#

Suosituimmat liikunta- ja urheilulehdet

Urheilu- & liikuntalehdet

Urheilu- ja liikuntalehdissä on sekä liikuntaan ja urheiluun kannustavia tsemppilehtiä että eri alojen omia erikoislehtiä, jotka esittelevät tiettyä urheilulajia. Tsemppilehdet ovat suosittuja erityisesti naisten keskuudessa, kuten esimerkiksi Fit -lehti, KuntoPlus sekä MeNaiset Sport, joista kaikista kerrotaan myös osiossa Terveys ja kauneus. Lue lisää >

Goal

3 lehteä nyt 24,00€

Kunto Plus

3 lehteä nyt 24,90€+ TILAAJALAHJA

Hyvä Terveys

5 lehteä nyt 29,90€+ TILAAJALAHJA

FIT

4 lehteä nyt 23,90€

Fillari

6 lehteä nyt 59,00€

Pyöräily+Triathlon

5 lehteä nyt 43,90€+ TILAAJALAHJA

Hangup

3 lehteä nyt 20,00€

Juoksija

9 lehteä nyt 77,00€

Hiihto

6 lehteä nyt 45,90€

Vauhdin Maailma

5 lehteä nyt 38,00€

Suunnistaja

7 lehteä nyt 59,00€

Urheilulehti- ja liikuntalehtitarjoukset netistä

Urheilu- ja liikuntalehdissä on sekä liikuntaan ja urheiluun kannustavia tsemppilehtiä että eri alojen omia erikoislehtiä, jotka esittelevät tiettyä urheilulajia. Tsemppilehdet ovat suosittuja erityisesti naisten keskuudessa, kuten esimerkiksi Fit -lehti, KuntoPlus sekä MeNaiset Sport, joista kaikista kerrotaan myös osiossa Terveys ja kauneus.

Urheilulehdistä ehdottomasti suosituin Suomessa on laadukas ja asiantunteva urheilun viikkolehti Urheilulehti, joka käsittelee urheilua ja urheilulajeja laidasta laitaan. Lehdessä painottuu ajankohtaisuus, siinä on esimerkiksi viikon urheilu-uutiset sekä tietysti vakiovihjeet raviin ja muihin veikkauslajeihin.

Lehtitarjoukset.com sivustolla päivitetään aina uusin Urheilulehden tarjous, jonka mukana useimmiten tulee jokin hyödyllinen ja kiinnostava tilaajalahja. Katso tarjous ja tilaa Urheilulehti esimerkiksi täältä. Urheilulehti on huikea idea lahjaksi urheiluhullulle tyypille, sillä lahjatilauksen voi tehdä määräaikaisena esimerkiksi puoleksi vuodeksi!

Mikäli haluaa seurata erityisen tarkasti jotain tiettyä lajeja, niin suomeksi on monia hyviä lajikohtaisia urheilulehtiä, kuten Jääkiekkolehti ja Pro Hockey suomeksi ja ruotsiksi, jalkapallolehti Goal suomeksi ja englanniksi, golfin erikoislehti Golf Digest, joka julkaistaan englanniksi, pyöräilyn erikoislehdet Fillari sekä Pyöräily&Triathlon. Ilmailuharrastajille on oma lehtensä, Edge, sekä skeittareille omansa, Hangup, jotka siis molemmat ovat englanninkielisiä.

Bodaajille on olemassa monta eri lehteä, sillä pelkästään jo suomeksi julkaistaan kahta eri lehteä, Bodytreeniä ja Bodya. Lisäksi fitnessalalla on pari lehteä myös englanniksi. Vastikään on alettu julkaista hiihtoon erikoistunutta aikakauslehteä nimeltä Hiihto sekä juoksuun erikoistunutta Juoksija-lehteä. Näistä kaikista kannattaa katsoa uusin lehtitarjous ja tilaajalahja.

Urheilulehdet ohjaavat liikkumaan

Monet liikunnasta kiinnostuneet kaipaavat toisinaan motivaatiota treeneihinsä. Urheilulehdet ovat hyviä inspiraationlähteitä, jotka motivoivat harrastamaan liikuntaa. Urheilulehtien pääsääntöinen sisältö koostuu yleensä liikunnasta, ravinnosta ja terveestä elämästä kertovista artikkeleista. Lisäksi lehdissä esitellään useasti urheilulajeja ja uusimpia tuulia kauneudenhoidon ja muodin alalta ja tarjotaan myös ruokareseptejä. Näin ollen liikuntalehdet motivoivat lukijoitansa liikkumaan sekä syömään terveellisesti. Useimmat urhelulehdet  ja liikuntalehdet ilmestyvät säännöllisesti. Esimerkiksi Fit ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Säännöllisesti ilmestyvä liikuntalehti on liikkujan kannustava kaveri, joka antaa säännöllisesti hyviä uusia ideoita, eikä anna motivaation tai mielenkiinnon lopahtaa.

