#

Suosituimmat lehdet pojalle lahjaksi

Lukeminen on lapselle äärimmäisen tärkeää. Lukutaidon ylläpitämiseen ei aina tarvita paksuja kirjoja, vaan säännöllisesti postiluukusta tupsahtava oma lehti riittää! Tutkimusten mukaan Suomessa on uusimmassa sukupolvessa ilmennyt tietynlaista lukutaidottomuutta, jota ei edellisellä sukupolvella ollut. Sisälukutaito on saattanyt joillakin jäädä oppimatta koulussa. Tutkijat syyttävät tästä ilmiöstä liiallista pelaamista ja tekniikan käyttöä. Pelit ja pelaaminen ovat toki hyväksi sopivassa määrin, mutta kun ne täyttävät lapsen elämän kokonaan, alkaa lapsen normaali kehitys kärsiä.

TOP 20 suosituimmat lehdet pojalle

Tieteen kuvalehti Historia

Tieteen kuvalehti Historia

2 lehteä 5,90

Tilaajalahjaksi

Tieteen kuvalehti Historia
Tieteen kuvalehti Historia tilaajalahja
Tiede

Tiede

Tiede-lehti on tyylikäs ja laadukas eri tieteenalojen yhteinen lehti. Lehdessä on juttua historiasta, tekniikasta, fysiikasta, kemiasta, lääketieteestä... Tiede-lehti pitäytyy tarkasti uusimmassa laadukkaassa tutkimuksessa, mutta kertoo niistä viihdyttävästi. Tiede-lehti on sopiva lehti eri tieteistä kiinnostuneelle yli 12-vuotiaalle pojalle.

6 lehteä 29,90

Näytä muut Tiede -tarjoukset

Erä

Erä

5 lehteä 38,00

Näytä muut Erä -tarjoukset

Aku Ankka Juniori

Aku Ankka Juniori

6 lehteä 29,00

Näytä muut Aku Ankka Juniori -tarjoukset

Tilaajalahjaksi

Aku Ankka Juniori
Aku Ankka Juniori tilaajalahja
Pelit

Pelit

Pelit-lehti on tietokone-, video ja nettipeleitä kiinnostuneille ja innostuneille. Lehti on suunnattu aikuisille, joten aivan pienille lehteä ei kannata tilata. Lehdessä esitellään pelejä, testataan, vertaillaan ja arvostellaan. Pelit-lehti soveltuu pelaamisesta kiinnostuneille yli 12-vuotiaille pojille.

7 lehteä 29,90

Näytä muut Pelit -tarjoukset

Mikrobitti

Mikrobitti

Mikrobitti on tekniikan erikoislehti, jossa esitellään paitsi tietotekniikkaa ja älytekniikkaa, myös kaikenlaista ympärillämme olevaa tekniikkaa. Lehdessä on hyödyllisiä vertailuja, arvosteluja ja testejä. Mikrobitti on hyvä lehti yli 12-vuotiaalle tekniikkaan hurahtaneille pojalle.

6 lehteä 86,00

Näytä muut Mikrobitti -tarjoukset

Koululainen

Koululainen

Koululaista lukee mielellään kaikki koululaiset, tytöt ja pojat. Koululainen viihdyttää pitkään

5 lehteä 38,00

Näytä muut Koululainen -tarjoukset

Bamse

Bamse

Maailman vahvin nalle tunnetaan lähes koko maailmassa. Bamse sisältää hauskoja ja viihdyttäviä sarjakuvia nallesta ja tämän ystävistä. Tarinan juonet pyrkivät välittämään lapsille ja nuorille terveitä arvoja, kuten vastustamaan kiusaamista, rasismia ja väkivaltaa. Bamse sopii suomen- ja ruotsinkielisille 4-10 -vuotiaille pojille.

10 lehteä 43,00

Näytä muut Bamse -tarjoukset

Tekniikan Maailma

Tekniikan Maailma

6 lehteä 38,00

Näytä muut Tekniikan Maailma -tarjoukset

Aku Ankka

Aku Ankka

Aku Ankka on koko perheen lehti, joten tytöt lukevat sitä aivan yhtälailla kuin pojatkin. Parhaimmillaan Aku Ankasta on iloa koko perheelle, sillä Aku Ankasta voi ammentaa koko perheen yhteisiä hauskoja juttuja! Aku Ankasta saatavilla myös IPad-versio, jossa luettavana on uusien lisäksi jopa 3000 Aku Ankkaa vuosien takaa. Aku Ankka sopii lahjaksi kaikenikäisille pojille.

