#

Aku Ankka ja muut sarjakuvalehdet

Sarjakuvalehdet

Suomen ehdottomasti suosituin sarjis ja ellei suosituin aikakauslehti on tietysti Aku Ankka. Tämä hassu ankka on Suomessa suositumpi kuin missään muualla maailmassa, sillä jokainen suomalaislapsi tunnistaa Akun ja on varmasti ainakin kerran selaillut lehteä. Aku on ollut todella suosittu jo yli 50 vuotta, edelleen tuhannet lapset oppivat vuosittain lukemaan Akun avulla. Lue lisää >

Hevoshullu

13 lehteä nyt 54,00€

Aku Ankka

16 lehteä nyt 23,70€+ TILAAJALAHJA

Prinsessa

6 lehteä nyt 29,00€+ TILAAJALAHJA

Aku Ankka Juniori

6 lehteä nyt 29,00€+ TILAAJALAHJA

Muumi

6 lehteä nyt 34,00€

Karvinen

6 lehteä nyt 34,00€

Bamse

10 lehteä nyt 43,00€

Anime

4 lehteä nyt 39,00€

Korkeajännitys

4 lehteä nyt 35,00€

Kalle Anka & Co

14 lehteä nyt 59,50€+ TILAAJALAHJA

Barbie

4 lehteä nyt 25,00€+ TILAAJALAHJA

Hälge

6 lehteä nyt 39,00€+ TILAAJALAHJA

Knasen

11 lehteä nyt 75,00€

Kalle Ankas Pocket

7 lehteä nyt 65,00€+ TILAAJALAHJA

Spider Man

6 lehteä nyt 34,00€

Tex Willer

8 lehteä nyt 45,00€

Uti vår hage

6 lehteä nyt 39,00€

Sarjakuvat netistä

Suomen ehdottomasti suosituin sarjis ja ellei suosituin aikakauslehti on tietysti Aku Ankka. Tämä hassu ankka on Suomessa suositumpi kuin missään muualla maailmassa, sillä jokainen suomalaislapsi tunnistaa Akun ja on varmasti ainakin kerran selaillut lehteä. Aku on ollut todella suosittu jo yli 50 vuotta, edelleen tuhannet lapset oppivat vuosittain lukemaan Akun avulla.

Uusi Akuun liittyvä sarjakuvalehti on Aku Ankka Juniori, joka on suunnattu lukemaan opetteleville ja lukemaan jo oppineille lapsille. Juniorissa sarjakuvat ovat lyhyitä ja helppoja lukea, siinä on lisäksi muita tehtäviä. Olennainen osa Juniorin sisältöä on tablettisovellus, jossa on lisää sarjiksia, jotka voi myös kuunnella, sekä tehtäviä.

Muita suosittuja sarjakuvalehtiä voi selata netistä, suosituimmat niistä on listattu tälle sivulle. Akun lisäksi suomalaislapsia kiehtoo esimerkiksi Karvinen, jonka hassut jutut naurattavat vuodesta toiseen. Maailman vahvin nalle, Bamse, kiehtoo niin ikään, vuosikymmenestä toiseen. Tom ja Jerry on edelleen suosittu sarjakuva. Perheen nuorimmat tykkäävät lukea Muumi-lehteä, joka on myös pääasiassa sarjakuvalehti, tytöt taas Barbie- tai Prinsessa lehtiä. Parhaat ja mieluisimmat sarjakuvat löytyvät usein kokeilemalla useita eri lehtiä.

Hieman vanhemmalle väelle löytyy myös hyviä sarjakuvia. Esimerkiksi Tex Willer ja Korkeajännitys sarjakuvapokkarit ovat todella suosittua lukemista. Ruotsinkieliset Hälge ja Knasen naurattavat yhtä lailla aikuisia, vaikka ne ovatkin suunnattu pääasiassa nuorille. Japanilaisiin Magna sarjakuviin keskittyvä Anime taas sopii teemasta kiinnostuneille aikuisille ja nuorille.