Liikuntalehtien lukijan ei tarvitse olla aktiiviharrastaja. Lehdet tarjoavat paljon tietoa monilta eri aloilta ja ovatkin siksi sopivia niin aloittelijan kuin edistyneemmänkin liikkujan luettavaksi. Erityisesti liikunnan aloittelijalle on hyödyllistä ottaa liikuntalehdet avuksi kuntoiluun, sillä niistä saa paljon hyviä ideoita ja ohjeita. Liikuntalehtien avulla pääsee hyvin alkuun kuntoilussa. Liikuntalehdistä saa helposti ja kätevästi käsityksen eri liikuntalajeista ja ruokavalioista, ja siten ne ovatkin mainioita tiedonlähteitä liikuntaan tutustuville. Liikuntalehdet tarjoavat mielenkiintoista luettavaa myös niille, jotka jo tietävät paljon liikunnasta: Liikuntalehdet, kuten esimerkiksi Me naiset –sport, Fit ja Kuntoplus, esittelevät uusimmat liikuntalajit, sporttimuodin, moderneimmat liikuntavarusteet sekä antavat myös neuvoa keittiön puolella tarjoten kuntoilua tukevaan ruokavalioon sopivia ruokareseptejä. Fit ja muut liikuntalehdet kertovat asiantuntevasti terveen elämän peruspilareista. Liikuntalehtien neuvojen avulla voit parantaa ja ylläpitää omaa kuntoasi ja hyvinvointiasi. Liikuntalehdistä voi myös löytää uudelleen liikkumisen riemun, jos se on päässyt katoamaan.
 

Liikuntalehdistä saa paljon käytänöllisiä ohjeita liikuntaan

Liikuntalehdet kannustavat kaikin puolin terveeseen elämään ja hyvinvointiin. Esimerkiksi Fit-lehden jokainen numero on hyvin laaja ja siitä löytyy luettavaa seuraavan numeron ilmestymiseen asti. Säännöllisesti ilmestyvät, runsaasti liikunta- ja ravinto-ohjeita sisältävät liikuntalehdet ovat hyvä tuki kuntoiluun ja hyvinvoinnin ylläpitoon. Monet liikuntalehdet esittelevät jokaisessa numerossaan uusia liikuntalajeja, mikä voikin inspiroida lukijoita kokeilemaan uusia liikuntamuotoja. Jotkin liikuntalehdet, kuten Fit, tarjoavat lukijoilleen myös neuvoja saliohjelmien laatimiseen. Liikuntalehtien suosittuun klassikkosisältöön kuuluvat myös jumppaohjelmat, jotka ovat kaikkien toteutettavissa, sillä ne on yleensä suunniteltu siten, että ne sopivat kaikille. Jumppaohjelmat ovat käteviä myös siksi, että ohjelman liikkeet on yleensä erityisesti suunniteltu kotona jumppausta harrastaville sopiviksi. Liikuntalehdistä saa sali- ja jumppaohjelmien lisäksi hyviä neuvoja siihen, miten treenit kannatta rytmittää. Liikuntalehdissä liikunnan asiantuntijat kertovat, mikä on sopiva liikuntarytmi aloittelijalle, kuinka nopeasti liikuntaa kannattaa alkaa lisätä ja kuinka useasti edistyneen liikkujan on järkevää liikkua. Asiantuntijan neuvoilla voidaan säästyä liikuntatapaturmilta, liikarasitustiloilta ja muilta liikunnan harrastajien ongelmilta.

Osa liikuntalehdistä on erikoistunut vain tiettyihin lajeihin

Osa liikuntalehdistä on keskittynyt vain tiettyyn lajuun kuten kuntosaliurheiluun keskittynyt Bodaus, jalkapalloon perhetynyt Goal, Golfin erikoislehti Golf Digest tai lätkästä innostuneille Jääkiekkolehti. Liikuntalehdet julkaisevat aina ajankohtaisia juttuja. Liikuntalehdistä löytyy juttuja muun muassa vuodenaikojen mukaan, juuri sillä hetkellä ajankohtaisia artikkeleita. Esimerkiksi talvisin julkaistavissa numeroissa painotetaan talvella harrastettavia liikuntamuotoja, kuten hiihtoa, laskettelua, lumikenkäilyä ja kesällä taas julkaistaan enemmän artikkeleita liikuntalajeista, joissa voidaan hyödyntää kesäsääolosuhteita. Kaikki liikuntalehdet seuraavat myös trendi-ilmiöitä ja esittelevät uusimmat lajit, jotka ovat juuri nyt pinnalla. Näistä kuumimmista uusista lajeista kertovista artikkeleista lukija saa paljon tietoa ja myös rohkeutta uuden lajin kokeilemiseen. Voisitko kuvitella meneväsi esimerkiksi hot yoga -tunnille tietämättä entuudestaan mitään kyseisestä lajista ja siihen tarvittavista varusteista? Lajiesittelyiden ohella liikuntalehdissä esitellään usein myös uusinta sporttimuotia ja muuta liikuntavarustusta. Myös eri liikuntalajien harrastajista ja urheilijoista julkaistavat mielenkiintoiset henkilöjutut tukevat lukijoiden liikuntaharrastusta. Liikkujien omakohtaisia kokemuksia eri aloilta kertovat artikkelit antavat paljon ideoita ja ovat inspiroivia sekä motivoivia. Liikuntalehdet ovat kaiken kaikkiaan käteviä ja paljon kattavia tietopaketteja, jotka tutustuttavat lukijan liikuntaan raikkaalla, hyvinvointia tukevalla tavalla.