#

Tekniikka- ja tietokonelehdet kampanjahintaan

Tekniikka- & tietokonelehdet

Teknisen alan yleislehti on ehdottomasti Tekniikan Maailma, joka kattaa todella laajasti teknistä alaa yleensä. Sieltä löytyvät niin kodin laitteet, tietokoneet, älylaitteet, autot, pienkoneet sekä tekniikan alan uusimmat innovaatiot. Lue lisää >

Tekniikan Maailma

6 lehteä nyt 38,00€

Tuulilasi

7 lehteä nyt 39,90€

Pelit

7 lehteä nyt 29,90€+ TILAAJALAHJA

Mikrobitti

6 lehteä nyt 86,00€

Digikuva

3 lehteä nyt 15,90€+ TILAAJALAHJA

Hifimaailma

5 lehteä nyt 29,90€+ TILAAJALAHJA

Tietoviikko

6 lehteä nyt 101,00€

Tekniikka & talous

20 lehteä nyt 149,00€

Kotimikro

9 lehteä nyt 53,90€

Pelaaja

6 lehteä nyt 38,00€

Tekniikkalehdet ja tietokonelehdet

Teknisen alan yleislehti on ehdottomasti Tekniikan Maailma, joka kattaa todella laajasti teknistä alaa yleensä. Sieltä löytyvät niin kodin laitteet, tietokoneet, älylaitteet, autot, pienkoneet sekä tekniikan alan uusimmat innovaatiot.

Tekniikan alan ammattilaisille taas on olemassa oma lehtensä, Tekniikka&Talous, joka on suunnattu nimenomaan teknisen alan opiskelijoille, ammattilaisille sekä yrittäjille. Tekniikan Historia taas on suunniteltu tekniikasta kiinnostuneille, mutta erityisesti sen historiasta innostuneille.

Kaiken kansan tietokonelehdistä suosituin lehti on varmasti Mikrobitti tai Kotimikro, joissa molemmissa keskiössä ovat tietokoneet, älylaitteet sekä kaikki tietokoneisiin liittyvä. Näistä lehdistä löytyvät laadukkaat vertailut ja testit, uutuusesittelyt sekä tulevaisuuden suunnitelmat. Näistä tietokonelehdistä löytyykin usein todella hyviä lehtitarjouksia netistä. Näihinkin lehtiin saa tilaajalahjat mukaan, mikä milloinkin on voimassa. Lehden voi tilata myös lahjaksi, mutta lahjatilaus on käytännöllisin tehdä määräaikaisena.

Audio- ja media-alalla on omat lehtensä, Hifimaailma toki pääasiallisin lehti. Autojen äänentoistosta kiinnostuneen kannattaa kuitenkin tilata AutoSound, joka käsittelee pelkästään tätä aihetta. Peleistä kiinnostuneille on olemassa kaksi suomenkielistä laadukasta lehteä: Pelaaja ja Pelit, valokuvaajille taas on Digikuva-lehti.

Viihdyttävää ja hyödyllistä luettavaa

Tekniikkalehdet ovat sekä viihdyttävää, että hyödyllistä luettavaa. Tekniikkalehdistä, kuten Tekniikan Maailmasta löydät tuotevertailut ja -arvostelut, uutuustuotteiden esittelyt, tietoa tekniikan historiasta ja siitä miten erilaiset tekniset laitteet toimivat. Tekniikkalehdet ovat usein erikoistuneet tiettyyn tekniikan osa-alueeseen, kuten Pelit-lehti tietokonepeleihin, Digikuva-lehti valokuvaukseen ja MB-lehti tietotekniikkaan, joten jokaiselle löytyy mieluista luettavaa.

Usein ajatellaan, että tekniikkalehtiä kannattaa tilata vain totaalisesti tietokoneisiin tai autoihin hurahtaneiden intohimoisten harrastajien ja alan ammattilaisten. Tekniikkalehdet ovat kuitenkin yleensä todella helppolukuisia ja opettavaisia myös niille, jotka eivät tunne kaikkia tietokoneiden ja muiden laitteiden saloja. Lukemalla tekniikkalehtiä pysyt ajan tasalla tekniikan kehityksessä ja voit oppia hyödyllisiä taitoja niin koti- kuin työelämää varten. Suunnittelet sitten uuden tietokoneen, tabletin tai auton hankintaa, asiaan kannattaa perehtyä tekniikkalehtien tuotearvostelujen ja vertailujen avulla. Tuotevertailuja kannattaa kuitenkin lukea kriittisesti, sillä lehden testivoittajan ominaisuudet eivät aina vastaa omia tarpeita, jolloin voit epähuomiossa ostaa turhankin hyvin varustellun laitteen omiin tarpeisiisi nähden.

Tekniikan ja erityisesti tietotekniikan kehitysvauhti on nykyisin todella kova, joten kuukausittain ilmestyvät tekniikka- ja tietokonelehdet ovat hyvä tapa pysyä vauhdissa mukana. Tekniikasta kertovat kirjat vanhenevat armotta jo ennen kuin kirjat ovat kauppojen hyllyillä, joten kirjoja parempi tapa saada ajankohtaista tietoa on tilata itseä kiinnostava tekniikan alan lehti. Jotkut tekniikan alan lehdet, kuten Tekniikka ja talous, ilmestyvät jopa viikoittain.