Senioreille uusi terveyslehti: ET Terveys!


Senioreille uusi terveyslehti: ET Terveys!

08.04.2014

Supersuositun ET-lehden rinnalle lanseerataan uusi terveyslehti, ET Terveys, jossa panostetaan yli 55-vuotiaiden terveyden ja hyvinvoinnin teemoihin.

 

Suomen suosituimman yleisaikakauslehden ET:n rinnalla ilmestyy kesäkuusta lähtien ET Terveys, jossa keskitytään terveyteen ja hyvinvointiin. ET-lehden 620 000 lukijaa saavat siis hyvinvoinnin teemaan erityisesti paneutuvat ekstraosa, joka tosin täytyy tilata erikseen.

 

ET Terveys tulee pitämään sisällään kaikenlaista tietoa uusista palveluista ja tuotteista, vertailuja ja arvioita terveystuotteista ja -palveluista sekä tietysti käsitelemään eri teemoja ja aiheita ihmisten omien kokemusten kautta. Netissä ET Terveys tarjoaa yhteisöllisyyttä blogien ja keskustelupalstan kautta.

 

ET Terveys-lehteä tekee sama porukka, joka on ET-lehden takana. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Päätoimittaja Riitta Korhosen mukaan lehti on suunnattu oikealle kohderyhmälle, sillä reilusti yli puolet yli 55-vuotiaista pitää terveyttä ja hyvinvointia tulevaisuuden tärkeimpinä asioina.

 


Takaisin

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Aune Pekkarinen
Huono siksi kun ensimmäinen numero kaupoista loppu,enkä koskaan tilaa ennen kuin katsastan eka lehden.voisitteko lähettää osa. Talvikkitie 5 as 56 01300 Vantaa.
Admin:
Hei, Meidän kautta ei onnistu tilaaminen vaan välitämme vain parhaita tarjouksia ja ajankohtaisia uutisia lehti-alalta. Voit tilata ET-terveys-lehden heidän sivuiltaan. Ystävällisin terveisin, Lehdi-tarjoukset.com ylläpito

Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?