Kauppalehti
125 nro
232

Guardian Weekly
52 nro
245

Kiuruvesi
52 nro
78,00

Sanomalehtien tilaus netistä

Sanomalehtiä tilataan edelleen Suomessa enemmän kuin missään muualla maailmassa, siis kotiin. Muualla ostetaan kioskista tabloidi työmatkalla.

 

Suomen suurin, laajalevikkisin, sanomalehti on Helsingin Sanomat, joka nimestään huolimatta kertoo paljon muitakin kuin Helsingin uutisia. Lehdessä on laajat kotimaan ja ulkomaan uutiset, sekä useita liitteitä, joista tunnetuin lienee kuukausittain ilmestyvä yhteiskunnallinen aikakauslehti Kuukausiliite.

 

Toiseksi suurin sanomalehti on Maaseudun Tulevaisuus, joka on Suomen Maa- ja metsätaloustuottajien keskusliiton (MTK) pää-äänenkannattaja, mutta jota nykyään tilataan yhä useammin myös kaupunkeihin. Maaseudun Tulevaisuudessa kerrotaankin maaseudun asioista laidasta laitaan, mikä tekee siitä kiinnostavan aiemmin maalla asuneille kaupunkilaisille.

 

Aamulehti taas on Pirkanmaan alueen oma sanomalehti, joka ilmestyy joka päivä. Myös aamulehdessä on kotimaan ja ulkomaan uutiset laajasti. Muita paikallisia suurempia sanomalehtiä ovan Oulun alueen Kaleva, Turun Sanomat, Pohjanmaalla ilmestyvä Ilkka, Savon Sanomat.

 

Sanomalehtiö voi tilata myös netistä, esimerkiksi Lehtitarjoukset.com sivustolta, jossa on listoilla useampi sanomalehti. Myös esimerkiksi Iltasanomia ja Iltalehteä voi tilata kotiin.

 

Useimmat paikallisesti ilmestyvät sanomalehdet ilmestyvät kerran viikossa. Nämä viikkolehdet koskevat yleensä pääasiassa alueen omia uutisia, sillä pienellä lehdellä ei ole resursseja ulkomaan uutisiin!

 

Toki ulkomaan uutiset voi lukea myös suoraan ulkomaisista sanomalehdistä, kuten Guardian Weeklystä. Tässä brittilehdessä onkin todella laajasti Euroopan uutisia.

Sanomalehdet

Kauppalehti

125 lehteä 232,00€ 
Kauppalehti
Kauppalehti on Suomen johtava talousmedia, joka uutisoi, ottaa kantaa ja analysoi talouden tapahtumia huomioiden nykyhetken, uutisten taustat ja tulevaisuuden näkökulman. Arkipäivisin.... Katso Kauppalehti tarjous


Tarjous: 125 nro / 232,00€

Guardian Weekly

52 lehteä 245,00€ 
Guardian Weekly
Guardian Weekly on yksi maailman vanhimmista kansainvälisessä jakelussa olevista lehdistä. Lehti ilmestyy yli 170 eri maassa. Lehti perustettiin Britanniassa ensimmäisen maailmansodan.... Katso Guardian Weekly tarjous


Tarjous: 52 nro / 245,00€

Kiuruvesi

52 lehteä 78,00€ 
Kiuruvesi
Kiuruvesi-lehti on viikoittain ilmestyvä paikallislehti. Se käsittelee Kiuruveden ja sen lähialueen ajankohtaisia tapahtumia ja uutisia ja toimii myös ilmoitus ja kauppapaikkana.... Katso Kiuruvesi tarjous


Tarjous: 52 nro / 78,00€
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?