#

Suosituimmat tyttöjen lehdet lahjaksi

Useiden tutkimusten mukaan tilattu lehti on yksi joulun odotetuimpia lahjoja. Lapset ja nuoret eivät välttämättä kuitenkaan hoksaa lehteä toivoa, mutta siitä on heille takuuvarmasti iloa pitkään! Millaista lehteä tytölle lähtisi sitten suunnittelemaan, onhan tilattavien lehtien valikoima useita satoja! Tässä alla on oiva vinkkilista tyttöjen ja nuorten naisten suosituimmista lehdistä, voit käyttää sitä hyväksesi. Tietyt lehdet, kuten Koululainen ja Aku Ankka ovat takuuvarmoja vaihtoehtoja.

TOP 20 suosituimmat lehdet tytölle

Aku Ankka Juniori

Aku Ankka Juniori

6 lehteä 29,00

Näytä muut Aku Ankka Juniori -tarjoukset

Tilaajalahjaksi

Aku Ankka Juniori
Aku Ankka Juniori tilaajalahja
Systeri

Systeri

Systeri on avain tyttöjen maailmaan! Se on tarkoitettu 8-14 -vuotiaille tytöille, ja sisältää pukeutumis-, leivonta-, kokkaus- ja askarteluvinkkejä. Systerissä esitellään erilaisia harrastuksia, kysellään tietysti kuulumisia julkkiksilta ja annetaan joka kuukausi ihana juliste tytön seinää koristamaan! Systeri sopii 8-14 -vuotiaille tytöille.

3 lehteä 17,60
Muumi

Muumi

Muumi-lehti on perheen lasten yhteinen lehti. Siinä on viihdyttävät sarjakuvat uusine ja klassikkotarinoineen sekä paljon juttua muumeista, askarteluvinkkejä, leivontaohjeita, tehtäviä, arvoituksia, julisteita. Muumi-lehti säilyy tytön kaapissa vuosia. Sopii 5-12 -vuotiaille tytöille.

6 lehteä 34,00

Näytä muut Muumi -tarjoukset

Hevoshullu

Hevoshullu

Hevoshullu on yksinkertaisesti heppahullun unelmalehti, jossa on ihanat kauniisti piirretyt ja värikkäät sarjakuvat. Hevoshullu säilyy eläinrakkaan tytön kaapissa vuosikausia. Siitä voi ammentaa käytännön vinkkejä tallitöihin ja hevosten käsittelyyn. Hevoshullu sopii lahjaksi heppahulluille 7-14 -vuotiaille tytöille!

13 lehteä 54,00

Näytä muut Hevoshullu -tarjoukset

Top Model

Top Model

3 lehteä 23,00

Näytä muut Top Model -tarjoukset

Hevosmaailma

Hevosmaailma

Hevosmaailma on hevosten maailman ammatti- ja harrastelehti, jossa on todella paljon hyödyllistä ja kiinnostavaa tietoa hevosista ja kaikesta hevosiin liittyvästä. Se sopii sekä harrastajalle, kilpailijalle että hevosista haaveilevalle. Hevosmaailma on oikea lehti hevosia tosissaan harrastavalle tai hevosen omistavalle tytölle.

6 lehteä 44,00

Näytä muut Hevosmaailma -tarjoukset

Anime

Anime

Anime on pohjoismaiden suurin magna- ja animesarjakuviin erikoistunut lehti. Lehdestä löytyy sarjakuvien lisäksi cosplayn uusimmat asut sekä j-rockin ja -popin uusimmat tulokkaat. Anime sopii kaikille magnakulttuurista kiinnostuneille tytöille.

4 lehteä 39,00

Näytä muut Anime -tarjoukset

Koululainen

Koululainen

Koululaista lukee mielellään kaikki koululaiset, tytöt ja pojat. Koululainen viihdyttää pitkään

5 lehteä 38,00

Näytä muut Koululainen -tarjoukset

Bamse

Bamse

Bamse kertoo maailman vahvimman nallen ja tämän ystävien seikkailuista. Laadukkaat sarjakuvat viihdyttävät vielä vuosienkin päästä. Tarinan juonet pyrkivät välittämään lapsille ja nuorille terveitä arvoja, kuten vastustamaan kiusaamista, rasismia ja väkivaltaa. Bamse sopii suomen- ja ruotsinkielisille 4-10 -vuotiaille tytöille ja pojille.

10 lehteä 43,00

Näytä muut Bamse -tarjoukset

Pets Suomi

Pets Suomi

Maailmalla huippusuosittu lemmilehti on nyt käännetty suomeksi. Lehdessä esitellään lemmikinhoitoa lasten ja nuorten näkökulmasta. Lehden perussisältöä ovat kiinnostavat jutut, selkeät faktat, kivat julisteet ja kilpailut. Jokaisessa lehdessä on mukana pieni lahja. Pet Suomi on oiva lehti 7-14 -vuotiaille eläimistä kiinnostuneille tytöille.

3 lehteä 20,00

Näytä muut Pets Suomi -tarjoukset

Leivotaan

Leivotaan

Leipomista rakastava tyttö olisi varmasti innoissaan saadessaan neljä kertaa vuodessa kotiin mahtavan paketin mitä ihanimpia leivontaohjeita, jotka on kuvitettu todella houkuttelevasti ja kauniisti! Jokaisessa lehdessä on ideoita myös vuodenajan teeman mukaan. Leivotaan-lehti sopii leipomista rakastaville tytöille 10-vuotiaasta lähtien.

