#

Lehdet

#

Suosituimmat lehdet pojalle lahjaksi

Lukeminen on lapselle äärimmäisen tärkeää. Lukutaidon ylläpitämiseen ei aina tarvita paksuja kirjoja, vaan säännöllisesti postiluukusta tupsahtava oma lehti riittää! Tutkimusten mukaan Suomessa on uusimmassa sukupolvessa ilmennyt tietynlaista lukutaidottomuutta, jota ei edellisellä sukupolvella ollut. Sisälukutaito on saattanyt joillakin jäädä oppimatta koulussa. Tutkijat syyttävät tästä ilmiöstä liiallista pelaamista ja tekniikan käyttöä. Pelit ja pelaaminen ovat toki hyväksi sopivassa määrin, mutta kun ne täyttävät lapsen elämän kokonaan, alkaa lapsen normaali kehitys kärsiä.

TOP 20 suosituimmat lehdet pojalle

Aku Ankka

Aku Ankka tarjous

Aku Ankka on koko perheen lehti, joten tytöt lukevat sitä aivan yhtälailla kuin pojatkin. Parhaimmillaan Aku Ankasta on iloa koko perheelle, sillä Aku Ankasta voi ammentaa koko perheen yhteisiä hauskoja juttuja! Aku Ankasta saatavilla myös IPad-versio, jossa luettavana on uusien lisäksi jopa 3000 Aku Ankkaa vuosien takaa. Aku Ankka sopii lahjaksi kaikenikäisille pojille.

12 lehteä 24,90

Tilaajalahjaksi

Aku Ankka -reppu
Aku Ankka tarjous & tilaajalahja

Näytä muut Aku Ankka -tarjoukset

Tiede

Tiede tarjous

Tiede-lehti on tyylikäs ja laadukas eri tieteenalojen yhteinen lehti. Lehdessä on juttua historiasta, tekniikasta, fysiikasta, kemiasta, lääketieteestä... Tiede-lehti pitäytyy tarkasti uusimmassa laadukkaassa tutkimuksessa, mutta kertoo niistä viihdyttävästi. Tiede-lehti on sopiva lehti eri tieteistä kiinnostuneelle yli 12-vuotiaalle pojalle.

6 lehteä 29,00
Urheilulehti

Urheilulehti

Urheilulehti on urheiluhullun peruslehti, josta löytyy kiinnostavaa lukemista urheilusta innostuneille vanhemmille ja lapsille myös. Aivan pienelle pojalle urheilulehteä ei kannata tilata. Urheilulehti on täynnä laadukasta suomalaista urheilujournalismia. Urheilulehti sopii lahjaksi yli 10-vuotiaille urheiluhulluille.

16 lehteä 39,50
GEO

GEO tarjous

GEO on luontoon, yhteiskuntaan, historiaan sekä kansoihin ja kulttuureihin keskittynyt lehti. Lehti käsittelee maailman ilmiöitä suomalaisesta näkökulmasta. Näyttävät kuvat ja hyvin luodut artikkelit tekevät GEO

6 lehteä 28,00
Koululainen

Koululainen

Koululaista lukee mielellään kaikki koululaiset, tytöt ja pojat. Koululainen viihdyttää pitkään

5 lehteä 29,00
Tieteen kuvalehti Historia

Tieteen kuvalehti Historia tarjous

Kuvalehti Historia -lehti on täynnä toinen toistaan mielenkiintoisempia historian juttuja niin lähihistoriasta kuin kaukaisemmista ajoista. Minne Natsit hautasivat kultakätkönsä.... Lue lisää

3 lehteä 14,90

Tilaajalahjaksi

Monitoimikaiutin tabletille
Tieteen kuvalehti Historia tarjous & tilaajalahja

Näytä muut Tieteen kuvalehti Historia -tarjoukset

Tekniikan Maailma

Tekniikan Maailma

Tekniikan Maailma siirtyy 58:nteen toimintavuoteensa arvovaltaisempana ja suositumpana kuin koskaan. Syykin on selvä. Maailman yhä teknistyessä ja tekniikan uudistumistahdin nopeutuessa.... Lue lisää

6 lehteä 29,00
Erä

Erä

Erä lehti on eränkävijän, kalastajan ja metsästäjän ehdoton ykkönen. Mielenkiintoiset raportti, uusimmat uutuudet ja loistava tuote-esittelyt kattavine testituloksineen.... Lue lisää

5 lehteä 29,00
Aku Ankka Juniori

Aku Ankka Juniori tarjous

Aku Ankka Juniori on perheen pienimmille eli noin 3-7-vuotiaille Ankkalinnan ystäville suunnattu tuotekonsepti. Se koostuu kotiin kannetusta lehdestä ja digitaalisesta palvelusta. Lehti ilmestyy.... Lue lisää

6 lehteä 29,00

Tilaajalahjaksi

Aku Ankka -pipo
Aku Ankka Juniori tarjous & tilaajalahja

Näytä muut Aku Ankka Juniori -tarjoukset

LEGO Ninjago

LEGO Ninjago tarjous

LEGO Ninjago lehti on 4-8 -vuotiaille ninjafaneille suunnattu lehti, jossa on paitsi hienoja sarjakuvia myös tehtäviä ja julisteita. Lisäksi jokaisessa lehdessä on upea.... Lue lisää

5 lehteä 35,20
Pets Suomi

Pets Suomi

Maailmalla huippusuosittu lemmilehti on nyt käännetty suomeksi. Lehdessä esitellään lemmikinhoitoa lasten ja nuorten näkökulmasta. Lehden perussisältöä ovat kiinnostavat jutut, selkeät faktat, kivat julisteet ja kilpailut. Jokaisessa lehdessä on mukana pieni lahja. Pet Suomi on oiva lehti 7-14 -vuotiaille eläimistä kiinnostuneille pojille.

