TOP 20 lehteä lahjaksi tytölle

Suosituimmat lehdet lapsille lahjaksi

Useiden tutkimusten mukaan tilattu lehti on yksi joulun odotetuimpia lahjoja. Lapset ja nuoret eivät välttämättä kuitenkaan hoksaa lehteä toivoa, mutta siitä on heille takuuvarmasti iloa pitkään!

 

Millaista lehteä tytölle lähtisi sitten suunnittelemaan, onhan tilattavien lehtien valikoima useita satoja! Tässä alla on oiva vinkkilista tyttöjen ja nuorten naisten suosituimmista lehdistä, voit käyttää sitä hyväksesi. Tietyt lehdet, kuten Koululainen ja Aku Ankka ovat takuuvarmoja vaihtoehtoja.

 

TOP 20 suosituimmat lehdet tytölle

 

1. Systeri

 

Systeri tarjous

Systeri on avain tyttöjen maailmaan! Se on tarkoitettu 8-14 -vuotiaille tytöille, ja sisältää pukeutumis-, leivonta-, kokkaus- ja askarteluvinkkejä. Systerissä esitellään erilaisia harrastuksia, kysellään tietysti kuulumisia julkkiksilta ja annetaan joka kuukausi ihana juliste tytön seinää koristamaan!

Systeri sopii 8-14 -vuotiaille tytöille.

 

2. Aku Ankka

 

Aku Ankka tarjous

Aku Ankka on koko perheen lehti, joten tytöt lukevat sitä aivan yhtälailla kuin pojatkin. Parhaimmillaan Aku Ankasta on iloa koko perheelle, sillä Aku Ankasta voi ammentaa koko perheen yhteisiä hauskoja juttuja! Aku Ankasta saatavilla myös IPad-versio, jossa luettavana on uusien lisäksi jopa 3000 Aku Ankkaa vuosien takaa.

Aku Ankka sopii lahjaksi kaikenikäisille tytöille.

 

3. Prinsessa

 

Prinsessa tarjous

Prinsessalehden päärooleissa seikkailevat Disneyn prinsessahahmot. Lehdestä saa lukea värikkäät sarjakuvat, siinä on paljon puuhatehtäviä, askarteluohjeita, pelejä ja julisteita. Jokaisen lehden mukana on prinsessaleikkeihin liittyvä yllätyslahja.

Prinsessa sopii 5-10 -vuotiaille tytöille.

 

4. Koululainen 

 

Koululainen tarjous

Koululaista lukee mielellään kaikki koululaiset, tytöt ja pojat. Koululainen viihdyttää pitkään: siinä on paljon kiinnostavaa luettavaa julkkisten haastatteluineen, lisäksi siinä on testejä, pelejä, askarteluvinkkejä ja puuhatehtäviä.

Koululainen sopii lahjaksi 7-12 -vuotiaille tytöille.

 

5. Hevoshullu

 

Hevoshullu tarjous

Hevoshullu on yksinkertaisesti heppahullun unelmalehti, jossa on ihanat kauniisti piirretyt ja värikkäät sarjakuvat. Hevoshullu säilyy eläinrakkaan tytön kaapissa vuosikausia. Siitä voi ammentaa käytännön vinkkejä tallitöihin ja hevosten käsittelyyn.

Hevoshullu sopii lahjaksi heppahulluille 7-14 -vuotiaille tytöille!

 

6. Ihana

 

Muumi tarjous

Jos tyttö tykkää käsillä tekemisestä ja askartelusta erityisen paljon, Ihana on oikea lehti hänelle! Ihanasta löytyy todella monipuolisesti inspiroivia askartelu- ja käsityöideoita sekä vaativammalle että helppoutta arvostavalle tekijälle.

Ihana sopii käsillä tekemistä rakastaville tytöille 8-vuotiaasta lähtien.

 

7. Muumi

 

Muumi tarjous

Muumi-lehti on perheen lasten yhteinen lehti. Siinä on viihdyttävät sarjakuvat uusine ja klassikkotarinoineen sekä paljon juttua muumeista, askarteluvinkkejä, leivontaohjeita, tehtäviä, arvoituksia, julisteita. Muumi-lehti säilyy tytön kaapissa vuosia.

