#

Perhelehdet kotiin kesto ja määräaikaistilauksena

Perhelehdet

Perhelehdet ovat tärkeitä tiedon ja vertaistuen lähteitä monissa perheissä, joissa lapset ovat pieniä ja sosiaaliset kontaktit jäävät vähäisiksi arjen kiireiden keskellä. Perhelehdet jakavat huolia mutta toisaalta tuovat arkeen kivasti piristystä. Lue lisää >

Kodin kuvalehti

10 lehteä nyt 35,00€+ TILAAJALAHJA

Kotiliesi

7 lehteä nyt 38,00€

Talo & koti

6 lehteä nyt 34,90€

Viva

6 lehteä nyt 38,00€

Meidän perhe

7 lehteä nyt 35,00€+ TILAAJALAHJA

Valitut Palat

6 lehteä nyt 25,00€

Kotivinkki

12 lehteä nyt 49,90€

Parhaat tarjoukset perhelehdistä

Perhelehdet ovat tärkeitä tiedon ja vertaistuen lähteitä monissa perheissä, joissa lapset ovat pieniä ja sosiaaliset kontaktit jäävät vähäisiksi arjen kiireiden keskellä. Perhelehdet jakavat huolia mutta toisaalta tuovat arkeen kivasti piristystä.

Pienten lasten perheissä suosituin lehti on ehdottomasti Vauva -lehti, jonka nettiversio on kuuluisa todella vilkkaista keskusteluista. Vauva-lehti on suunnattu perheille, joissa vauvaa odotetaan tai joissa taistellaan taaperoikäisen ongelmien ja ilojen keskellä. Lehden sisältö koostuu pitkälti haastatteluista, testeistä, vertailuista sekä tuote-esittelyistä. KaksPlus lehti on samaan elämänvaiheeseen suunniteltu, mutta sen on tarkoitus pysyä perheen mukana vielä kun lapset kasvavat kouluikään asti.

Meidän Perhe lehti on Vauva-lehden jatko, eli kun lapset kasvavat taaperoiän ohi, Meidän Perhe jatkaa siitä mihin Vauva-lehti jäi. Meidän Perhe lehdessä käydään monipuolisesti läpi perhe-elämän iloja ja suruja, huolia mutta myös huippuhetkiä.

Kodin lehdet ovat myös koko perheen lehtiä, esimerkiksi Kodin Kuvalehdessä ja Kotiliedessä on varmasti koko perheelle jotain luettavaa tai katseltavaa. Ruokaohjeet, leivontareseptit ja ihanan syvälliset henkilöhaastattelut löytyvät kaikki näistä lehdistä sulassa sovussa.

Vanhemman väestön perhelehdissä ei enää keskitytä pieniin lapsiin vaan kaikkiin niihin haasteisiin, mitä vanhemmalla iällä tulee vastaan, niin omien aikuisten lasten kanssa kuin työrintamalla, taloudessa ja parisuhteissa. Oma Aika ja Viva ovat tällaisia perhelehtiä, jotka keskittyvät 50+ ikäisiin perheisiin.

Perhelehdet löytyy netistä helposti koottuna. Tämänkin sivuston tarkoitus on koota parhaat tarjoukset helposti vertailtavaksi. Katso myös tilaajalahjavaihtoehdot! Esimerkiksi Vauva-lehden tilaajalahjana on usein käytännöllisiä tarvikkeita vauvaperheen arkeen. Tilaa vauvalehti myös lahjaksi vauvaperheeseen, vaikka määräaikaisena, niin ei tarvitse myöhemmin lopettaa tilausta! Lahjatilaukseen saa tilaajalahjan myös.