4 lehteä 22,40
Jääkiekkolehti

Jääkiekkolehti

Jääkiekkolehti on oikea valinta, jos haluat tietää kaiken huippujääkiekkoilusta; SM-liiga, MM-kisat ja NHL samassa paketissa! .. Lue lisää

5 lehteä 35,20
Pelit

Pelit tarjous

Pelit-lehti on tietokone-, video ja nettipeleitä kiinnostuneille ja innostuneille. Lehti on suunnattu aikuisille, joten aivan pienille lehteä ei kannata tilata. Lehdessä esitellään pelejä, testataan, vertaillaan ja arvostellaan. Pelit-lehti soveltuu pelaamisesta kiinnostuneille yli 12-vuotiaille pojille.

7 lehteä 29,00
Mikrobitti

Mikrobitti

Mikrobitti on tekniikan erikoislehti, jossa esitellään paitsi tietotekniikkaa ja älytekniikkaa, myös kaikenlaista ympärillämme olevaa tekniikkaa. Lehdessä on hyödyllisiä vertailuja, arvosteluja ja testejä. Mikrobitti on hyvä lehti yli 12-vuotiaalle tekniikkaan hurahtaneille pojalle.

6 lehteä 73,00
Karvinen

Karvinen

Tuon punaisen kissan tuntevat monet, mutta ennen kaikkea Karvisen hauskaan ja yksinkertaisen filosofian sävyttämään maailmaan pääsee käsiksi lukemalla sitä säännöllisesti. Karvisen ideologia vanhene koskaan, joten lehdetkin säilyvät pitkään! Karvinen sopii hyvin 8-14 -vuotiaille pojille.

6 lehteä 27,20
Kissafani

Kissafani

Kissafani kertoo kaiken kissoista ja kissojen hoidosta. Lehdessä kerrotaan niin roduista, ruokinnasta, sairauksista, hoidosta, tarvikkeita, ruuista, käyttäytymisestä kuin kissojen kanssa matkustamisestakin. Kissafani sopii kaikille kissaihmisille ikää katsomatta!

6 lehteä 42,00
Bamse

Bamse

Maailman vahvin nalle tunnetaan lähes koko maailmassa. Bamse sisältää hauskoja ja viihdyttäviä sarjakuvia nallesta ja tämän ystävistä. Tarinan juonet pyrkivät välittämään lapsille ja nuorille terveitä arvoja, kuten vastustamaan kiusaamista, rasismia ja väkivaltaa. Bamse sopii suomen- ja ruotsinkielisille 4-10 -vuotiaille pojille.

10 lehteä 34,40
Tiede Luonto

Tiede Luonto tarjous

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä Tiede Luonto tuo kiehtovalla tavalla esiin luontoa ja eläimiä. Lehti sisältään luontoon ja ympäristöön liittyviä uutisia, näyttäviä kuvia sekä viihdyttävää lukemista luonnon ihmeistä. Luonto ja eläimet ovat aiheita, joista riittää mielenkiintoisia juttuja lehdestä toiseen. Tiede Luonto sopii loistavasti koko perheelle. 

4 lehteä 29,00

 

 

 

Kaikista lehdistä on pojille ja nuorille miehille hyötyä. Lukeminen rentouttaa, kehittää sanavarastoa ja mielikuvitusta sekä laajentaa lapsen käsitystä maailmasta. Varhaisteineille ei välttämättä kuitenkaan enää riitä lasten lehdet, vaan heitä saattaa kiinnostaa selailla itseään kiinnostavia aikuisten lehtiä. Esimerkiksi superutelias ja historiasta ja tieteestä kiinnostunut varhaisteini voi viihtyä tuntikausia Tieteen Kuvalehden tai National Geographicin seurassa. Pojille on nykyään myös kirjakerhoja. Esimerkiksi Mauri Kunnaksen -kirjakerho on todella suosittu. Listassa on monia aikuisten lehtiä, joita suositellaan yli 12-vuotiaille pojille. Esimerkiksi tieteenalan ja historian lehdet saattavat kuitenkin sisältää raakoja kuvia ja karuja aiheita esimerkiksi sodista, joten lehden soveltuvuus lapselle täytyy aina harkita erikseen. Herkemmän lapsen ei kannata lukea lehdestä raakuuksia. Jotkin miesten lehdet voivat myös sopia pojalle vaikkapa lahjaksi. Lehdet kuuluvat osaksi lapsen normaalia kehitystä, sillä niistä lapsi voi itsekseen lukemalla ja kuvia katselemalla tutustua uusiin asioihin ja maailmoihin. Lehti kannattaakin koskea aihepiiriä, joka lasta itseään kiinnostaa.

Lehti lahjaksi pojalle