#

Pop Media Suosituimmat lehdet

Pop Media lehdet & lehtitarjoukset

Episodi

6 lehteä nyt 54,90€

Inferno

6 lehteä nyt 50,90€

Popmedia tietoa

LehtikuningasPopmedia on viihdemediayhtiö, joka on keskittynyt elokuviin ja musiikkiin. Yritys on keskittynyt elokuvia ja musiikkia käsittelevään sisällöntuotantoon. Popmedia tunnetaan korkealaatuisista viihdealan eli elokuvan ja musiikin erikoislehdistään, jotka tarjoavat luettavaksi tuoreesta näkökulmasta kirjoitettuja juttuja musiikista ja elokuvista sekä niihin liittyvistä ilmiöistä. Popmedian tuhdit lukupaketit ovat Suomen tunnetuimpia musiikki- ja elokuvalehtiä. Lehdet tarjoavat viihdyttäviä lukukokemuksia viihdealan ennakkoluulottomille ystäville, jotka haluavat tuntea alan pintaa syvemmältä. Popmedia sai yrityksenä nykyisen muotonsa kun 2000-luvun alkupuolella perustetut Como, Inferno sekä Episodi-lehdet päätyivät samalle kustantajalle Rumba- ja Rytmi-lehtien kanssa. Oikeastaan Popmedian tuotehistoria ylettyykin aina vuoteen 1934 asti, jolloin yksi maailman vanhimmista musiikkilehdistä eli Rytmi perustettiin.

 

Lehtikuningas lehdetRytmi-lehti perustettiin alun perin Rytmi-pojat-orkesterin tuotoilla, ja se tunnettiin jazz-musiikista. Tuosta ajasta tähän päivään kuluneessa ajassa Rytmi-lehti on kehittynyt kulkien kulloisenkin ajan genrejen läpi nykypäivän moderniksi musiikkilehdeksi. Popmedian tuotantoon kuuluva Rumba on yksi Suomen tunnetuimmista musiikkibrändeistä. Vuonna 1983 perustettu lehti on tähän päivään asti herättänyt paljon keskustelua sekä kerännyt myös paljon tunnustusta: Rumba sai musiikkimediapalkinnon vuosina 1998, 1999, 2003, 2006 sekä 2009. Rumban ja Rytmin lisäksi kuuluu Popmedian musiikkialan aikakauslehtiin myös Inferno-lehti. Inferno on raskaan rock-musiikin erikoislehti, joka on suunnattu niin sanotun ”Suomen kansanmusiikin” eli metallin kuuntelijoille. Episodi-lehti sen sijaan on Popmedian tuottama, elokuva-alaan keskittyvä aikakauslehti. Episodi on Suomen suurin elokuvalehti. Lisäksi Popmedia julkaisee myös Como-nimistä viihdelehteä, joka käsittelee sekä musiikki- että elokuva-alaa. Myös äänen ja kuvan laadusta erityisesti kiinnostuneille löytyy oma lehtensä Popmedialta: Hifimaailma on laadukkaan äänen- ja kuvantoiston erikoislehti.

 

Festarilehti

Festarilehti ja Lahjavinkki tavoittavat nuorekkaan festarikansan sekä miehiset shoppailijat. Popmedia julkaisee vuosittain toukokuussa Festarilehden, joka on suurpainoksinen, kesän suurimmat festarit ja pienemmätkin tapahtumat listaava lehti. Festarilehti julkaistaan liitteenä Como, Episodi, Inferno, Rumba sekä Rytmi-lehtien välissä. Lisäksi Festarilehteä jaetaan useissa kesän tapahtumissa. Popmedian tuotevalikoimaan kuuluu myös marraskuussa ilmestyvä Lahjavinkki-lehti, joka noudattaa Festarilehden menestyksekkääksi todettua formaattia. Lahjavinkistä löytyvät joulun alla parhaat tuoteuutuudet ja muut neuvot lahjashoppailuun. Lehdessä esitellään parhaita lahjavinkkejä elokuvista musiikkiin ja peleihin, instrumenteista kodin elektroniikkaan, vaatteista kelloihin ja koruihin sekä kulkuneuvoista kauneudenhoitotuotteisiin. Myös Lahjavinkki ilmestyy Popmedian julkaiseman kuuden aikakauslehden välissä liitteenä. Lehti on suunnattu tavoittamaan erityisesti miehet kohderyhmänä viihteellisissä mediaympäristöissä.

 

Digimedia ja muut toimet

Popmedian Pop Digital -verkkosivusto vastaa kysyntään digimedian puolella: Pop Digital -sivustosta löytyy Popmedian julkaisujen lehtikohtaiset sivustot, jotka yhdessä muodostavat hyvin laajan alan kattavan verkkomedian, joka on silti huolellisesti kohdistettu. Sivustojen pääsisältöön kuuluvat jatkuvasti päivittyvät uutiset, tuoreimpien levyjen ja elokuvien arvostelut sekä alaan liittyvät keskustelut ja kilpailut. Popmedian lehtien sekä verkkosivustojen katsotaan tavoittavan yhteensä noin puoli miljoonaa aktiivista kuluttajaa. Popmedian toimiin kuuluu myös valikoitujen yhteistyökumppaneiden asiakaslehtien tekeminen sekä vuosittaisten HifiExpo-messujen järjestäminen. HifiExpo-hifimessut tunnetaan Suomen suurimpana hifi- ja highend-tapahtumana, jossa niin alan ammattilaiset kuin harrastelijahifistelijätkin voivat kohdata ja tutustua kuumimpiin uutuuksiin niin kotiteatterin kuin kaksikanavaisen äänentoistonkin alalla. Messuille osallistuu kymmeniä eri näytteilleasettajia sekä satoja erilaisia tuotteita.

 

Episodi, Inferno, Soundi ja Rumba -lehtien peruutus

 

Peruuta lehdet soittamalla tilaajapalvelun numeroon tai lähettämällä sähköpostia:

Tilaajapalvelu: 03 4246 5302 / tilaajapalvelu(at)popmedia.fi

 

Popmedia yhteystiedot

Popmedia

Fredrikinkatu 42, 3.krs
00100 Helsinki

Puhelin: 045 110 5522

Sähköpostit: etunimi.sukunimi AT popmedia.fi