#

Aku Ankka Juniori perheen pienimmilleAku Ankka Juniori perheen pienimmille

Aku Ankan sarjisskaala on laajentunut koskemaan myös perheen pienimpiä: Aku Ankka Juniori tarjoaa puuhaa, lukemista ja kuunneltavaa juuri koulutiensä aloittaville.

 

Suomenkielinen maailma Akun ympärillä laajelee: perinteisen Akun, Aku Ankka sarjisextran ja Roope-sedän lisäksi Akkari-fanien on nyt mahdollista tilata Aku Ankka Juniori, joka on suunnattu 3-7 vuotiaille lapsille.

Aku Ankka Juniori on suunniteltu yhdessä pedagogiikan ammattilaisten kanssa niin, että se tukee mahdollisimman hyvin lukemaan opettelevan lapsen kehitystä.

 

Aku Ankka Juniori koostuu lehdestä ja digipalvelusta. Lehti ilmestyy kerran kuukaudessa. Lehdessä on lyhyitä yksinkertaisia sarjakuvia, joita lukemaan kykenemättömänkin on helppo seurata. Lisäksi siinä on puuhatehtäviä. Lehden digipalvelu puolestaan päivittyy joka viikko: keskiviikkoisin ilmestyy uusi sarjis, jonka voi kuunnella, ja perjantaisin lapsen kehitystä tukevia puuhatehtäviä. Digipalvelua on helppo käyttää esimerkiksi tabletilla.

 

Aku Ankka Juniori tarjoaa lapselle tekemistä koko viikolle, sillä digipalveluun tallettuvat jo sinne päivitettynyt materiaali. Lisäksi siinä on mahdollista lukea jonkin verran Aku Ankka Lataamon sarjiksia. Palvelu on suunniteltu selkeäksi ja helppokäyttöiseksi. Sitä voi käyttää samoilla tunnuksilla kolmella päätteellä yhtä aikaa.

 

Digipalvelua pääsee käyttämään ainoastaan tilaamalla lehden. Lehden voi tilata täältä.


Takaisin