Mondo
5 nro
29,40
+ +2 kk lehdet kaupan päälle!

Matkaopas
4 nro
29,00
+ Joy Actor vara-akku

GEO
5 nro
28,00
+ Langaton sääasema

Kiinnostavimmat markailulehdet

Kuka tunnustaa nojatuolimatkailleensa ja päässeensä siinä melkoisiin fiiliksiin? Nojatuolimatkailu on yksi täysin käyttökelpoinen matkailun muoto, joka tulee todella edulliseksi, helpoksi ja turvalliseksi. Ainoa mitä tämänkaltaiseen matkailuun tarvitaan on matkailulehti ja nojatuoli.

 

Matkailulehtiä saa tilaamalla netistä tai puhelinmyyjiltä. Matkailulehdissä ideana onkin lennättää lukija hetkeksi sellaisiin paikkoihin, joihin hän pian palavasti haluaa lähteä paikan päälle tutustumaan! Tai joissakin paikoissa riittää sekin, että vain vahvasti kuvittelee millaista siellä olisi. Matkailulehdet ovat täynnä ihania tunnelmallisia kuvia matkakohteista sekä tarinoita matkoista, kulttuureista, erilaisuudesta.

 

Suomeksi löytyy kaksi matkailulehteä, Mondo ja Matkaopas. Molemmat kertovat upein värikkäin kuvin ja laadukkain tekstein uusimmista matkailutrendeistä, erilaisista matkailukohteista aina miehittämätöntä afrikkalaista vuorenhuippua tai uusinta turistirantaa myöten. Lehdissä on myös teemoja, mutta pääasiassa jokaisessa lehdessä on aina erilaisia kohteita: rantakohteita, eksoottisia kohteita, kaupunkilöytöjä, historiaa, hyvää ruokaa, maaseutua, helppoja lapsiperheen pakettikohteita... Lehtien juttujen ja vinkkien perusteella on todella helppo suunnitella seuraavaa matkaa!

 

Englanniksi matkalehtiä löytyy enemmän. Esimerkiksi todella laadukas ja suosittu Lonely Planet on yksi maailman johtavia matkailulehtiä. Nojatuolimatkailussa erinomainen lehti taas on esimerkiksi Geo lehti, joka esittelee luontoa, kulttuuria ja ilmiöitä eri puolilla maailmaa.

 

Kotimaan matkailusta kiinnostunut voi lueskella esimerkiksi Camber-lehteä, eli asuntoautoilijoille suunnattua lehteä, joka kertoo vinkkejä ja esittelee suomalaisia ja miksei myös naapurimaiden ja Euroopan matkakohteita. Toki nämä matkakohteet esitellään karavaanarin näkökulmasta.

Matkailulehdet

Mondo tarjous

5 lehteä 29,40€ 
Mondo
Mihin matkustaisi seuraavaksi? Miten saan matkastani enemmän irti? Mondo on lehti kaikille matkailusta kiinnostuneille – suomalaisen matkailun tärkein opus ja suunnannäyttäjä.... Katso Mondo tarjous

Tilaajalahjaksi
+2 kk lehdet kaupan päälle!

Tarjous: 5 nro / 29,40€ (norm. 39,00€)
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Matkaopas tarjous

4 lehteä 29,00€ 
Matkaopas
Vaivaako ikuinen matkakuume? Etsitkö jatkuvasti tietoa reissuista, jotka ovat jotain ihan muuta kuin mitä aurinkomatkatoimistot tarjoavat? Uudistunut Matkaopas on silloin sinun lehtesi! Matkaopas.... Katso Matkaopas tarjous

Tilaajalahjaksi
Joy Actor vara-akku

Matkaopas tarjous & tilaajalahja
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

GEO tarjous

5 lehteä 28,00€ 
GEO
GEO on luontoon, yhteiskuntaan, historiaan sekä kansoihin ja kulttuureihin keskittynyt lehti. Lehti käsittelee maailman ilmiöitä suomalaisesta näkökulmasta. Näyttävät.... Katso GEO tarjous

Tilaajalahjaksi
Langaton sääasema

GEO tarjous & tilaajalahja
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

matti.4652
Onko mikään lehti kiinnostunut ostamaan/julkaisemaan juttuni Taorminan Arbnb-matkasta syyskuussa 2017. Matkalla tapahtui kaikenlaista hassunkurista.

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?