#

Metsästys- ja kalastuslehdet Lahjaidea miehelle

Tarjoukset metsästyslehdistä ja kalastuslehdistä

Metsästys- ja kalastuslehdille löytyy Suomessa aina tilaajansa, sillä niin lähellä luonto on olennaisena osana suomalaista mentaliteettia. Metsästys ja kalastus myös on varsinkin pohjoisemmassa osassa maata ihan normaali osa elämää ja arkipäivää.

Helsingistä käsin Suomea katseleva ei varmasti edes hoksaa, kuinka alkuperäistä ja vanhanaikaista elämää useat ihmiset pohjoisemmassa ja itäisessä Suomessa elävät. Syksyinen metsästys on ihan tavallinen arkipäivän tapa hankkia lisää lihaa pöytään. Toki siinä on ehkä vielä enemmän intohimoa mukana, koska sitä ei ole enää pakko tehdä. Kalastus taas on todella yleinen harrastus myös etelän luontoihmisille. Kalastusaiheisista lehdistä on suomeksi paras Metsästys- ja kalastuslehti, ja metsästäjälle hyvä lehti sen sijaan on Ase ja Erä. Yleislehti alalle on myös Riista-lehti, joka on ennemminkin metsästäjien ammattilehti.

Luonto onkin harrastuksena yksi maailman parhaista, sillä luonnossa liikkuminen, ilman metsästystä ja kalastustakin, laskee stressitasoja ja siten pitää ihmisen terveempänä, sekä henkisesti että fyysisesti. Esimerkiksi Japanissa lääkäri saattaa kirjoittaa reseptiin lääkkeeksi ja hoidoksi metsää.

Suositussa Erä -lehdessä luonnosta kerrotaankin monipuolisesti, toki jonkin verran myös metsästyksen ja kalastuksen näkökulmasta, mutta enimmäkseen ihan vain retkeily- ja oleskelukohteena. Ihmettelyn kohteena. Siinä esitellään vaelluskamppeita ja kerrotaan hyvistä luontokohteista ja vaellusreiteistä. Vaelluksiin ja erilaisiin retkiin keskittyy myös Retki-lehti.