Suomen Kuvalehdessä on todella laajasti viikon kuumista aiheista liittyen politiikkaan, talouteen, yhteiskuntaan, kulttuuriin, urheiluun... Vastaava, joskin sävyltään ehkä kevyempi, on englanniksi Time lehti. Lue lisää >

Tieteen kuvalehti

3 lehteä nyt 9,90€

Suomen Kuvalehti

13 lehteä nyt 59,00€

Time

26 lehteä nyt 52,00€

Image

13 lehteä nyt 69,00€+ TILAAJALAHJA

Talouselämä

23 lehteä nyt 240,00€

Valitut Palat

6 lehteä nyt 25,00€

Teatteri&Tanssi+Sirkus

6 lehteä nyt 59,00€

Skärgård

4 lehteä nyt 61,00€

Tosi Elämää

12 lehteä nyt 38,35€

Kanava

5 lehteä nyt 38,00€

Parnasso

4 lehteä nyt 38,00€

Yhteiskunnalliset lehdet ja lehtitarjoukset

Yhteiskunnallisia ja poliittisia lehtiä löytyy moneen makuun niin englanniksi kuin suomeksikin. Yhteiskunnallisista lehdistä lienee suomeksi tunnetuin on klassinen Suomen Kuvalehti, jota on julkaistu yhtäjaksoisesti jo yli 100 vuotta. Suomen Kuvalehdessä on todella laajasti viikon kuumista aiheista liittyen politiikkaan, talouteen, yhteiskuntaan, kulttuuriin, urheiluun... Vastaava, joskin sävyltään ehkä kevyempi, on englanniksi Time lehti.

Varsinkin nuorten mieleen on yhteiskunnallinen kapinalehti Image, joka on tunnettu räväköistä kolumneistaan. Image on toisaalta viihdyttävä, mutta toisaalta kriittinen ja repäisevä. Se satsaa syväanalyyseihin eri aiheista sekä haastatteluihin. Maailman Kuvalehti jatkaa myös hieman yhteiskunnan keskilinjan sivuilla, sillä se haluaa esitellä todella laadukkailla artikkeleillaan ja kuvareportaaseillaan yhteiskunnan kriisikohtia ympäri maailmaa.

Netistä näkee näihinkin lehtiin uusimmat lehtitarjoukset. Tarjoukset koskevat yleensä niin lahjatilauksia kuin määräaikaisia ja kestotilauksia. Tilaus on mahdollista tehdä mihin aikaan vuorokaudesta vain, myös lahjaksi. Lahjatilauksiin saa myös tilaajalahjat mukaan.

Oman näkemyksensä yhteiskunnallisiin, kulttuurisiin ja poliittisiin asioihin antavat myös tieteen ja historiantutkimuksen näkökulmasta maailmaa katselevat National Geographic sekä Tieteen Kuvalehti. Urheilun näkökulmasta Urheilulehti ja talouden Talouselämä.

Kulttuurista näkökulmaa yhteiskunnallisissa asioissa edustaa Kanava sekä Parnasso, jotka molemmat sanovat edustavansa nimenomaan kulttuuria, sekä kirjoitettua että esitettyä kulttuurin valtavirtaa. Saaristolaiskulttuuria pääse sen sijaan maistamaan ruotsinkielisestä Skärgård lehdestä.