#

Joululahjakaruselli pyörittää tilaajalahjan joulun lehtitilauksiinJoululahjakaruselli pyörittää tilaajalahjan joulun lehtitilauksiin

Juuri nyt eletään taas vuoden vilkkainta lehtisesonkia, sillä suomalaiset ovat kovia lukemaan talvisydämmenä. Lehtiä tilataan paitsi itselle myös paljon lahjaksi. Juuri nyt lehtien tarjouksetkin ovat parhaimmillaan.

 

Ken lahjan antaa hän lahjan saa. Näin ajatellaan myös lehtitaloissa joulun aikaan, sillä sekä Sanoman että A-lehtien joulukampanjoissa panostetaan lehtitilausten tilaajalahjoihin. Tilaajalahjan saa tilaaja tietysti myös silloin, kun hän tilaa lehden lahjaksi. Tilaaja saa siis lahjan sekä itselleen että läheiselleen!

 

Sanoman joulukampanjassa tilaajalahja pyöritetään pukin lahjakarusellilla. Lahjavaihtoehtoja  on valtavasti, esimerkiksi Finlaysonin pöytäliinoja, Lumene meikkisettejä, Lumene Arctic spa kosmetiikkaa ja muuta Lumene kosmetiikkaa, Naomi Cambel-tuoksu, Marimekon meikkipussi, korusettejä, Hackman paisti tai kalankäsittelysettejä, Mariskooleja, kirjoja, Adidas kosmetiikkaa, Calvin Klein tuoksu, Kuusen alla Muumi-mukin lisäksi lajitelma yllätysmuumi-mukeja, Paola Suhosen palovaroitin, AEG verenpainemittari, Muumi-tyynyliinat, Ankka-reppu ja muita Ankka-tuotteita, Prinsessa-makuupussi ja muita Prinsessa-tuotteita. Ideana on siis pyörittää onnenpyörää, joka valitsee sinulle vaihtoehdoista tilaajalahjan. Lehtivaihtoehtoina on esimerkiksi Kodin Kuvalehti, Meidän perhe ja Gloria.

 

A-lehtien joulukampanjassa puolestaan panostetaan enemmän lahjatilauksen hintoihin kuin tilaajalahjoihin. Tilaajalahjana on Lumenen kosmetiikkaa tai monitoimityökalu.

 

Itse lehden tilalta on tietysti aina mahdollisuus antaa lahjakortti lehtitaloon, mikäli ei osaa valita läheiselleen mieluista lehteä.


Takaisin