Sisustuslehdet auttavat kodin sisustamisessa

Glorian koti tarjousKoti & keittiö tarjousAvotakka tarjousKotivinkki tarjousTee Itse tarjousIhana tarjousTalo & koti tarjousMaalla tarjousDeko tarjousAntiikki & Design tarjousMeidän mökki tarjousMeidän talo tarjousTalomestari tarjousAntiikki ja Taide tarjousGlorian Antiikki & Design tarjous

Sisustuslehdistä löytyy paljon sisustusalan ammattilaisten käytännössä hyviksi toteamia, moderneja ratkaisuja ja neuvoja. Sisustuslehtien sivuja koristavat korkealaatuiset, harmoniset valokuvat. Sisustuslehdet vievät lukijansa useasti myös vierailulle mielenkiintoisiin, inspiroiviin koteihin lehdissä julkaistavien kotiesittelyiden kautta; Näin lukija saa myös kurkata, miten muut asuvat. Kotiesittelyistä löytyvät muiden kotien persoonalliset ratkaisut ja tunnelmat. Lehdistä voi saada ideoita unelmakodin luomiseen, pieniin ja suuriin remonttisuunnitelmiin tai ihan vain esimerkiksi kylpyhuoneen piristämiseen. Sisustuslehdet auttavat lukijaa luomaan omaan kotiinsa sopivan, persoonallisen tyylin.

Sisustuslehdistä saa paljon käyttökelpoisia käytännön ideoita ja vinkkejä sisustamiseen.

Monet sisustuslehdet sisältävät myös ammattilaisten artikkeleita muotoilusta, kasvienhoidosta, antiikista, ruokailusta, astioista, kodinkoneista, kattauksista sekä asumisen trendeistä ja alan vaikuttajista. Toisinaan lehdissä esitellään myös luksuskoteja ja näyttävää arkkitehtuuria. Erilaisten kotien esittelyista lukija voi saada hyviä ideoita oman kotinsa ratkaisuihin. Osassa lehdissä, kuten Avotakkassa  esitellään useasti tyypeittäin koteja, esimerkiksi nuorenparin koti, hirsihuvila, remontoitu koti jne. Sisustuslehdistä voi saada ideoita myös erilaisiin tapoihin ja tyyleihin sisustaa; Lehdissä voidaan esitellä esimerkiksi japanilainen tai itämainen tapa sisustaa, toisinaan sisustamisen teemaksi valitaan yksi aihe, kuten esimerkiksi Manhattan, valkoinen väri tai skandinaavisuus.

Sisustuslehtien hintavertailuista ja osto-oppaista vinkkejä hankintoihin


 

Sisustuslehdistä löytyy myös artikkeleita, joissa käsitellään yhtä tiettyä sisustuselementtiä, kuten esimerkiksi mattoja, verhoja, valaisimia tai koottavia kalusteita. Toisinaan jutut käsittelevät myös sisustusmateriaaleja ja ekoloogisuutta, mikä onkin yhä useampia sisustajia kiinnostava aihe. Monet artikkelit neuvovat lukijaa tekemään kodistaan erityisen viihtyisän ja onnistuneen kokonaisuuden. Toisinaan lehdistä löytyy myös käteviä hintavertailuja, joissa luodaan ja pyritään vertailemaan edullista ja kallista vaihtoehtoa (esimerkiksi makuuhuone alle 1000 eurolla vs. makuuhuone yli 5000 eurolla) sekä osto-oppaita, joista selviävät parhaat ostopaikat, joissa hinta-laatusuhde on kohdallaan. Sisutuslehdistä saatujen vinkkien ja rohkeiden, jopa radikaalien oivallusten avulla sisustamisesta kiinnostuneet oppivat tekemään rohkeita valintoja sisustamisessa säilyttäen kuitenkin kodeissaan oman persoonallisen tyylinsä.

Sisustuslehdet antavat ideoita sisustamiseenSuuren suosion saavuttaneet kodin muutosleikki -artikkelit innostavat myös sisustuslehtien lukijoita. Koti, joka kokee täydellisen muodonmuutoksen, on mitä parhain inspiraationlähde tehdä muutoksia oman kodin sisustukseen, oli se sitten pientä viilausta tai kokonaisvaltainen remontti. Sisustuslehdet kannustavat lukijoita olemaan ennakkoluulottomia ja rohkeita sisustusvalinnoissaan, toisinaan tietysti panostetaan myös klassiseen tyyliin ja perinteiseen esteettisyyteen. Lehdet auttavat sisustustavaroiden, huonekalujen, tekstiilien ja valaisimien valinnassa sekä hankinnassa. Kodin yleisilmeen muokkaaminen on monille intohimoisille sisustajille harrastus, johon liittyy unelmoiminen, suunnitteleminen, tutkiminen ja kokeileminen. Sisustamisesta kiinnostuneiden kannattaakin tilata sisustuslehti, joka tarjoaa säännöllisesti uusia kokeilunarvoisia ideoita sisustamiseen.

Suomalaisten sisustuslehtien tarjonta on hyvin laaja. Suomalaisista sisustuslehdistä tunnetuimpia lienevät Avotakka, Glorian koti, Divaani, Deko ja Kauniit Kodit. Lisäksi monet muut aikakauslehdet, kuten Kodin Kuvalehti, Kotiliesi ja Elle tarjoavat säännöllisesti sisustamiseen liittyviä artikkeleita. Suomessa luetaan myös kansainvälisiä sisustuslehtiä, jotka ovat tyyliltään hieman erilaisia kuin suomalaiset sisustuslehdet. Kansainvälisistä lehdistä voi saada ideoita niin erilaiseen kuin yleisesti suomalaisten suosimaan klassiseen tyyliin. Ulkomaisista lehdistä, kuten englanninkielinen Elle Decoration, ranskalainen Maison Francais tai kanadalainen Style at Home, voikin saada paljon rohkeita, erilaisia ideoita sisustamiseen.

 

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?