#

Kesälukemista 2019Kesälukemista 2019

Kesä ja loma mahdollistavat usein myös lisää aikaa lukemiselle tai e-kirjojen kuuntelemiselle. Nykyään valittavana on suuri määrä lehtiä, perinteisiä kirjoja sekä e-kirjoja. Lehdet sopivat erinomaisesti mukaan kesäkassiin, olipa menossa sitten rannalle, mökille tai kotisohvalle. Vinkkejä kesälukemiseksi 2019 voi hakea esimerkiksi kirjakauppojen sivuilta, blogeista tai kirjastoista.

Mitä luetaan kesällä 2019?

Suomalaisen kirjakaupan suosituimmat kirjat kesäkuussa 2019 ovat läpileikkaus siitä, mikä ihmisiä tällä hetkellä kiinnostaa. Lähes kaikki kirjat löytyvät myös äänikirjoina joko Storytel- tai Bookbeat -palveluista. Suomalaisen kirjakaupan suosituin kirja on tällä hetkellä: "Wanted Janne "Nacci" Tranberg, Suomen etsityimmän rikollisen tarina". Rikollisen mielen lisäksi suosittuna kesälukemisena keikkuu myös: ”Keto kickstart - Keto reseptejä, Polta rasvaa ja pudota painoa nopeasti ja turvallisesti”. Herkulliset ja helpot reseptit sekä painonpudotus samassa paketissa, sopivat erinomaisesti kesälukuun 2019. Elämäntaito-oppaisiin taas lukeutuu suosittu teos: ”Idiootit ympärilläni, Kuinka ymmärtää muita ja itseään”. Self help -kirjallisuus eli itseapukirjallisuus sopii hyvin lomahetkiin, jos haluaa pyrkiä parempaan elämään rennosti loman aikana. 

Lehtitarjouksissa näkyy kesä

Lehdet ovat mukavaa kesälukemista, mutta lehden lisäksi on usein mahdollista saada myös tilaajalahja. Kesällä 2019 on mahdollista saada lehtien kylkiäisenä muun muassa bluetooth -kaiutin, langaton laturi puhelimelle, treenivaatteita sekä aktiivisuusranneke. Lehtitarjoukset voivat sisältää myös lisälehtiä, jolloin yksittäisen lehden hinnaksi ei jää kovinkaan iso summa. Kesällä 2019 kannattaa tutustua myös lehtiuutuuksiin, esimerkiksi Tiede Luonto -lehti on erinomainen lehti koko perheelle, jonka sisältönä on ajankohtaisia luonto- ja eläinaiheita sekä vaikuttavia kuvia. Kesällä moni suuntaa myös asuntomessuille, mutta sen lisäksi messukohteisiin voi tutustua kattavasti myös esimerkiksi Deko-lehden sivuilla.


Takaisin