Sopii 5-12 -vuotiaille tytöille.

 

8. Villivarsa

 

Villivarsa tarjous

Jos tyttö pitää hevosista ja sarjakuvista, Villivarsa on oikea lehti! Villivarsa keskittyy sarjakuviin enemmän kuin Hevoshullu, mutta lehdestä löytyy toki myös käytännön heppavinkit hoito-ohjeineen ja ratsastuskouluineen.

Villivarsa sopii lahjaksi 8-14 -vuotiaille heppatytöille.

 

 

9. TOP Model

 

Villivarsa tarjous

Top Model on varhaisteinien trendilehti, jossa kerrotaan mikä on nyt in ja mikä mennyttä talvea. Lehdestä löytyvät muoti- ja meikkivinkit ja ennen kaikkea vaatteet. Lehdessä esitellään suomalaisia suunnittelijatyttöjä.

Top Model sopii muodista ja trendeistä kiinnostuneille 8-12 -vuotiaille tytöille.

 

10. Pets Suomi

 

Villivarsa tarjous

Maailmalla huippusuosittu lemmilehti on nyt käännetty suomeksi. Lehdessä esitellään lemmikinhoitoa lasten ja nuorten näkökulmasta. Lehden perussisältöä ovat kiinnostavat jutut, selkeät faktat, kivat julisteet ja kilpailut. Jokaisessa lehdessä on mukana pieni lahja.

Pet Suomi on oiva lehti 7-14 -vuotiaille eläimistä kiinnostuneille tytöille.

 

11. Julia

 

Villivarsa tarjous

Julia on oikeastaan enemmän kuin teinityttöjen lehti: se on yhteinen foorumi, jossa voi jakaa kokemuksia. Jokaisessa lehdessä julkaistaa lukijoiden omia juttuja kiusallisista tilanteista sekä lehti- ja musiikkiarvosteluja. Lisäksi lehdestä löytyvät ihanat julkkisten haastattelut ja julisteet. Lehti on ruotsinkielinen!

Lehti sopii lahjaksi 9-14 -vuotiaille ruotsinkielisille tytöille.

 

12. Karvinen

 

Karvinen tarjous

Mikä on Karvisen lempiruoka? Tämän tietää kaikki Karvisen ystävät ja tämän ja paljon muuta tietoa tarjoaa Karvinen hauskasta punaisesta kissasta. Karvissarkikset ovat suosittuja ja ikivihreitä: ne säilyvät kirjahyllyissä jopa vuosikymmeniä.

Karvinen sopii hyvin varsinkin 8-14 -vuotiaille tytöille.

 

13. Taika

 

Villivarsa tarjous

Suomen suurin ja monipuolisin askartelulehti on oikea aarre luoville tytöille, jotka rakastavat askarrella ja tehdä käsillä kaikenlaista! 8 kertaa vuodessa tyttö saa valtavasti vinkkejä ja ideoita eri materiaaleista, vuodenaikojen teeman huomioiden

Taika-lehti sopii luoville tytöille 8-vuotiaasta lähtien.

 

14. Aku Ankka juniori

 

Villivarsa tarjous

Aku Ankka Juniori on suhteellisen uusi pienille alle kouluikäisille tytöille ja pojille suunnattu lehti. Lehdessä on yksinkertaisia sarjakuvia sekä puuhatehtäviä. Lehteen kuuluu lisäksi IPad -sovellus, jossa sarjakuvia ja materiaalia on moninkertaisesti vielä enemmän kuin lehdessä.

Aku Ankka juniori sopii lahjaksi 4-7 -vuotiaille tytöille.

 

15. Anime

 

Villivarsa tarjous

Anime on pohjoismaiden suurin magna- ja animesarjakuviin erikoistunut lehti. Lehdestä löytyy sarjakuvien lisäksi cosplayn uusimmat asut sekä j-rockin ja -popin uusimmat tulokkaat.

Anime sopii kaikille magnakulttuurista kiinnostuneille tytöille.

