#

Uusia ideoita kuvaukseen valokuvauslehdistä

Valokuvauslehdet

Valokuvaus on nykyään suositumpaa kuin koskaan. Samaan aikaan valokuvauslehtien rivit harvenevat harvenemistaan. Mistä tämä johtuu? Varmastikin siitä, että valokuvauksesta on tullut niin arkista puuhaa. Jokainen kuvaa, jos ei järkkärillä niin ainakin älypuhelimella. Älypuhelin on korvannut digipokkarit, mutta toisaalta digijärkkäreitä myydään harrastelijakäyttöön enemmän kuin koskaan. Lue lisää >

Mikrobitti

6 lehteä nyt 86,00€

Digikuva

3 lehteä nyt 15,90€+ TILAAJALAHJA

Kamera-lehti

5 lehteä nyt 55,00€

Valokuvaulehtien tarjoukset ja tilaajalahjat

Valokuvaus on nykyään suositumpaa kuin koskaan. Samaan aikaan valokuvauslehtien rivit harvenevat harvenemistaan. Mistä tämä johtuu? Varmastikin siitä, että valokuvauksesta on tullut niin arkista puuhaa. Jokainen kuvaa, jos ei järkkärillä niin ainakin älypuhelimella. Älypuhelin on korvannut digipokkarit, mutta toisaalta digijärkkäreitä myydään harrastelijakäyttöön enemmän kuin koskaan.

Valokuvauslehdet antavat kuitenkin ihan uutta näkökulmaan ja potkua työhön ja harrastukseen sekä harrastajalle että ammattilaisille. Digikuva- lehden sisältö on todella laadukasta ja siitä on todella paljon hyötyä varsinkin intohimoiselle harrastajalle. Siinä on tuote-esittelyjä, uutuuksien esittelyjä sekä erilaisia vinkkejä ja oppaita. Erityisesti siitä on hyötyä kuvankäsittelyn opettelemisessa. Digikuva keskittyykin enemmänkin tekniikkaan ja kuvauksen teknisiin puoliin.

Kamera-lehti taas panostaa visuaaliseen puoleen. Se esittelee ihania luontokuvasarjoja, antaa vinkkejä kaikenlaiseen kuvaukseen ja kuvattavan kohtaamiseen. Kamera-lehden luontokuvakilpailu on edelleen todella suosittu. Toki Kamera-lehdestä löytyy myös oppaita ja vinkkejä kameroihin ja kuvankäsittelyyn.

Mikäli harrastaa kuvajournalismia ja haluaa seurata alan uusimpia virtoja sekä pysyä perillä alan uusista ja vanhoista huippukuvaajista, oikea lehti on tällöin Photo Raw, joka on siis suomalainen lehti, mutta sitä julkaistaan nykyään pelkästään englanniksi.

Valokuvauslehti on hyvä idea lahjaksi valokuvausta harrastavalle, sillä lehdestä lahjan saaja saa sekä huvia että hyötyä pitkäksi aikaa. Lahjatilaus tehdään netistä ja sen voi tehdä kestona tai määräaikaisena. Lahjatilauksen tilaajalahjan saa joko tilaaja tai lahjan saaja.