16 lehteä 23,70

Näytä muut Aku Ankka -tarjoukset

Pets Suomi

Pets Suomi

Maailmalla huippusuosittu lemmilehti on nyt käännetty suomeksi. Lehdessä esitellään lemmikinhoitoa lasten ja nuorten näkökulmasta. Lehden perussisältöä ovat kiinnostavat jutut, selkeät faktat, kivat julisteet ja kilpailut. Jokaisessa lehdessä on mukana pieni lahja. Pet Suomi on oiva lehti 7-14 -vuotiaille eläimistä kiinnostuneille pojille.

3 lehteä 20,00

Näytä muut Pets Suomi -tarjoukset

Tiede Luonto

Tiede Luonto

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä Tiede Luonto tuo kiehtovalla tavalla esiin luontoa ja eläimiä. Lehti sisältään luontoon ja ympäristöön liittyviä uutisia, näyttäviä kuvia sekä viihdyttävää lukemista luonnon ihmeistä. Luonto ja eläimet ovat aiheita, joista riittää mielenkiintoisia juttuja lehdestä toiseen. Tiede Luonto sopii loistavasti koko perheelle. 

5 lehteä 39,00

Näytä muut Tiede Luonto -tarjoukset

Karvinen

Karvinen

Tuon punaisen kissan tuntevat monet, mutta ennen kaikkea Karvisen hauskaan ja yksinkertaisen filosofian sävyttämään maailmaan pääsee käsiksi lukemalla sitä säännöllisesti. Karvisen ideologia vanhene koskaan, joten lehdetkin säilyvät pitkään! Karvinen sopii hyvin 8-14 -vuotiaille pojille.

6 lehteä 34,00

Näytä muut Karvinen -tarjoukset

LEGO Ninjago

LEGO Ninjago

5 lehteä 44,00

Näytä muut LEGO Ninjago -tarjoukset

Kissafani

Kissafani

Kissafani kertoo kaiken kissoista ja kissojen hoidosta. Lehdessä kerrotaan niin roduista, ruokinnasta, sairauksista, hoidosta, tarvikkeita, ruuista, käyttäytymisestä kuin kissojen kanssa matkustamisestakin. Kissafani sopii kaikille kissaihmisille ikää katsomatta!

6 lehteä 45,00

Näytä muut Kissafani -tarjoukset

 

 

 

Kaikista lehdistä on pojille ja nuorille miehille hyötyä. Lukeminen rentouttaa, kehittää sanavarastoa ja mielikuvitusta sekä laajentaa lapsen käsitystä maailmasta. Varhaisteineille ei välttämättä kuitenkaan enää riitä lasten lehdet, vaan heitä saattaa kiinnostaa selailla itseään kiinnostavia aikuisten lehtiä. Esimerkiksi superutelias ja historiasta ja tieteestä kiinnostunut varhaisteini voi viihtyä tuntikausia Tieteen Kuvalehden tai National Geographicin seurassa. Pojille on nykyään myös kirjakerhoja. Esimerkiksi Mauri Kunnaksen -kirjakerho on todella suosittu. Listassa on monia aikuisten lehtiä, joita suositellaan yli 12-vuotiaille pojille. Esimerkiksi tieteenalan ja historian lehdet saattavat kuitenkin sisältää raakoja kuvia ja karuja aiheita esimerkiksi sodista, joten lehden soveltuvuus lapselle täytyy aina harkita erikseen. Herkemmän lapsen ei kannata lukea lehdestä raakuuksia. Jotkin miesten lehdet voivat myös sopia pojalle vaikkapa lahjaksi. Lehdet kuuluvat osaksi lapsen normaalia kehitystä, sillä niistä lapsi voi itsekseen lukemalla ja kuvia katselemalla tutustua uusiin asioihin ja maailmoihin. Lehti kannattaakin koskea aihepiiriä, joka lasta itseään kiinnostaa.

Lehti lahjaksi pojalle