#

Lehti on joulun toivotuimpia lahjoja!Lehti on joulun toivotuimpia lahjoja!

Talven pimeät illat ja joulun aika ovat monille suomalaisille oikeaa kotiaikaa. Kotiaikaan kuuluvat olennaisesti lehdet, kirja ja lukeminen, ja tämä näkyykin lehtitalojen tilastoissa. Jopa 60 prosenttia koko vuoden lehdistä tilataan syksyllä!

Lehtikuninkaan tilastojen mukaan yli puolet lehtitilauksista todella tehdään lokakuun ja joulukuun aikana. Näistä iso osa menee myös joululahjoiksi. Tilastokeskuksen suuren joulukyselyn perusteella nähdään, että etenkin naisilla toivotuimpia joululahjoja olivat nimenomaan lehdet ja kirjat.

Syksyllä lehtitaloissa on myös parhaat tarjoukset, sillä tälläkin hetkellä lehtitilauksiin on saatavilla kymmeniä ja kymmeniä upeita tilaajalahjoja muumimukeista koruihin ja lakanoihin.

Joulun alla suosittu tarjous on Sanoman joululahjakaruselli, jolla voi pyörittää itselleen tilaajalahjan kuudesta eri vaihtoehdosta. Tarjolla on huippulahjoja, arvokkaita, kauniita. Mikäli niitä ei halua pitää itse, ne voi antaa vaikka joululahjaksi eteenpäin. Sanoman kampanjassa on yli kymmenen suosittua lehteä, kaikki lehden hintaan 24,90€.

Lehden tilaaminen joululahjaksi on aina takuuvarma. Ideoita lahjalehtiin voi hakea vaikka Lehtitarjoukset.com sivustolta, jossa on listattu suosituimmat lahjalehdet miehille, naisille ja lapsille. Joululahjaksi tilattu lehti alkaa tulla saajalleen vasta joulun jälkeen, jolloin siitä tullut lasku myös maksetaan.

Katso lehtiahjaideat täältä:

Naisille

Miehille

Lapsille ja nuorille


Takaisin