#

Tilaajalahjana Cityshoppari 2014 – Mikä se on?

Cityshoppari 2014 on etukuponkikortti, jolla voit saada rahanarvoisia etuja erilaisista ostoksista. Cityshopparikortti on useissa varsinkin naistenlehdissä tilaajalahjana, ja se on tilaajalahjana erittäin suosittu! Monet jopa tilaavat lehden, jotta saavat sen kylkiäisinä Cityshoppari-kortin.

Cityshoppari-kortin saat tällä hetkellä esimerkiksi Elle-lehden kylkiäisinä. Kun tilaat 5 numeroa Elle-lehteä saat lahjaksi Lumene-meikkisetin ja Cityshoppari 2014 -kortin. Cityshoppari on tällä hetkellä tilaajalahjana seuraavissa lehdissä:

Huomioi, että tilaajalahjat saattavat vaihdella pitkin vuotta. Tilaajalahjoja myös vaihdellaan niin, että Cityshoppari-kortti ei välttämättä ole jatkuvasti tilaajalahjojen listalla.

Cityshoppari -kortin edut

Cityshopparilla saat etuja jopa 1000 eri paikasta ympäri Suomen. Luonnollisesti etuja saa eniten Helsingistä, mutta myös muissa kaupungeissa Cityshopparilla voi säästää tuntuvasti varsinkin jos muistaa käyttää sitä säännöllisesti pitkin vuotta.

Kortilla saat parhaat tarjoukset erityisesti muodista ja kauneudesta, mutta myös liikuntaan, matkoihin, kaikenlaisiin ostoksiin sekä syömiseen kortti tarjoaa tuntuvia alennuksia. Esimerkiksi useissa ravintoloissa on mahdollista ostaa ruuat joko puoleen hintaan tai kahdelle yhden hinnalla!

Cityshopparin etuja on tosiaan valtava määrä, niitä voit selailla netistä tarkemmin. Etuja voi Cityshopparin nettisivuilla selata kaupungeittain sekä aihealueittain.

Esimerkkejä Cityshopparin tarjoamista eduista:

  • Ravintolat: Amigo-pihviravintola Helsingissä tarjoaa 1-4 a'la carte-listalta -25% alennuksen ja ravintola Hullu Poro Tampereelta tarjoaa kaksi pääruokaa yhden hinnalla.
  • Kulttuuri: Flamingo Spa &Wellness kaksi lippua yhden hinnalla ja Kansallisteatteriin kaksi lippua yhden hinnalla.
  • Koti: Hemtexiltä -20% valitsemastasi tuotteesta ja Sinellin askartelukaupoista -20% normaalihintaisista tuotteista.
  • Lapset: BR-lelut tarjoaa -10% ostosten loppusummasta sekä KappAhl lapset -25% yhdestä normaalihintaisesta lastentuotteesta.

Lisäksi on valtavasti tarjouksia eri kampaamoihin, kauneushoitoloihin, autokorjaamoihin ja -huoltoliikkeisiin, lehtitilauksiin, liikuntapalveluihin, matkailupalveluihin mukaan lukien laiva- ja lentoliput jne..

Eduista pysyy selvillä seuraamalla niitä netistä tai pitämällä mukana Cityshoppari-vihkosta, joka on taiteltu luottokortin kokoon. Tarjouksia ja alennuksia on erilaisia: jatkuvia alennuksia, jotka ovat voimassa vaikka koko vuoden, kerta-alennuksia kertaostoksista sekä kampanjoita, jotka ovat voimassa aina tietyn ajan. Kesän korvalla ilmestyy lisäksi Cityshoppari kesäextra, joka tarjoaa vähintään 200 uutta tarjousta.

Cityshoppari mobiilissa

Cityshopparin voi nyt tilata myös älypuhelimeen. Tilaaminen vaatii sitä varten ilmaisen sovelluksen lataamista. Tämän jälkeen onkin äärimmäisen helppoa pysyä perillä mistä kaikista paikoista alennuksia saa. Haet vain älypuhelimella paikan jossa olet shoppailemassa ja katsot onko siellä voimassa olevia Cityshoppari-alennuksia. Cityshoppari kortti näytetään aina ennen tilaamista, jotta alennus ehditään aktivoida ennen maksamista.