#

Anna Ystävänpäivänä lahjaksi lehtiAnna Ystävänpäivänä lahjaksi lehti

Helmikuun puolivälissä vietettävä ystävänpäivä on täydellinen hetki muistaa ystäviä ja rakkaita ihmisiä. Toki heitä kannattaa muistaa muulloinkin, mutta suomalaisten lahjattomassa kulttuurissa lahjoja ei ole sopivaa jaella joka tilanteessa. Ystävänpäivänä lahjoja sen sijaan saa antaa!

 

Ystävänpäivänä pieniä lahjoja voi antaa kaikille rakkaille: ihanille ystäville, omalle rakkaalle, vaikka omalle äidille tai tyttärelle, mikäli kokee heidän olevan erityisiä ystäviä elämässä!

 

PIeni lahja tarkoittaa yleensä pientä muistamista, kuten kukkapuskaa, suklaarasiaa, pientä pehmolelua, joka kertoo rakkaudesta ja välittämisestä, vaikka jääkaappimagneettia mietelauseella.

 

Yksi parhaista lahjoista on kuitenkin jotain sellaista, mikä kestää pidempään. Kirja tai runokirja tai vaikka lippu yhteiseen elokuva-, teatteri- tai konsertti-iltaan on loistava lahja. Ehkä paras lahja on kuitenkin lehti, mikäli kyse on naisesta!

 

Lehti ystävänpäivälahjana kestää pitkään! Parasta on melkein tilata ystävälle sama lehti, kuin mitä itse lukee, sillä tällöin saatte lehdestä yhteisiä keskustelunaiheita ja ideoita yhteiseen tekemiseen. Lahjalehti tilataan yleensä määräaikaisena, esimerkiksi lyhyt neljän lehden tilauskin on todella kiva lahja! Kaiken lisäksi saat yleensä itsekin jonkin lahjan, kun tilaat lehden, nimittäin tilaajalahjan. Tilaajalahja kuuluu tilaajalle, vaikka lehden saaja olisi joku muu.

 

Ideoita lahjalehteen voi katsoa vaikka suosituimmista lahjalehdistä naiselle. Kokosimme myös tähän parhaat ideat lehdistä, jotka sopivat ystävänpäivälahjaksi naiselle!

 

1. Kauneus ja terveys

 

Kauneus ja Terveys tarjous

Kauneus ja terveys lehti keskittyy kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Siinä puhutaan ruuasta, liikunnasta, henkisestä hyvinvoinnista jne, ja on siksi parempi lehti lahjaksi kuin esimerkiksi kuntoilulehdet, joiden viesti voi olla lahjan saajalle hieman ristiriitainen.

Kauneus ja terveys sopii kyllä ystävänpäivälahjaksi kaikille aikuisille naisille!

 

 

2. Trendi

 

Kauneus ja Terveys tarjous

Trendi on ihanan trenditietoinen, raikas, maailmoja avaava ja syleilevä lehti! Trendi saa hyvälle tuulelle, yleensä siinä ei paljoa negatiivisia juttuja ole, vaan se on positiivisuutta, hyvää oloa ja kauneutta tulvillaan!

Trendi raikkaille ja positiivisuutta kaipaaville naisille ystävänpäivälahjaksi!

 

 

3. Anna

 

Anna tarjous

Anna on yksi Suomen suosituimmista naistenlehdistä. Annassa onkin juttuja todella monipuolisesti elämästä. Se on kuitenkin sopivan kevyt meikki- ja matkavinkkeineen, ihanine kauneusjuttuineen ja julkkissivuineen!

Anna sopii lahjaksi oikeastaan kenelle tahansa naiselle!

 

4. Me Naiset

 

Me Naiset tarjous

Me Naiset on niinikään lehti Positiivinen! Silti se ei unohda elämän kaikkia värejä. Hyvien haastattelujen lisäksi lehdessä on ruoka-, matka-, tyyli- ja trendivinkkejä sekä kivoja pikkujuoruja julkkiksista.

Me Naiset on joka naisen lehti jossakin elämänvaiheessa, voit siis huoletta tilata sen ystävänpäivälahjaksi kenelle tahansa ystävällesi!

 

5. Cosmopolitan

 

Cosmopolitan tarjous

Cosmopolitan on suunnattu nuorille naisille, enimmäkseen sinkuille. Cosmopolitan tunnetaan ennen kaikkea suorasukaisuudestaan liittyen seksiin ja seksuaalisuuteen. Lisäksi siinä on tyyliä, trendejä, matkoja, ruokia, liikuntaa, parisuhteita... kaikkea kivaa!

Jos ystäväsi on alle 30-vuotias sinkku, Compolitan on oikea lehti hänelle lahjaksi!

 

 

 


Takaisin