 

 

16. Kissafani

 

Villivarsa tarjous

Kissafani kertoo asiantuntevasti kaikesta kissoihin liittyvästä: roduista, ruokinnasta, sairauksista, hoidosta, tarvikkeita, ruuista, käyttäytymisestä... Joka toinen kuukausi ilmestyvä lehti on viihdyttävä ja kiinnostava kaikille eläinystäville.

Kissafani sopii kaikille kissaihmisille ja -tytöille ikää katsomatta!

 

17. Bamse

 

Villivarsa tarjous

Bamse kertoo maailman vahvimman nallen ja tämän ystävien seikkailuista. Laadukkaat sarjakuvat viihdyttävät vielä vuosienkin päästä. Tarinan juonet pyrkivät välittämään lapsille ja nuorille terveitä arvoja, kuten vastustamaan kiusaamista, rasismia ja väkivaltaa.

Bamse sopii suomen- ja ruotsinkielisille 4-10 -vuotiaille tytöille ja pojille.

 

18. Leivotaan

 

Villivarsa tarjous

Leipomista rakastava tyttö olisi varmasti innoissaan saadessaan neljä kertaa vuodessa kotiin mahtavan paketin mitä ihanimpia leivontaohjeita, jotka on kuvitettu todella houkuttelevasti ja kauniisti! Jokaisessa lehdessä on ideoita myös vuodenajan teeman mukaan.

Leivotaan-lehti sopii leipomista rakastaville tytöille 10-vuotiaasta lähtien.

 

19. Meidän koira

 

Villivarsa tarjous

Meidän koira on koiraihmisen erikoislehti, joka antaa ideoita, vinkkejä ja välineitä koiranomistajalle, mutta myös fiiliksiä ja tietoa koirista muuten vain pitäville. Lehdessä löytyvät asiantuntija-artikkelit, jutut ruuasta, käyttäytymisestä, välineistä, kasvattamisesta, roduista...

Meidän koira on jokaisen koiranomistajatytön ykköslehti!

 

20. Hevosmaailma

 

Villivarsa tarjous

Hevosmaailma on hevosten maailman ammatti- ja harrastelehti, jossa on todella paljon hyödyllistä ja kiinnostavaa tietoa hevosista ja kaikesta hevosiin liittyvästä. Se sopii sekä harrastajalle, kilpailijalle että hevosista haaveilevalle.

Hevosmaailma on oikea lehti hevosia tosissaan harrastavalle tai hevosen omistavalle tytölle.

 

 

Varmin on kuitenkin lähteä lähestymään lehden valintaa harrastusten ja kiinnostuksen kohteiden kautta. Jos tyttö pitää paljon esimerkiksi hevosista tai eläimistä, vilkaise laajaa eläinlehtien ja eläinsarjakuvien valikoimaa. Esimerkiksi heppasarjakuvat ovat mahtavia, kuten Villivarsa!

 

Kaikista lehdistä on tytöille ja kaikille lapsille ja nuorille iloa ja hyötyä. Lukeminen rentouttaa, kehittää sanavarastoa ja mielikuvitusta sekä laajentaa lapsen käsitystä maailmasta. Joskus lapsille ja nuorille kiinnostavimmat lehdet saattaa jopa löytyä aikuisten lehtien puolelta. Esimerkiksi superutelias ja historiasta ja tieteestä kiinnostunut varhaisteini voi viihtyä tuntikausia Tieteen Kuvalehden tai National Geographicin seurassa. Ole todellakin korvat höröllä ja aidosti kiinnostunut lapsesi kiinnostuksen kohteista!

 

Yksi vaihtoehto on liittää tyttö kirjakerhoon. Suomessa erilaisia kirjakerhoja on yli kymmenen, tytöille löytyy esimerkiksi prinsessa- ja heppa-aiheisia kirjakerhoja.
 

Jos tyttö on yli 14-vuotias voi olla järkevämpää katsoa lehtivaihtoehtoja nuorten naisten lehdistä. Tämänikäisiä teinityttöjä ei välttämättä enää sarjakuvat kiinnosta, vaan useimmat ovat innostuneita muodista, pojista, meikeistä, trendeistä... Suosittuja nuorten naisten lehtiä ovat esimerkiksi Demi ja Cosmopolitan.

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?