#

Sanoma Media lehdet Me Naiset ja muut suosikkilehdet

Sanoma Magazines myydyimmät lehdet

Kodin kuvalehti

10 lehteä nyt 35,00€+ TILAAJALAHJA

Me Naiset

17 lehteä nyt 35,00€+ TILAAJALAHJA

Aku Ankka

16 lehteä nyt 23,70€+ TILAAJALAHJA

ET-lehti

8 lehteä nyt 35,00€+ TILAAJALAHJA

Prinsessa

6 lehteä nyt 29,00€+ TILAAJALAHJA

Hyvä Terveys

5 lehteä nyt 29,90€+ TILAAJALAHJA

Aku Ankka Juniori

6 lehteä nyt 29,00€+ TILAAJALAHJA

Gloria

6 lehteä nyt 35,00€+ TILAAJALAHJA

Suuri käsityö

5 lehteä nyt 29,90€+ TILAAJALAHJA

Tiede

6 lehteä nyt 29,90€+ TILAAJALAHJA

Meidän perhe

7 lehteä nyt 35,00€+ TILAAJALAHJA

Glorian koti

6 lehteä nyt 35,00€+ TILAAJALAHJA

Tiede Luonto

5 lehteä nyt 39,00€+ TILAAJALAHJA

Glorian ruoka & viini

6 lehteä nyt 39,00€

ET Terveys

6 lehteä nyt 29,00€+ TILAAJALAHJA

Matkaopas

7 lehteä nyt 35,00€+ TILAAJALAHJA

Sanoma Media Finland tietoa

Entinen Sanoma Magazines on osa suurta media-alan yhtiötä, Sanoma Media Finlandia. Sanoma Entertainment Finland, Sanoma Magazines Finland ja Sanoma News yhdistettiin uudeksi yhtiöksi Sanoma Media Finland tammikuussa 2014. Sanoma Media Finland on osa eurooppalaista Sanoman konsernia, joka on yksi Euroopan johtavia aikakauslehtikustantajia. Sanoma toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Hollannissa, Belgiassa ja Puolassa.

Sanoma Media Finland lehdet

Suomessa Sanoma julkaisee noin viittäkymmentä aikakauslehteä miehille, naisille ja lapsille sekä ammattilehtiä. Sanoman aikakauslehdet tavoittavat yli kolme miljoonaa suomalaista. Voidaankin sanoa, että se on Suomen johtava aikakauslehtikustantaja.

Lehtien ja kirjojen lisäksi yrityksen palveluihin kuuluvat myös digitaaliset julkaisut sekä suomalaisyrityksille suunnatut monikanavaiset viestintäpalvelut. Kohderyhmäosaaminen, lukijoiden tarpeiden hyvä ja syvällinen tuntemus, jatkuva uudistuminen, korkeatasoinen journalismi ja vahvat lehtibrändit muodostavat Sanoma Media Finlandin menestyksen salaisuuden. Sanoma tarjoaa kuluttaja-asiakkailleen markinoiden parhaita ja laadukkaimpia lukuelämyksiä ja yritysasiakkaille parhaita ratkaisuja ja palveluita. Sanoma palvelee asiakkaidensa toiveita ja tarpeita kehittämällä huippulaadukkaita aikakauslehti- ja verkkobrändejä.

Sanoman lehdet tavoittavat niin suuria massoja kuin tarkasti rajattuja kohderyhmiäkin
 

Sanoma Magazines lehdetSanoma Media Finlandin kattavasta tuotetarjonnasta löytyy mielenkiintoista ja laadukasta luettavaa jokaiselle. Valikoimasta löytyy kirjoja ja lehtiä niin naisille kuin miehille, sinkuille ja perheille, lapsille ja vanhuksille; On liikuntalehtiä, auto-, tiede- ja tekniikkalehtiä, harrastus- ja lifestylelehtiä, sarjakuvalehtiä ja -kirjoja sekä ristikkolehtiä. Tähän mennessä valikoimasta on löytynyt laatuluettavaa jo kolmelle miljoonalle suomalaiselle!

Sanoman naistenlehdistä tunnetuimpia lienevät MeNaiset, Meidän Perhe, Vauva, Cosmopolitan ja Gloria, jotka ovat Suomen johtavia naistenlehtiä.

