#

Seiska Live on Seiskalehden lisäpalvelu

Seiska-lehden nettipalvelu Seiska Live

Suomen suosituin viikkolehti 7 päivää on erittäin suosittu myös netissä. Siinä missä koko kansan keskuudessa suosittu juorulehti tarjoaa joka torstai uusimmat värikkäät juorut mehukkaiden kuvien kera, Seiskan digi-lehti ja tablettiversio tarjoavat vielä lisäksi kaikkea hauskaa ja viihdyttävää.

Seiskan tuntevat lienee kaikki. Juorujen ja julkkispaljastusten lisäksi lehdestä löytyvät erilaiset elämänkohtalot ja hurmaavat eläinjutut sekä tietysti koko viikon erittäin kattava tv-tarjonta filmivinkkeineen ja -arvosteluineen.

Pienellä kuukausimaksulla Seiskan innokas tilaaja voi laajentaa Seiska-lukukokemustaan hyvin laajasti tablettiversiolla ja digilehdellä. Näissä lukija saa lisäsisältöä joka torstai samalla kun paperinenkin lehti ilmestyy. Näin paperilehden jutut jatkuvat ja laajenevat netissä lisäkuvina, kuvasarjoina, videoina ja panoraamoina. Nettilehdessä on lisäksi asiaa vielä hieman laajemmin kuin paperiversiossa.

Seiska Live

Se, mikä Seiskassa oikeasti koukuttaa on kuitenkin Seiskan oma sosiaalinen media, Seiska Live. Sinne voi kirjautua ilmaiseksi kuka tahansa. Maksavana Vip-asiakkaana näet kuitenkin laajemmin videoita ja muuta kiinnostavaa sisältöä Seiska livestä. Seiska Livessä paperilehden ja nettilehtien jutut laajenevat edelleen, sillä siellä on paljon toiminnallisuutta, johon voit itse osallistua.

Seiska Livessä pääset käsiksi uusimpiin skuuppeihin nopeasti, kuviin, videoihin, Seiskan tuottamiin tosi-tv-sarjoihin sekä julkkisten omiin videopaljastuksiin. Juuri nyt suosituin video Seiska Livessä on Johanna Tukiaisen oma video, jossa hän paljastaa valtavat meloninsa.

Seiska Livessä pääset myös itse kommentoimaan videioita ja muita viihdepalvelun sisältöjä sekä tuottamaan videoita itsekin. Nämä videot ovat kaikkien lukijoiden kommentoitavana ja viihdykkeenä.

Seiska Livessä voit antaa rahanarvoisia juttuvinkkejä Seiska-lehdelle. Erittäin herkullisesta juttuvinkistä tai videosta Seiska lupaa maksaa jopa 5000 euroa! Palvelussa voit koota omia listoja julkkiksista, joita haluat palvelussa seurata sekä muista käyttäjistä, näiden videoista ja kommenteista, joita haluat seurata. Näin saat yhdellä silmäyksellä irti palvelusta sen mitä haluat.

Tähtityttöjä palvelussa on myös herkullista seurata, koska voit katsoa näistä uusimmat videot ja samalla kommentoida ja äänestää suosikkiasi.

Seiska kanavat

Seiskan kanavilta löytyvät juuri ne mehukkaimmat juorut, joita jo lehdestäkin saatoit lukea, mutta joista haluat vielä lisätietoa. Siellä on oma osionsa julkkisten paljastuksille, viihdeuutisille, sen arkistoista löytyvät vanhemmatkin paperilehdet, joita voi netissä selata. Kanavilta bongaat uusimmat Big Brother -juorut, Hot Babet, Martina ja Tuksun uusimmat tempaukset, juorut ja kuvat Seiskan loistoristeilyltä, kilpailut, muotipoliisin, bilekissat ja Tähtitytöt.

Seiskan sivuilta voit tilata ja tsekata myös uusimmat lehtitarjoukset Seiskasta. Myös lehti-tarjoukset.com -sivustolta löytyvät Seiskan kaikki voimassa olevat tarjoukset tilaajalahjoineen, näistä on helppo valita itselleen mieluisin!

Seiskan ja Seiska Liven peruuttaminen

Seiska-lehden ja siihen kuuluvan Seiskan Live nettisivuston tilauksen voi irtisanoa ja peruuttaa joko netissä tai puhelimella.

Netissä

http://oma.aller.fi/seiska/peruutus

Puhelimella

Aller Media Oy:n asiakaspalvelu, 020-1500889

Huom! Peruutukset ja muut muutokset Seiskan tilauksiin täytyy tehdä suoraan Allerille, tämä sivusto ei välitä peruutuksia.