#

Terveys- ja kauneuslehdet itselle tai lahjaksi

Terveys ja kauneus

Mitäpä sitä ei kauneuden eteen tekisi?! Kuten esimerkiksi tilaisi pari lehteä netistä. Näin tekee todella moni, sillä esimerkiksi Fit-lehti on Lehtitarjoukset.com sivustolla yksi suosituimmista lehdistä!  Lue lisää >

Kunto Plus

3 lehteä nyt 24,90€+ TILAAJALAHJA

Hyvä Terveys

5 lehteä nyt 29,90€+ TILAAJALAHJA

FIT

4 lehteä nyt 23,90€

Kauneus ja Terveys

8 lehteä nyt 44,90€

Voi hyvin

6 lehteä nyt 34,90€

Kotilääkäri

5 lehteä nyt 38,00€

Luontaisterveys

10 lehteä nyt 76,00€

Apu Terveys

6 lehteä nyt 29,90€

SenioriTERVEYS

8 lehteä nyt 58,00€

ET Terveys

6 lehteä nyt 29,00€+ TILAAJALAHJA

Hyödynnä parhaat tarjoukset terveys- ja liikuntalehdistä

Mitäpä sitä ei kauneuden eteen tekisi?! Kuten esimerkiksi tilaisi pari lehteä netistä. Näin tekee todella moni, sillä esimerkiksi Fit-lehti on Lehtitarjoukset.com sivustolla yksi suosituimmista lehdistä! 

Kauneus ja terveys lehdissä on painopisteeltään erilaisia lehtiä: toiset keskittyvät enemmän terveyteen ja hyvään oloon henkisellä ja fyysisellä tasolla, toiset taas keskittyvät hyvään oloon kokonaisvaltaisesti, mutta pääasiassa liikunnan kautta. Tällaisia ovat esimerkiksi juuri Fit-lehti sekä KuntoPlus ja MeNaiset Sport, joissa hyvinvoinnin fokus on riittävässä liikunnassa. Lehdistä löytyvät todella hyvät vinkit ja ohjeet eri liikuntalajeihin, hyviä kotijumppaohjeita, mutta toki myös oivallisia vinkkejä ruokavalioon, unen laatuun, rentoutumiseen, hyvään oloon ja sosiaalisiin kuvioihin.

Suosituimmissa sporttilehdissä, kuten KuntoPlus ja Fit, on usein aivan todella laadukkaita tilaajalahjoja, ja näihin on lähes aina tarjolla erittäin edullisia ja lyhyitä tutustumisjaksoja. Useimmiten tutustumisjaksot ovat kestotilauksia, mutta määräaikainen tilaus on helppo, koska sitä ei tarvitse lopettaa. Jos tilaat lehden lahjaksi, kannattaa suosia määräaikaista tilausta.

KuntoPlus lehden tilaajalahjoina on usein erittäin laadukkaita urheiluvaatteita, kuten Kari Traan juoksutrikoot ja toppi, tai Craftin juoksutakki. Joskus tilaajalahjana on ollut aktiivisuusmittari. Lehtitilaukset kannattaakin tehdä netistä, koska täältä näkee helposti ja nopeasti myös tilaajalahjat. Kuntosalilla itsestään huolta pitävää saattaa kuitenkin kiinnostaa enemmän esimerkiksi Body tai Bodytreeni lehdet, jotka keskittyvät lihaskuntotreeniin, toki muuta terveyttä ja hyvinvointia unohtamatta.

Kauneuteen keskittyviä lehtiä taas ovat klassisen ihana Kauneus ja Terveys, Hyvä Terveys, sekä erityisesti henkiseen hyvinvointiin keskittyvä Voi Hyvin. Kokonaisvaltaisesti terveyttä ja kauneutta käsittelevät ApuTerveys, Luontaisterveys, Kotilääkäri sekä SenioriTerveys ovat erityisesti ikäihmisten suosiossa.