#

Parhaat miesten lehdet lahjaksi tai itselle

Miesten lehdet

Auto Bild

8 lehteä nyt 28,00€+ TILAAJALAHJA

Tieteen kuvalehti Historia

2 lehteä nyt 12,00€+ TILAAJALAHJA

Tekniikan Maailma

3 lehteä nyt 29,00€

Tee Itse

2 lehteä nyt 14,90€+ TILAAJALAHJA

Erä

10 lehteä nyt 99,00€

Tuulilasi

5 lehteä nyt 34,00€

Ase & Erä

8 lehteä nyt 65,00€

Tieteen kuvalehti

2 lehteä nyt 19,90€+ TILAAJALAHJA

V8

6 lehteä nyt 28,00€+ TILAAJALAHJA

Kippari

2 lehteä nyt 19,00€

TM Rakennusmaailma

4 lehteä nyt 29,00€

Vauhdin Maailma

5 lehteä nyt 39,00€

Talomestari

6 lehteä nyt 38,00€

Kauppalehti

125 lehteä nyt 245,00€

BBC Top Gear

13 lehteä nyt 108,75€

Bilsport Classic

6 lehteä nyt 43,00€

Bilsport

17 lehteä nyt 103,00€

Tekniikan Historia

3 lehteä nyt 49,00€

Parhaat miesten lehdet

Miehille on olemassa tilattavia lehtiä vähintään yhtä paljon kuin naisille. Miehille mieluisia lehtiä ovat usein erilaiset moottori- ja urheilulehdet sekä tekniikkaan liittyvät lehdet. Toki moni mies lukee mieluummin aikakauslehtien syvähaastatteluja kuin tekniikan ihmeitä.

Miehiä kiinnostaa urheilu keskimäärin enemmän kuin naisia, joten miehet ovat keskiössä myös urheilulehtien tilaajina. Urheilulehti onkin esimerkiksi todella hyvä lahjaidea miehelle, joka on kiinnostunut erilaisista urheilulajeista. Jos miestä sen sijaan kiinnostaa erityisesti esimerkiksi jääkiekko, kannattaa tilata Jääkiekkolehti.

Miehille on ainakin parikymmentä erilaista autoihin, moottoriurheiluun ja ajoneuvoihin liittyvää lehteä, joista niinikään on helppo valita se mikä kiinnostaa eniten. Klassisia ovat esimerkiksi autoilun erikoislehti Tuulilasi tai vanhoihin ja amerikan autoihin keskittynyt V8. Moottoripyöräilijälle sen sijaan on oma lehtensä samoin kuin veneilystä kiinnostuneelle.

Yleisesti tekniikkaan ja tieteeseen keskittyvät lehdet kiinnostavat usein miehiä. Tiede, Tieteen Kuvalehti sekä Tekniikan Maailma ovat täynnä kiinnostavia ja ajankohtaisia juttuja. Tiede ja Tieteen Kuvalehti kattavat myös kulttuuriin, historiaan ja biologiaan liittyvän tutkimuksen. Tieteen Kuvalehden Historia versio taas keskittyy pelkästään historian tutkimukseen.

Yhteiskunnallisista asioista, politiikasta ja taloudesta kiinnostuneen miehen kannattaa klikata netistä esimerkiksi Kauppalehden tilaus. Sen mukana saa myös nettilehden lukuoikeudet. Myös Suomen Kuvalehti on oiva ikkuna Suomen yhteiskunnallisiin asioihin, lähinnä poliittisiin mutta myös taloudellisiin.

Käytännön taidoissa hyvälle ja siitä kiinnostuneelle miehelle ovat hyvä lehtiä esimerkiksi Talomestari ja Tee itse. Myös Meidän Talo lehdessä on paljon käytännöllisiä juttuja, vinkkejä ja ideoita remonttiin ja rakentamiseen.

Mikäli olet tilaamassa miehelle lehteä lahjaksi, kannattaa katsoa lahjalehti-ideat täältä. Lahjatilaus on helpointa tehdä netistä, ja useimmiten on yksinkertaisinta että lahjatilaus on määräaikainen. Lehtitarjouksia voi myös seurata, sillä ne muuttuvat vähän väliä, mutta varsinkin ennen juhlia, kuten isänpäivää ja joulua, on tarjolla todella hyviä tarjouksia lehdistä!