#

Ulkomaiset lehdet netistä

Ulkomaiset lehdet

Harvard Business Review

6 lehteä nyt 145,00€

The Economist

51 lehteä nyt 275,00€

Time

35 lehteä nyt 52,00€

Nära

3 lehteä nyt 26,00€

BBC Top Gear

13 lehteä nyt 108,75€

Rockn Roll

8 lehteä nyt 63,00€

Hemmets Journal

15 lehteä nyt 39,00€

Nostalgia

6 lehteä nyt 44,00€

Good Food

12 lehteä nyt 98,00€

Kalle Anka & Co

13 lehteä nyt 59,50€+ TILAAJALAHJA

Pets Ruotsi

5 lehteä nyt 31,00€+ TILAAJALAHJA

Bilsport

17 lehteä nyt 105,00€

Guardian Weekly

52 lehteä nyt 245,00€

Kalle Ankas Pocket

7 lehteä nyt 65,00€+ TILAAJALAHJA

Hälge

7 lehteä nyt 39,00€

L Express

26 lehteä nyt 70,00€

Uti vår hage

6 lehteä nyt 39,00€

Bilsport Classic

6 lehteä nyt 44,00€

Trädgårdsnytt

8 lehteä nyt 99,00€

Julia

6 lehteä nyt 33,00€

Ulkomaisten lehtien lehtitarjoukset netissä

Netin myötä myös tilattavien lehtien valikoima on laajentunut valtavasti: netistä voi tilata helposti melkein minkä tahansa lehden kotiin. Esimerkiksi Lehtikuninkaan sivuilla on kymmeniä englannin- ja ruotsinkielistä lehteä eri aiheista ja aloilta.

Ulkomailta on toki vaikea tilata esim sanomalehteä, koska se tulee aina myöhässä, mutta ulkomaisia kuukausittain ilmestyviä aikakauslehtiä voi aivan hyvin tilata myös Suomeen. Esimerkiksi Ruotsin lehtiä tilataan Suomeen paljonkin: autoalan erikoislehtiä, kuten Bilsport ja Bilsport Classic, sarjakuvia kuten Hälge ja Uti vår hage sekä lemmikkilehtiä kuten Pets ruotsiksi. Ruotsalaiset lehdet tulevat ruotsista, suomalaisia ruotsinkielisiä lehtiä kun on vain muutamia.

Varsinkin teinitytöt ovat innostuneet ulkomaisista lehdistä, Suomessa kun ei nuorten naisten lehtiä ole kovin montaa. Ruotsiksi julkaistaan todella suosittua, ihanaa Juliaa sekä Julia Plus-lehteä, joita moni tilaa Suomeenkin. Englanniksi taas maailmankuuluun muotilehtitaloon kuuluvaa TeenVogueta tilataan myös Suomeen. Muodista ja trendeistä kiinnostunut tyttö pääseekin TeenVoguen sivuilta seuraamaan kuin aitiopaikalta maailman trendejä, sillä toki ulkomaiset lehdet ovat hieman edellä myös muodissa. Englanninkielinen Seventeen on myös teinityttöjen suosikkilehti.

Monen alan harrastelehtiä julkaistaan vain englanniksi, kuten esimerkiksi todella laadukas käsityölehti Fine Woodworking, aselehti Handgund, moottorilehti Four Wheeler sekä tietysti laadukkaat kehonrakennuslehdet Muscle & Fitness lehdet, miehille ja naisille omansa.

Ehkä suosituimpia ulkomaisia lehtiä ovat kuitenkin tasokkaat viikko- ja aikakauslehdet, Guardian Weekly, ranskalainen viikkolehti L-Express, Time ja maailman vanhimpiin naistenlehtiin lukeutuva Harper's Bazaar sekä tietysti naistenlehdet, kuten Cosmopolitan USA.  Myös talouden erikoislehtiä löytyy todella laadukkaita englanniksi. Joka kodin englanninkielinen viikkolehti, Hemmets Journal, on myös tullut suomalaisille tutuksi.

Suomalaisissa lehdissä suosittuja tilaajalahjoja ei valitettavasti ulkomaisiin lehtitilauksiin saa mukaan. Näitäkin lehtiä voi kuitenkin tilata lahjaksi, ja lahjatilauksia koskevat ihan samalla tavalla hyvät tarjoukset silloin kun niitä on voimassa. Ulkomaisiin lehtiin pätee määräaikainen tilaus myös.