#

Otavamedia lehdet ajankohtaista tietoa ja viihdettä

Otavamedian lehdet & lehtitarjoukset

Koululainen

6 lehteä nyt 59,00€

Seura

17 lehteä nyt 38,00€+ TILAAJALAHJA

Anna

13 lehteä nyt 38,00€+ TILAAJALAHJA

Kotiliesi

7 lehteä nyt 38,00€

Tekniikan Maailma

6 lehteä nyt 38,00€

Erä

6 lehteä nyt 75,00€

Suomen Kuvalehti

13 lehteä nyt 59,00€

Deko

6 lehteä nyt 38,00€

Viva

6 lehteä nyt 38,00€

Seura SuperRistikot ja Sudokut

7 lehteä nyt 38,00€

Metsästys ja kalastus

5 lehteä nyt 38,00€

Kotilääkäri

5 lehteä nyt 38,00€

Moda

6 lehteä nyt 35,90€

Kotiliesi Käsityö

3 lehteä nyt 38,00€

Alibi

6 lehteä nyt 39,00€

Kanava

5 lehteä nyt 38,00€

Maalla

5 lehteä nyt 49,00€

Vene

5 lehteä nyt 38,00€

TM Rakennusmaailma

5 lehteä nyt 38,00€

Kippari

4 lehteä nyt 38,00€

Otavamedia tietoa

OtavamediaOtavamedia on vuonna 1934 perustettu yhtiö, joka kustantaa aikakauslehtiä sekä verkkopalveluita. Yhtiö toimi aikaisemmin nimellä Yhtyneet Kuvalehdet Oy. Yhtiön perustivat kirjakustantamo Otava ja Werner Söderström. Nykyisin yhtiö kuuluu Otava-konserniin, joka on Suomen kolmanneksi suurin graafisen viestinnän kustantaja.

Otavamedia tunnetaan vahvana suomalaisena mediatalona, joka on jo sukupolvien ajan onnistunut säilyttämään hyvän suhteen suomalaisiin lukijoihin. Otavamedian sanotaan tavoittavan aikakauslehdillään 62 % yli 12-vuotiaista suomalaisista. Otavamedian pitkää perinnettä ja tapaa tavoittaa lukijat sukupolvesta toiseen voisi luonnehtia ainutlaatuiseksi ominaisuudeksi media-alalla. Sukupolvesta toiseen Otavamedia on onnistunut tuomaan markkinoille mediabrändejä, jotka vetävät suomalaisia lukijoita puoleensa, pysyen uskottavina sekä uskollisina niin lukijoille kuin itselleenkin. Otavamediassa yhdistyvät pitkä perinne ja kokemus, luova visuaalisuus sekä halu uudistua. Nämä ominaisuudet näkyvät myös Otavamedian tuotetarjonnassa, joka luo asiakkailleen mielenkiintoisen, monipuolisen ja uudistuvan kohtaamisten kentän aikakauslehdissä, tapahtumissa ja verkkopalveluissa.

Otavamedia lehtien tilaus

Otavamedia kustantaa Suomessa yhteensä 34 aikakauslehteä, joista monet ovat pitäneet yllä vuosikymmeniä jatkuneita lukijasuhteita. Esimerkiksi Anna, Seura, Kotiliesi, Tekniikan Maailma ja Suomen Kuvalehti ovat pitkään pitäneet paikkansa alan markkinajohtajina.

Muita suomalaisille varmasti tuttuja Otavamedian julkaisuja ovat seuraavat: viikoittain ilmestyvä Tv-maailma, joka pitää lukijansa perillä jatkuvasti muuttuvasta ja laajenevasta tv-ohjelmatarjonnasta; kerran kuussa ilmestyvä, koko kansan lehti Hymy; seniorikansalaisille suunnattu Viva; lukuisat naistenlehdet kuten Kaksplus, Deko, Moda sekä Kotilääkäri; miesten harrastelehdet, joita ovat muun muassa TM Rakennusmaailma, Vauhdin Maailma, Vene ja Kippari; nuorten ja lasten lehdet kuten Lemmikki, Villivarsa, Koululainen sekä Suosikki; erikoislehdet, joista tunnetuimpia lienevät ajankohtaisista rikoksista kertova Alibi-lehti sekä kirjallisuuslehti Parnasso. Lisäksi Otavamedia tarjoaa Anna-, Suomen Kuvalehti- sekä Tekniikan Maailma-lehtiä myös iPad-versioina. Otava olikin ensimmäinen suomalainen aikakauslehtikustantaja, joka otti käyttöön lehtien iPad-versiot. Lähes kaikilla julkaistulla lehdillä on myös verkkopalvelusivustot internetissä.

