#

Historia ja tiedelehdet lehdet tarjoushintaan

Tiede- & historialehdet

Tiede ja historia kiinnostavat yleisesti todella monia ihmisiä: nuoria ja vanhoja, miehiä ja naisia. Parikymmentä vuotta sitten kustantajat huomasivat tämän ja alkoivat julkaista viihteellisiä, populaarisia historiaan ja tieteen uusimpiin saavutuksiin keskittyviä lehtiä. Lue lisää >

Tieteen kuvalehti Historia

2 lehteä nyt 5,90€+ TILAAJALAHJA

Tieteen kuvalehti

3 lehteä nyt 9,90€

Tekniikan Maailma

6 lehteä nyt 38,00€

Tuulilasi

7 lehteä nyt 39,90€

Tiede

6 lehteä nyt 29,90€+ TILAAJALAHJA

Tekniikka & talous

20 lehteä nyt 149,00€

Tiede Luonto

5 lehteä nyt 39,00€+ TILAAJALAHJA

Tiede- ja historialehtien tarjoukset netistä

Tiede ja historia kiinnostavat yleisesti todella monia ihmisiä: nuoria ja vanhoja, miehiä ja naisia. Parikymmentä vuotta sitten kustantajat huomasivat tämän ja alkoivat julkaista viihteellisiä, populaarisia historiaan ja tieteen uusimpiin saavutuksiin keskittyviä lehtiä.

Tieteen Kuvalehti lienee yksi näistä ensimmäisistä, samoin kuin Tiede-lehti. Molemmat ovat tunnettuja siitä, että ne tekevät tieteen ja historian ilmiöt ja saavutukset todella kiinnostaviksi ja helpoiksi lähestyä. Niissä käytetään paljon kuvia, diagrammeja ja muita kuvioita havainnollistamaan ilmiöitä esimerkiksi lääketieteestä, avaruudesta tai fysiikasta. Näitä lehtiä seuraamalla pääsee kuka tahansa helposti perille siitä, mitä tieteessä tapahtuu tänä päivänä.

Näistä molemmista lehdistä on ollut perinteisesti erittäin edullinen parin numeron tutustumisjakso, josta on saanut myös todella laadukkaan tilaajalahjan. Kannattaa vilkaista näitä netistä, ennen kuin tekee lehtitilauksen. Kaikista lehdistä voi tehdä määräaikaisen tilauksen, joka päättyy jakson loputtua. Lahjatilaus on myös helppo olla määräaikainen. Tiedelehdet ovatkin todella suosittuja lahjaksi!

Nämä molemmat lehdet ovat oikeastaan jo yli 60 vuotta vanhan amerikkalaisen suosikkijulkaisun, National Geographicin jälkeläisiä. Tämä lehti on esitellyt kulttuurin ja tieteen ilmiöitä todella laadukkain artikkelein ja kuvin nyt parikymmentä vuotta suomeksi käänneetynä. National Geographic lehdessä on kaikkea maan ja taivaan väliltä: ihmisoikeuksia, kulttuuria, uskontoja, politiikkaa, historiaa, luontoa, avaruutta, luonnontieteitä, uusinta tekniikkaa, lääketiedettä... Ihana raikas Geo-lehti jatkaa tämän lehden perinnettä, mutta lähinnä luonnon, kulttuurin ja matkailun teemoilla.

Jos haluaa lukea pelkästään historian ilmiöitä ja tapahtumia, Tieteen Kuvalehden Historia sekä Maailman Historia ovat tällöin oikeita lehtiä. Näissä lehdissä käsitellään eri historian tapahtumia, ilmiöitä ja teemoja uusimpaan historiantutkimukseen ja arkeologiaan pohjautuen, toki nykypäivän näkövinkkelistä katsoen. Myös nämä lehdet ovat populaareja ja helposti lähestyttäviä.

Puhtaasta tieteestä ja tekniikasta kiinnostuneelle oikea lehti on esimerkiksi Tekniikan Maailma, Tekniikan Historia tai Tekniika&Talous lehti.