#

Alma Talent ammattilehdet kotiin ja yritykselle

Talentum on nyt Alma Talent - kustantaa lehtiä ja kirjoja

Arvopaperi

5 lehteä nyt 121,00€

Talouselämä

23 lehteä nyt 255,00€

Tekniikka & talous

20 lehteä nyt 149,00€

Fakta

6 lehteä nyt 89,00€

Tietoviikko

5 lehteä nyt 101,00€

Mediuutiset

17 lehteä nyt 122,00€

 

Talentum eli nykyisin Alma Talent perustettiin jo 1930-luvun lopulla, toisinsanoen se on jo kokenut tekijä kustannusmarkkinoilla. Alun perin yritys aloitti toimintansa kustantamalla Talouselämä-lehteä. 1950–1960-luvuilla Talentumin muihin julkaisuihin kuuluivat myös Suomen Laki -opus sekä Insinööriuutiset ja Insinöörilehdet Oy.

Talentumista Alma Talentiin

Yritys sai nykyisen nimensä Talentum vuonna 1990, kun Talouselämä ja Insinööri Oy fuusioituivat. Tämän jälkeen yhtiö on laajentanut toimintaansa jatkuvasti. 2000-luvun puolivälissä toiminta laajeni Ruotsiin, jolloin perustettiin Talentum Sweden AB. Yrityksen vaiheet nykyiseen muotoonsa ovat siis olleet värikkäät. Talentum liitettiin osaksi Alma Mediaa vuonna 2016 ja Talentumin liikentoiminta kokonaan osaksi Kauppalehteä. Uuden liiketoimintayksikön nimi on Alma Talent.

 

Alma Talent on monipuolinen mediaperhe. Talentum kustantaa julkaisuja laajalti eri ammattialoilta. Julkaisuja on niin HR-, juridiikka-, talous- kuin teknologiankin parista. Muita Talentumin julkaisujen aihealueita ovat myös terveydenhuolto ja tietotekniikka.

Alma Talent lehdet

Entisen Talentumin suosituimpiin lehtiin kuuluvat luonnollisesti sen vahvimpaan osa-alueeseen eli talouteen keskittyvät lehdet, Talouselämä ja Arvopaperi. Lisäksi Talentum julkaisee tarkemmin myös tieteen ja tekniikan saavutuksia käsitteleviä lehtiä Fakta ja Tekniikka&Talous. Ammattilehtiin kuuluu myös graafisen ja markkinointialan ammattilaisille suunnattu Markkinointi&Mainonta, joka niittä mainetta viimeiseen asti hiotulla ulkoasullaan. Myös tavallinen kuluttaja pääsee nauttimaan Talentumin ammattimaisesta otteesta MikroBitti-lehdessä, joka käsittelee tietotekniikan saavutuksia. Tietoviikko-lehti taas on tietotekniikan alan uutislehti, joka on suunnattu alan ammattilaisille.

 

Tätä nykyä Talentumin entiset lehdet ovat samaa lehtirypästä kuin Kauppalehti ja Uusi Suomi, Alma Talentin suurimmat lehdet. Kauppalehti on edelleen paperillakin julkaistava talouden uutislehti, Uusi Suomi taas nettilehti, joka käsittelee yhteiskuntaa yleisesti.

Kurssikirjat Alma Talentin vahvuus

 

kurssikirjat Talentumilta

Alma Talent julkaisee myös paljon kurssikirjallisuutta esimerkiksi yliopistoille ja muille oppilaitoksille. Oikeustieteen opiskelijoille kustantamo on julkaissut mm. legendaariset kurssikirjat Konkurssioikeus ja Ympäristön- ja luonnonsuojelu.

Alma Talent lyhyesti:

  • Julkaisee eri ammattialojen lehtiä ja kirjoja
  • Talentum aloitti toimintansa jo 1930-luvulla ja on laajentunut vuosien saatossa, nykyään osa Alma Mediaa Alma Talent mediaperheen alla
  • Kustantaa paljon kurssikirjallisuutta esimerkiksi sellaisilta aloilta kuin laki, tietotekniikka ja talous

 

Alma Talent eli Talentum lehtien peruutus

 

Alma Talent lehdet voi peruuttaa soittamalla tai sähköpostilla:

Sähköposti: tilaajapalvelu@almatalent.fi
Puhelin: 020 442 4100
Avoinna arkisin 8.15-16.30

 

Yhteystiedot Alma Talent

 

Vaihde 010 665 101

 

Postiosoite

PL 189 (toimitus) / PL 830 (hallinto)

00101 Helsinki

 

Käyntiosoite

Alvar Aallon katu 3 C

00100 Helsinki