Sanoma Media Finlandin naisille suunnattuihin lehtiin kuuluu lisäksi myös Et-lehti, Glorian Antiikki, Glorian Koti, Glorian Ruoka&Viini, Hyvä Terveys, Kodin Kuvalehti, Puutarhassa, Me Naiset, Me Naiset Sport ja Suuri Käsityö. Sanoma on Suomen naistenlehtien markkinajohtaja. Sanoman naistenlehtivalikoima tavoittaa lähes 80 prosenttia suomalaisista naisista. Tämä tarkoittaakin sitä, että Sanoman naistenlehtivalikoimasta löytyy jokaiselle kohderyhmälle luettavaa.

Sanoma Media Finland tarjoaa myös lehtiä miehille

 Vaikka monesti väitetäänkin, ettei Suomessa ole miesten lehtiä, on Sanoma Media Finland onnistunut todistamaan tämän väitteen vääräksi: Sanoman miehille suunnatut lehdet tavoittavat 70 prosenttia suomalaisista miehistä. Suomalaisia miehiä kiinnostavat autot, tekniikka ja tiede, ja tämä fakta onkin otettu hyvin huomioon Sanoman lehtivalikoimassa, josta löytyy myös miehille paljon luettavaa.

Tunnetuimpia näistä miehille suunnatuista lehdistä lienevät Auto Bild Suomi, Gti-Magazine, V8-Magazine ja Tiede. Muita miehiselle lukijakunnalle suunnattuja Sanoma Magazinesin lehtiä ovat Blue Wings, GEO, Et-lehti, Aku Ankka, Pelit, Rakennuslehti ja Tietokone. Sanoma Magazinesin valikoimaan kuuluu lisäksi lehti matkailusta kiinnostuneille. Matkaopas-lehti on innostavia matkajuttuja, lifestyleteemoja ja tietoa parhaista kameramalleista sisältävä lehti kaikille matkakuumetta poteville.

Sanoma Media Finlandin lasten ja nuorten lehdet

Myös lapset on huomioitu kohderyhmänä. Sanoman lehdistä löytyy niin klassikkolehtiä kuin uusimpia trendejä ja viimeisimpiä villityksiä seuraavia suosikkilehtiä. Sanoman Disney-lehdet ovat jo pitkään säilyttäneet suosikkipaikkansa lasten ja nuorten lukemistoissa. Tunnetuimpia niistä lienevät niin sanotut Ankka-lehdet eli Aku Ankka ja Roope-setä sekä Sisters Club. Nalle Puh ja Prinsessa ovat myös hyvin suosittuja klassikoita. Suhteellisen uusi lehti on Aku Ankan esikouluikäisille tarkoitettu versio, Aku Ankka Juniori, jossa halutaan entistä paremmin tukea lasten lukemaanoppimista.

Sanoman useimmilla lehdillä on verkkopalvelut, jotka tavoittavat suuria massoja viikoittain myös internetissä. Näistä verkkopalveluista suosituimpia lienevät Hyvaterveys.fi, kiloklubi.fi, pelit.fi ja autobild.fi. Näin ollen Sanoman lehdet tarjoavat luettavaa koko Suomen tavoittavassa muodossa ja tarjoavat samalla myös ilmoittajalle tehokkaat ja toimivat mediat.

Sanoma Media Finland lehtien peruutukset

Kaikki Sanoma Media Finland lehdet on helpointa peruuttaa netissä kirjautumalla Sanoman sivuilla olevalle Sanoma-tilille. Sanoma-tilille pääset kirjautumaan syöttämällä tänne asiakasnumerosi sekä tilaustunnukset ja postinumerosi. Asiakasnumero ja tilaustunnus löytyvät jokaisen lehden osoitekentästä sekä laskusta.

Sanoma-tilillä voit myös tehdä muutoksia tilauksiisi, muuttamaan osoitetta sekä jatkamaan tai lyhentämään tilausta sekä tietysti tekemään uusia tilauksia. Sanoma-tilille pääset kirjautumaan niin kauan kuin olet jonkin lehden tilaajana.

Netissä:
Irtisano tilaus netissä 
 

Puhelimitse:
Sanoma Media Finland 
Asiakaspalvelun puhelinnumero 0203 31010  
Asiaspalvelu auki arkisin klo 9–17

Huom. Kaikki lehtien peruutukset tulee tehdä suoraan Sanomalle. Tälle sivulle jätetyt lehtien peruutukset tai muutokset eivät välity perille. 

Sanoma Media Finland yhteystiedot

Sanoma Media Finland
Kotipaikka Helsinki
Y-tunnus 1615110-2

Asiakaspalvelu 0203 31010 arkisin klo 9–17

Sanoma Media Finland
PL 20
00089 Sanoma
Töölönlahdenkatu 2
00100 Helsinki
Puh. 0105 1999