#

Ruoka- ja viinilehdet vinkkejä ruokapöytään

Ruokalehdet ja viinilehdet netistä

Suomalaisista ruoka- ja viinilehdistä ehdottomasti ykköslehti on Maku-lehti, jossa on todella laajasti erilaisia ruokaohjeita ja reseptejä, helppoja ja vaikeita. Maku lehdessä on myös leivontaohjeita ja vinkkejä sekä tietysti parhaiden asiantuntijoiden viinivinkit ja ohjeet. Resepteissä on tietysti myös oivalliset viinisuositukset.

Toinen todella laadukas ruoka- ja viinilehti on Glorian ruoka & viini, jossa niinikään on ruokareseptejä helpompiin ja nopeampiin kuin monimutkaisiin ja pitkiin viiden ruokalajin illallisiinkin viinisuosituksineen! Tämän ruokalehden perusteella suurempien ja hienompienkaan pitojen järjestäminen ei ole ongelma.

Viinilehti on aktiivisille viiniharrastajille suunnattu lehti, jota on julkaistu pian 30 vuotta. Toki ruoka-asiaa tulee siinä sivussa, mutta tässä lehdessä viinit ovat keskiössä. Viinimaailmaa tarkastellaan koko maailman näkökulmasta, maistellaan, haistellan ja arvioidaan. Netistä löytyy myös tästä lehdestä parhaat tarjoukset tilaajalahjoineen!

Ulkomaisista lehditä englanninkielinen Good Food sekä Food and Wine ovat erinomaisia ja monipuolisia ruoka- ja viinilehtiä.