#

Parhaat naistenlehdet tarjoushinnoin

Naistenlehdet

Naistenlehdissä todellakin on varaa, mistä valita! Nimittäin naisille löytyy niin muotilehtiä, sisustuslehtiä, sporttilehtiä kuin ihan vain lifestylelehtiä. Tee lehtitilaus mieleisestä lehdestäsi netistä, saat todennäköisesti halvimman lehtitarjouksen täältä! Lue lisää >

Kodin kuvalehti

10 lehteä nyt 35,00€+ TILAAJALAHJA

Me Naiset

17 lehteä nyt 35,00€+ TILAAJALAHJA

ET-lehti

8 lehteä nyt 35,00€+ TILAAJALAHJA

Anna

13 lehteä nyt 38,00€+ TILAAJALAHJA

Kunto Plus

3 lehteä nyt 24,90€+ TILAAJALAHJA

Hyvä Terveys

5 lehteä nyt 29,90€+ TILAAJALAHJA

Eeva

6 lehteä nyt 34,90€

FIT

4 lehteä nyt 23,90€

Gloria

6 lehteä nyt 35,00€+ TILAAJALAHJA

Kauneus ja Terveys

8 lehteä nyt 44,90€

Trendi

5 lehteä nyt 29,90€

Apu

13 lehteä nyt 34,90€

Meidän perhe

7 lehteä nyt 35,00€+ TILAAJALAHJA

Kotilääkäri

5 lehteä nyt 38,00€

Moda

6 lehteä nyt 35,90€

Apu Terveys

6 lehteä nyt 29,90€

Lääkäri

5 lehteä nyt 19,90€

ET Terveys

6 lehteä nyt 29,00€+ TILAAJALAHJA

Hymy

6 lehteä nyt 39,00€

Naistenlehdissä on valinnanvaraa!

NaistenlehdetNaistenlehdissä todellakin on varaa, mistä valita! Nimittäin naisille löytyy niin muotilehtiä, sisustuslehtiä, sporttilehtiä kuin ihan vain lifestylelehtiä. Tee lehtitilaus mieleisestä lehdestäsi netistä, saat todennäköisesti halvimman lehtitarjouksen täältä!

Naistenlehtien klassikot ovat tietysti niitä, jotka kulkevat naisen elämässä arjessa mukana. Tämä tarkoittaa sitä, että lehdestä pitää löytyä muotia- ja kauneusasiaa, sisustus- ja kotiasiaa, tietysti ihania ruoka- ja leivontaohjeita, hyvinvointiin, terveyteen ja liikuntaan liittyviä teemoja, syvällisiä haastatteluja kiinnostavista ihmisistä, keveitä juttuja kauneudesta ja viimeisistä trendeistä. Näistä kaikista on täydellinen naistenlehti tehty! Niin ja tietysti sen pitää ilmestyä tarpeeksi usein...

Täydellisen naistenlehden kriteerit täyttävät ainakin MeNaiset, Gloria, Anna ja Eeva, sillä kaikissa näissä sisältö on todella monipuolinen. Muotiin keskittyvät sitten enemmän Elle ja Trendi, kun taas kauneuteen ja hyvinvointiin Kauneus ja Terveys. Liikuntaan ja urheiluun sekä ravitsemukseen ja terveyteen liittyviä asioita löytyy hyvin todella suositusta Fit-lehdestä sekä KuntoPlus ja Sport lehdistä. Näiden lehtien suosio onkin noussut viime vuosien fitnessvimman myötä.

Kodin lehdet ovat myös todella perinteisiä naisten lehtiä. Kotiliesi on ollut Suomen ensimmäinen naisten lehti, vaikka se sinänsä on suunnattu koko kotiin eikä pelkästään naisille. Kodin Kuvalehti, Kotivinkki ja Koti ja Keittiö jatkavat omalla persoonallisella tavallaan Kotilieden viitoittamalla polulla. Näiden lehtien sisältö on monipuolisesti kaikkea kotiin liittyvää: sisustusta, ruokaa, leivontaa, remppaa, matkoja, löhöilyä, hyvinvointia, terveyttä, haasteita, suruja ja murheita. Näissä lehdissä olennaisena sisältönä ovat ihan tavallisten ihmisten sekä tietysti myös julkkisten syvälliset haastattelut, joissa lukija pääsee jakamaan toisen elämää. Tämä onkin naistenlehtien suuri tehtävä, empatian kokemukset.

Netistä tilaamalla voi usein valita itse tilaajalahjansa vaihtoehdoista. Lisäksi voi hyödyntää parhaat lehtitarjoukset. Jos olet tilaamassa lehteä lahjaksi, katso lahjaideat täältä. Lahjatilaus on helpointa tehdä määräaikaisena, ja lahjatilaukseen saa ihan samalla tavalla tilaajalahjat mukaan.