4 lehteä 19,90

Näytä muut Leivotaan -tarjoukset

Karvinen

Karvinen

Mikä on Karvisen lempiruoka? Tämän tietää kaikki Karvisen ystävät ja tämän ja paljon muuta tietoa tarjoaa Karvinen hauskasta punaisesta kissasta. Karvissarkikset ovat suosittuja ja ikivihreitä

6 lehteä 34,00

Näytä muut Karvinen -tarjoukset

Aku Ankka

Aku Ankka

Aku Ankka on koko perheen lehti, joten tytöt lukevat sitä aivan yhtälailla kuin pojatkin. Parhaimmillaan Aku Ankasta on iloa koko perheelle, sillä Aku Ankasta voi ammentaa koko perheen yhteisiä hauskoja juttuja! Aku Ankasta saatavilla myös IPad-versio, jossa luettavana on uusien lisäksi jopa 3000 Aku Ankkaa vuosien takaa. Aku Ankka sopii lahjaksi kaikenikäisille tytöille.

16 lehteä 23,70

Näytä muut Aku Ankka -tarjoukset

Kissafani

Kissafani

Kissafani kertoo asiantuntevasti kaikesta kissoihin liittyvästä

6 lehteä 45,00

Näytä muut Kissafani -tarjoukset

Prinsessa

Prinsessa

Prinsessalehden päärooleissa seikkailevat Disneyn prinsessahahmot. Lehdestä saa lukea värikkäät sarjakuvat, siinä on paljon puuhatehtäviä, askarteluohjeita, pelejä ja julisteita. Jokaisen lehden mukana on prinsessaleikkeihin liittyvä yllätyslahja. Prinsessa sopii 5-10 -vuotiaille tytöille.

6 lehteä 29,00

Näytä muut Prinsessa -tarjoukset

Tilaajalahjaksi

Prinsessa
Prinsessa tilaajalahja
Julia

Julia

Julia on oikeastaan enemmän kuin teinityttöjen lehti

3 lehteä 19,90

Näytä muut Julia -tarjoukset

Ihana

Ihana

Jos tyttö tykkää käsillä tekemisestä ja askartelusta erityisen paljon, Ihana on oikea lehti hänelle! Ihanasta löytyy todella monipuolisesti inspiroivia askartelu- ja käsityöideoita sekä vaativammalle että helppoutta arvostavalle tekijälle. Ihana sopii käsillä tekemistä rakastaville tytöille 8-vuotiaasta lähtien.

3 lehteä 24,90

Näytä muut Ihana -tarjoukset

Taika

Taika

Suomen suurin ja monipuolisin askartelulehti on oikea aarre luoville tytöille, jotka rakastavat askarrella ja tehdä käsillä kaikenlaista! 8 kertaa vuodessa tyttö saa valtavasti vinkkejä ja ideoita eri materiaaleista, vuodenaikojen teeman huomioiden Taika-lehti sopii luoville tytöille 8-vuotiaasta lähtien.

3 lehteä 29,50

Näytä muut Taika -tarjoukset

 

 

Miten valita lehti lahjaksi tytölle?

Varmin on kuitenkin lähteä lähestymään lehden valintaa harrastusten ja kiinnostuksen kohteiden kautta. Jos tyttö pitää paljon esimerkiksi hevosista tai eläimistä, vilkaise laajaa eläinlehtien ja eläinsarjakuvien valikoimaa. Esimerkiksi heppasarjakuvat ovat mahtavia, kuten Villivarsa. Kaikista lehdistä on tytöille ja kaikille lapsille ja nuorille iloa ja hyötyä. Lukeminen rentouttaa, kehittää sanavarastoa ja mielikuvitusta sekä laajentaa lapsen käsitystä maailmasta. Joskus lapsille ja nuorille kiinnostavimmat lehdet saattaa jopa löytyä aikuisten lehtien puolelta. Esimerkiksi superutelias ja historiasta ja tieteestä kiinnostunut varhaisteini voi viihtyä tuntikausia Tieteen Kuvalehden tai National Geographicin seurassa. Ole todellakin korvat höröllä ja aidosti kiinnostunut lapsesi kiinnostuksen kohteista! Yksi vaihtoehto on liittää tyttö kirjakerhoon. Suomessa erilaisia kirjakerhoja on yli kymmenen, tytöille löytyy esimerkiksi prinsessa- ja heppa-aiheisia kirjakerhoja. Jos tyttö on yli 14-vuotias voi olla järkevämpää katsoa lehtivaihtoehtoja nuorten naisten lehdistä. Tämänikäisiä teinityttöjä ei välttämättä enää sarjakuvat kiinnosta, vaan useimmat ovat innostuneita muodista, pojista, meikeistä, trendeistä... Suosittuja nuorten naisten lehtiä ovat esimerkiksi Demi ja Cosmopolitan. Lehtilahja on joulunakin  helppo lahja, sillä sen voi tilata aivan viime tingassa: Tilaa lehti vaikka jouluaattona ja kirjoita itse lahjakortti, jossa kerrot tilatun lehden ja jakson. Usein tilaajakin saa jonkin lahjan. Suomalaiset ostavat paljon naisten lehtiä lahjoiksi toisilleen. Vuosi toisensa jälkeen kyselyissä suosituimmaksi lahjaksi nousevat kirjat ja lehdet. Niitä toivotaan ja saadaan paljon lahjoiksi. Suomalaisten lukuinnostus vuoden pimeimpään aikaan näkyy myös lehtitalojen kassoissa: joulumyynti on helposti kolmannes koko vuoden lehtimyynnistä.

Lehti lahjaksi tytölle