#

Ideoita kodin sisustamiseen sisustuslehdistä

Sisustuslehdet

Sisustuslehdet ovat ehdottomasti suosituimpia tilattavia lehtiä Suomessa. Moni tilaa samaa sisustuslehteä vuodesta toiseen, mutta toiset tykkäävät vaihdella lehtiä ja tilata lyhyitä määräaikaisia jaksoja eri lehtiä. Näihin houkuttelevat hyvät lehtitarjoukset, joita puhelinmyyjät tarjoavat ja joita löytyy myös netistä helposti. Lue lisää >

Koti & keittiö

7 lehteä nyt 34,90€+ TILAAJALAHJA

Gloria

6 lehteä nyt 35,00€+ TILAAJALAHJA

Talo & koti

6 lehteä nyt 34,90€

Deko

6 lehteä nyt 38,00€

Glorian koti

6 lehteä nyt 35,00€+ TILAAJALAHJA

Meidän mökki

6 lehteä nyt 34,90€

Antiikki & Design

5 lehteä nyt 39,90€

Avotakka

6 lehteä nyt 34,90€

Maalla

5 lehteä nyt 49,00€

Talomestari

3 lehteä nyt 25,00€

Kotivinkki

12 lehteä nyt 49,90€

Meidän talo

13 lehteä nyt 64,90€+ TILAAJALAHJA

Sisustuslehti tarjoukset

Sisustuslehdet ovat ehdottomasti suosituimpia tilattavia lehtiä Suomessa. Moni tilaa samaa sisustuslehteä vuodesta toiseen, mutta toiset tykkäävät vaihdella lehtiä ja tilata lyhyitä määräaikaisia jaksoja eri lehtiä. Näihin houkuttelevat hyvät lehtitarjoukset, joita puhelinmyyjät tarjoavat ja joita löytyy myös netistä helposti.

Sisustuslehdistä suosituimpia ja klassisimpia ovat Deko ja Avotakka, jotka lukeutuvat myös designlehtien joukkoon. Myös Glorian Koti, Glorian Antiikki & Design, Talo&Koti, Koti ja keittiö, Plaza koti, Maalla ja Uusi Koti ovat todella tyypillisiä sisustuslehtiä. Näissä keskitytään juuri sisustukseen, tyyleihin, trendeihin sekä designiin. Lehdissä esitellään toinen toistaan ihanampia sisustusideoita ja -vinkkejä, erilaisia ideoita olohuoneen, makuuhuoneen ja muun kodin sisustukseen. Suurin ero lehtien välillä on se, että jokainen lehti keskittyy hieman erilaiseen sisustustyyliin, toiset romanttiseen, toiset moderniin.

Sisustuslehdissä fokus on jatkuvasti sisustuksessa, tyylissä ja asumisessa. Henkilöhaastattelut ja muut sisällöt ovat kaikki tästä näkökulmasta. Jos tykkää kuitenkin lukea muustakin kuin sisustuksesta, kotien ja naisten lifestylelehdet ovat tällöin täydellisiä lehtiä! Esimerkiksi Kotiliesi, Kodin Kuvalehti ja Kotivinkki ovat aivan ihania, toki pääasiassa naisille suunnattuja, lehtiä, mutta joita voi koko perhe lukea! Lehdistä löytyy ruoka- ja leivontavinkit, uusimmat sisustustrendit, ihanat kodit ja vielä lisäksi kiinnostavia ja syvällisiä artikkeleita ja haastatteluita ihmiskohtaloista, eri elämänvaiheiden haasteista, kasvatuksen ja parisuhteiden kriiseistä.

Oma lukunsa sisustuslehdistä ovat remontti- ja rakennusideoita antavat lehdet, kuten Meidän Talo, Meidän Mökki, joka menee myös täydellisestä mökkien sisustuslehdestä, sekä Terassilehti, jossa taas käsitellään puutarhaa, terasseja ja kesäasumista.

Kaikkia sisustuslehtiä voi tilata sekä määräaikaisina lyhyinä tarjousjaksoina tai helppona kestotilauksena, joka tulee joka kuukausi kotiin ilman erillistä ilmoitusta. Tilaajalahjan saa luonnollisesti molempiin tilauksiin! Lahjatilaus puolestaan on usein helpoin tehdä määräaikaisena. Toki lahjan saaja voi jatkaa tilausta sitten myöhemmin itse.