Naistenlehdet antavat uusia näkökulmia

Naistenlehdet ovat aikakausilehtiä, jotka on pääsääntöisesti suunnattu naislukijoita varten. Lehdet pyrkivät keskittymään aiheisiin, joiden katsotaan kiinnostavan ja koskettavan naisia, käsittelivät artikkelit sitten esimerkiksi maailmantapahtumia, henkilöitä, trendejä tai naisena olemista ylipäänsä. Monet naistenlehdistä ovat erikoistuneet käsittelemään vain tiettyä aihepiiriä, toisten ollessa aihepiireiltään kattavampia. On olemassa ainoastaan sisustukseen tai muotiin keskittyneitä naistenlehtiä, kun taas jotkut käsittelevät kansiensa välissä muun muassa matkailua, ihmissuhteita, julkisuuden henkilöitä sekä kulttuuria. Naistenlehtiä on sekä nuoremmalle että varttuneemmalle lukijakunnalle. Nuoremmille suunnatuista voidaan mainita esimerkiksi Cosmopolitan, Demi sekä Gloria. Hieman varttuneemmalle lukijakunnalle suunnattuja naistenlehtiä ovat esimerkiksi Avotakka ja Eeva.

Naistenlehdet pyrkivät peilaamaan naisen maailmaa ja sen moninaisuutta. Jotkut lehdet ovat erikoistuneet terveisiin elämäntapoihin ja kuntoiluun, toiset taas kulttuuriin ja ajankohtaisiin asioihin. Jotkut lehdet ovat asiantuntevasti toimitettuja ja journalistiselta tasoltaan korkeita, toiset taas keskittyvät lähinnä uusimpiin julkisuuden henkilöitä koskeviin juoruihin sekä viimeisimpiin muotivillityksiin. Tarjonta on hyvin laajaa, ja oli lukijan kiinnostuksen kohde sitten mikä tahansa, on naistenlehtien joukosta helppo löytää itseä kiinnostava julkaisu.

Naistenlehdet sopivat myös nuoremmille naisille

Nuoremmille suunnatut naistenlehdet käsittelevät usein muotivirtauksia, musiikkia, ihmissuhteita ja muita nuorta naista askarruttavia asioita. Vanhemmille suunnatut lehdet taas käsittelevät esimerkiksi sisustusta, matkustelua, kulttuuria sekä aikuisella näkökulmalla varustettuja artikkeleita tärkeistä asioista. Tarjolla on niin kevyttä rantalukemista kuin vakavaa pohdintaa elämän eri laidoilta. Lehdet tarjoavat viihdettä ja vinkkejä terveydestä, trendeistä ja ihmissuhteista, mutta myös syvällisiä henkilökuvia sekä laadukkaita artikkeleita päivän puheenaiheista. Useat naistenlehdet kiinnostavat aihepiiriltään myös miehiä.

Naistenlehdet ovat aina peilanneet lukijakuntansa asemaa yhteiskunnassa. 1960–luvun naistenlehdet poikkesivat huomattavasti nykypäivän naistenlehdistä sisällöltään ja aihepiiriltään. Tutkijoiden mukaan monia naisen asemaan liittyviä ajatuksia levitettiin juurikin naistenlehdissä. Esimerkiksi feminismiä ja naisen asemaa on käsitelty naistenlehdissä paljon. Yhteiskunnan muuttuessa ja vaurastuessa sekä naisen aseman parantuessa ovat myös naistenlehdet muuttuneet. Myös journalismin taso on usein nykyään hyvin korkealuokkaista. Muotiin ja ruoanlaittoon liittyvien artikkelien ohella naistenlehdissä käsitellään monia kulttuuriin ja päivän polttaviin asioihin liittyviä aiheita. Monet nuoremmille suunnatut naistenlehdet pyrkivät edistämään tervettä itsetuntoa nuorten naisten keskuudessa. Klisee naistenlehdistä joutavana sanahelinänä on hyvin kaukana todellisuudesta.

Oli kyseessä sitten perheenäiti tai nykyaikainen uranainen hyvän lehden parissa vietetty hetki on monelle eräs päivän kohokohdista. Toiset ovat kiinnostuneista elämäntapoihin keskittyvistä lehdistä, toiset taas kulttuuria monipuolisesti syväluotaavista lehdistä. Lehden parissa on helppo rentoutua viihtyen tai itseään sivistäen. Tänä päivänä on tarjolla erilaisia naistenlehtiä enemmän kuin koskaan. Makuja ja kiinnostuksen kohteita on yhtä monta kuin lukijoita, mutta kattava lehtitarjonta takaa sen, että jokaiselle löytyy mieleinen lehti. Myös lehtien saatavuus on nykyisin erittäin hyvä, sillä suurin osa lehdistä on kätevästi tilattavissa Internetistä edulliseen hintaan. Omasta postiluukusta tipahtava kiinnostava naistenlehti tuo helposti iloa arkeen. Mukavassa asennossa sohvalla kiinnostavia artikkeleita lukien ja vaikkapa teetä juoden on erinomainen tapa omistaa itselleen pieni hetki keskellä arjen kiirettä.

Naistenlehdet tarjoavat lukijoilleen monipuolisia lukuelämyksiä kaikista elämiseen ja maailmaan liittyvissä aiheissa. Mittavasta tarjonnasta voi valita juuri itseä kiinnostavat julkaisut, ja esimerkiksi erilaisten lehtitarjousten kautta naistenlehtien tilaaminen on hyvin edullista. Naistenlehtiä on toki kattavasti saatavilla myös irtonumeroina lehtipisteistä. Myös ulkomaalaisten naistenlehtien ostaminen ja tilaaminen on tänä päivänä hyvin helppoa.