 

Otavamedia tarjoaa ilmoittajalle lukuisia sähköisiä markkinapaikkoja


Otavamedian uusimpiin läpimurtoihin liiketoiminnassa kuuluvat myös verkkoyhteisöt, kuten Plaza-yleisportaali sekä NettiX Oy, jonka lukuisat verkkosivustot toimivat mainioina sähköisinä markkinapaikkoina. Niistä tunnetuimpia lienevät nettivene.com, nettimoto.com ja nettiauto.com. Muita NettiX-markkinapaikkoja ovat nettikone.com, nettimokki.com, nettiasunto.com, nettimarkkina.com, nettivaraosa.com ja nettikaravaani.com. Täsmällisine kohderyhmärajauksineen NettiX Oy:n sähköiset markkinapaikat ovat ilmoittajalle kätevä, nopea ja tehokas kanava tavoittaa tietty kohderyhmä. Otavamedian monipuolisista ilmoittelusivustoilta erikokoiset yritykset löytävät taatusti tarpeisiinsa sopivan tavan saavuttaa sivustojen käyttäjät. Otavamedian mediamyynti tarjoaa Suomen näkyvimpiä ja suurimpia markkinapaikkoja.

Plaza on osa OtavamediaaPlaza-yleisportaaliin kuuluu plaza.fi, jossa tarjotaan tietoa kaikista Otavamedian julkaisuista yhdisteltynä, sisältäen uutisia, keskustelupalstoja, artikkeleita ja haastatteluja; naisille suunnattu ellit.fi-sivusto; dome.fi, jonka sisältöön kuuluvat elokuvat, pelit, musiikki ja viihde sekä muropaketti.com, joka on tietokoneisiin erikoistunut sivusto. Plaza on tietojärjestelmä, joka järjestää ja auttaa luomaan kontakteja eri toimijoiden ja tahojen, kuten palvelujen sekä tuotteiden toimittajien ja asiakkaiden välille.

 

Otavamedian kirjat

 

 

Otavamedian toimiin kuuluu myös kuusi kirjakerhoa. Suuri Suomalainen Kirjakerho lienee Otavamedian kirjakerhoista tunnetuin. Kirjakerho esittelee jäsenilleen kirjauutuudet, järjestää keskustelua kirjoista jäseniensä välille, suosittelee kirjallisuutta, julkaisee jäsenlehteä ja antaa tarjouksia Otavamedian tuotteista. Kerhotoiminnan ohella lukijoille tarjotaan myös mahdollisuus käyttää kirjakauppaketjun toimintoja sekä Suuri Kuu -verkkokirjakauppaa, jonka suuresta, lukuisia tuoteryhmiä sisältävästä valikoimasta kirjat voi tilata suoraan kotiin toimitettaviksi. Otavamedian uusin palvelu sen sijaan on Luekirja-palvelu, jonka kautta asiakas voi ostaa e-kirjoja eli sähköisiä kirjoja, joita luetaan tietokoneella, älypuhelimella tai tableteilla, milloin ja missä vaan. Luekirja on ekologinen, edullinen, helppo ja hauska tapa tutustua kirjallisuuteen. Luekirja toimii kuukausiveloitteisesti: kuukausimaksun suuruuden mukaan lukija saa käyttöönsä kolme kirjaa joka tai joka toinen kuukausi.

 

Otava Media lehtitilausten peruutukset

Otavan lehdet voi irtisanoa ja peruuttaa netissä, sähköpostilla tai puhelimella. Netissä täytyy ensin kirjautua Otava Median asiakaspalveluun asiakasnumerolla, joka löytyy joka lehden osoitekentästä sekä laskusta. Asiakaspalvelussa voit itse hallinnoida tilauksiasi.

 

Peru lehtitilaus netissä

Otava Media

Puhelimella

Puhelin (09) 156 665
Aukioloaika ma-pe 8-17

Sähköpostilla
asiakaspalvelu@otavamedia.fi

Muista sähköpostissa ilmoittaa asiakasnumerosi, nimesi ja osoitteesi.

Huom. Lehtien peruutukset tulee tehdä suoraan Otava  Medialle. Tälle sivulle jätetyt lehtien peruutukset tai muutokset eivät välity perille. 


Otava Media yhteystiedot

Otava Media Oy
Maistraatinportti 1
00015 OTAVAMEDIA

puh. (09) 156 665
asiakaspalvelu(miukumauku)otavamedia.fi
Asiakaspalvelu avoinna ma-pe 8-16