#

Uusi Aku Ankka joka päivä? Uudella sovelluksella tämä on mahdollistaUusi Aku Ankka joka päivä? Uudella sovelluksella tämä on mahdollista

Aku Ankka luo uutta sarjakuvamaailmassa: uusi Applen lukulaitteisiin ja tietokoneille ladattava sovellus, Aku Ankka Lataamo, mahdollistaa aivan uudenlaisen sosiaalinen lukukokemuksen.

 

Missä sarjassa Aku sanoi ajavansa ilman päätä? Moni akkari-harrastaja muistaa sen ulkoakin, mutta uudella sovelluksella se on helppo tarkistaa. Aku Ankka Lataamon hakumahdollisuudet ovat nimittäin valtavan laajat: haut yltävät jokaiseen puhekuplaan ja tekstiin.

 

Vuodesta 1951 jälkeen ilmestyneitä yli 3000 lehteä voi selata sovelluksella vuosikerroittain, lehdittäin, teemoittain, hahmoittain, piirtäjien perusteella, sarjoittain... Aku Ankan lukemiskokemus on nyt sosiaalisempi ja joustavampi kuin koskaan! 

 

Sovellus julkaistiin reilu viikko sitten. Aku Ankan päätoimittaja Aki Hyypän mukaan asiakkailta saatu kokemus ja palaute on ollut erittäin positiivista. 

 

"Kaikki suomeksi ilmestyneet 3000 lehteä paikaa yhteensä 120 kiloa ja ne mahtuu viiteen kottikärryyn. Pelkästään jo lehtien selailu ja säilytys on uudella sovelluksella helpompaa. Testiasiakkaiden kokemusten perusteella kehitimme sovellusta eteenpäin", Hyyppä kertoo.

 

Erittäin positiivista on Aku-fanien mielestä sovelluksen hinta: kestotilaajille sovellus maksaa vain 4,90 euroa kuukaudessa. Muut joutuvat pulittamaan 9,90 euroa.

 

Katso juttu Sanoman sivuilta.


Takaisin