#

Parhaat miesten lehdet lahjaksi tai itselle

Miesten lehdet

Miehille on olemassa tilattavia lehtiä vähintään yhtä paljon kuin naisille. Miehille mieluisia lehtiä ovat usein erilaiset moottori- ja urheilulehdet sekä tekniikkaan liittyvät lehdet. Toki moni mies lukee mieluummin aikakauslehtien syvähaastatteluja kuin tekniikan ihmeitä. Lue lisää >

Tieteen kuvalehti Historia

2 lehteä nyt 5,90€+ TILAAJALAHJA

Tieteen kuvalehti

3 lehteä nyt 9,90€

Auto Bild

8 lehteä nyt 39,90€+ TILAAJALAHJA

Tee Itse

2 lehteä nyt 15,90€+ TILAAJALAHJA

Tekniikan Maailma

6 lehteä nyt 38,00€

Erä

6 lehteä nyt 75,00€

Tuulilasi

7 lehteä nyt 39,90€

Ase & Erä

8 lehteä nyt 68,00€

Kauppalehti

125 lehteä nyt 310,00€

Tiede

6 lehteä nyt 29,90€+ TILAAJALAHJA

V8

6 lehteä nyt 29,90€+ TILAAJALAHJA

Vauhdin Maailma

5 lehteä nyt 38,00€

Guns & Ammo

12 lehteä nyt 56,00€

BBC Top Gear

13 lehteä nyt 108,75€

Bilsport Classic

6 lehteä nyt 46,00€

TM Rakennusmaailma

5 lehteä nyt 38,00€

Meidän talo

13 lehteä nyt 64,90€+ TILAAJALAHJA

Bilsport

17 lehteä nyt 119,00€

Kippari

4 lehteä nyt 38,00€

Four Wheeler

12 lehteä nyt 57,00€

Talomestari

3 lehteä nyt 25,00€

Parhaat miesten lehdet

Miehille on olemassa tilattavia lehtiä vähintään yhtä paljon kuin naisille. Miehille mieluisia lehtiä ovat usein erilaiset moottori- ja urheilulehdet sekä tekniikkaan liittyvät lehdet. Toki moni mies lukee mieluummin aikakauslehtien syvähaastatteluja kuin tekniikan ihmeitä.

Miehiä kiinnostaa urheilu keskimäärin enemmän kuin naisia, joten miehet ovat keskiössä myös urheilulehtien tilaajina. Urheilulehti onkin esimerkiksi todella hyvä lahjaidea miehelle, joka on kiinnostunut erilaisista urheilulajeista. Jos miestä sen sijaan kiinnostaa erityisesti esimerkiksi jääkiekko, kannattaa tilata Jääkiekkolehti.

Miehille on ainakin parikymmentä erilaista autoihin, moottoriurheiluun ja ajoneuvoihin liittyvää lehteä, joista niinikään on helppo valita se mikä kiinnostaa eniten. Klassisia ovat esimerkiksi autoilun erikoislehti Tuulilasi tai vanhoihin ja amerikan autoihin keskittynyt V8. Moottoripyöräilijälle sen sijaan on oma lehtensä samoin kuin veneilystä kiinnostuneelle.

Yleisesti tekniikkaan ja tieteeseen keskittyvät lehdet kiinnostavat usein miehiä. Tiede, Tieteen Kuvalehti sekä Tekniikan Maailma ovat täynnä kiinnostavia ja ajankohtaisia juttuja. Tiede ja Tieteen Kuvalehti kattavat myös kulttuuriin, historiaan ja biologiaan liittyvän tutkimuksen. Tieteen Kuvalehden Historia versio taas keskittyy pelkästään historian tutkimukseen.

Yhteiskunnallisista asioista, politiikasta ja taloudesta kiinnostuneen miehen kannattaa klikata netistä esimerkiksi Kauppalehden tilaus. Sen mukana saa myös nettilehden lukuoikeudet. Myös Suomen Kuvalehti on oiva ikkuna Suomen yhteiskunnallisiin asioihin, lähinnä poliittisiin mutta myös taloudellisiin.

Käytännön taidoissa hyvälle ja siitä kiinnostuneelle miehelle ovat hyvä lehtiä esimerkiksi Talomestari ja Tee itse. Myös Meidän Talo lehdessä on paljon käytännöllisiä juttuja, vinkkejä ja ideoita remonttiin ja rakentamiseen.

Mikäli olet tilaamassa miehelle lehteä lahjaksi, kannattaa katsoa lahjalehti-ideat täältä. Lahjatilaus on helpointa tehdä netistä, ja useimmiten on yksinkertaisinta että lahjatilaus on määräaikainen. Lehtitarjouksia voi myös seurata, sillä ne muuttuvat vähän väliä, mutta varsinkin ennen juhlia, kuten isänpäivää ja joulua, on tarjolla todella hyviä tarjouksia lehdistä!