#

Tilaa ristikkoledet ja sudokut

Ristikkolehdet

ApuRistikot

9 lehteä nyt 29,90€+ TILAAJALAHJA

Matin Helpot Ristikot

12 lehteä nyt 28,50€

Hyväntuulen Kryptot

10 lehteä nyt 27,00€

Seura SuperRistikot ja Sudokut

3 lehteä nyt 19,90€

Helpot Mega Ristikot

6 lehteä nyt 17,25€

Ristikko Raketti

6 lehteä nyt 17,25€

Krypto-Leijona

6 lehteä nyt 18,00€

Iisakin Siluettiristikot

12 lehteä nyt 36,00€

Ristikko-Potti

6 lehteä nyt 17,25€

Ristikkosuosikit

12 lehteä nyt 29,25€

Helpot Lempi-Ristikot

6 lehteä nyt 18,00€

Hyväntuulen Ristikot

6 lehteä nyt 17,25€

Sudoku Ässä

6 lehteä nyt 19,50€

Ristikko-Leijona

6 lehteä nyt 17,25€

Sanaristikot ja ristikko lehtitilaukset

Suomi on ilmeisesti sanaristikoiden luvattu maa, sillä niin monta eri ristikkolehteä on mahdollista tilata netistä, tältäkin sivustolta! Täältä löytyy parikymmentä erilaista ristikkolehteä, ja lisää löytyy kioskien lehtihyllyiltä ja muista nettikaupoista.

Ristikkolehdet ovat erityisesti vanhemman väestön suosiossa, mutta kyllä nuoremmatkin ratkovat niitä erityisesti matkoilla ja muuten vain ajavietteeksi. Sanaristikot eivät ole mitään ihan turhaa ajanvietettä, sillä niitä tehdessä aivot toisaalta rentoutuvat päivän työstä, siitä rasituksesta joka syntyy tietokoneen päätettä katsellessa, mutta toisaalta joutuvat ratkomaan arvoituksia ja päättelemään asioita. Ristikot ovatkin todella hyvää ja rentouttavaa aivojumppaa! Hyvää palautumista työpäivän jälkeen.

Suosittuja ristikkosanoja ovat esimerkiksi Sylvin ristikkolehdet, joista löytyy eri tasoisille ristikonlaatijoille omansa, Matin ristikkolehdet, Apu Ristikot ja Kryptot, Hyväntuulen ristikkolehdet, joisa onkin jo tosi monta erilaista, kuten sokkeloita, sanahakuja, sudokuja, tavallisia ristisanoja ja kuvaristikoita. Jos vasta aloittelee ristikonlaatijana, kannattaa ensin ostaa vaikka irtonumerona ja kokeilla, mikä näistä kymmenistä olisi itselle mieluisin tapa laatia ristikoita, sillä näitä todella on paljon erilaisia! Joku tykkää numeroarvoituksista, toinen sana-arvoituksista, kolmas piilosanoista ja sudokuista!

Ristikkolehdet voi tilata netistä kestotilauksena kotiin, toki niitä saa myös määräaikaisena. Määräaikainen ristikkolehtitilaus on esimerkiksi iäkkäille isovanhemmille tai vanhemmille aivan loistava lahja! Niistä riittää molemmille tekemistä, kun joka kuukausi tipahtaa uusi lehti postiluukusta suoraan kotiin! Ja mikä parasta, useimmissa ristikoissa on vielä se vanhanaikainen palkintosysteemi, eli useissa ristikoissa on rahapalkinnot! Kun ristikon lähettää, osallistuu arvontaan, josta voi voittaa rahapalkinnon. Tämä kiehtoo monia vanhempia ihmisiä, jotka tuntevat vetoa arvontoihin.