Mondo
12 nro
70,00
+ 10 lehteä + 2 kk lehdet kaupan päälle

Matkaopas
6 nro
29,00
+ 4 lehteä + 2 nro kaupan päälle!

Lonely Planet Traveller
13 nro
77,00

Kiinnostavimmat markailulehdet

Kuka tunnustaa nojatuolimatkailleensa ja päässeensä siinä melkoisiin fiiliksiin? Nojatuolimatkailu on yksi täysin käyttökelpoinen matkailun muoto, joka tulee todella edulliseksi, helpoksi ja turvalliseksi. Ainoa mitä tämänkaltaiseen matkailuun tarvitaan on matkailulehti ja nojatuoli.

 

Matkailulehtiä saa tilaamalla netistä tai puhelinmyyjiltä. Matkailulehdissä ideana onkin lennättää lukija hetkeksi sellaisiin paikkoihin, joihin hän pian palavasti haluaa lähteä paikan päälle tutustumaan! Tai joissakin paikoissa riittää sekin, että vain vahvasti kuvittelee millaista siellä olisi. Matkailulehdet ovat täynnä ihania tunnelmallisia kuvia matkakohteista sekä tarinoita matkoista, kulttuureista, erilaisuudesta.

 

Suomeksi löytyy kaksi matkailulehteä, Mondo ja Matkaopas. Molemmat kertovat upein värikkäin kuvin ja laadukkain tekstein uusimmista matkailutrendeistä, erilaisista matkailukohteista aina miehittämätöntä afrikkalaista vuorenhuippua tai uusinta turistirantaa myöten. Lehdissä on myös teemoja, mutta pääasiassa jokaisessa lehdessä on aina erilaisia kohteita: rantakohteita, eksoottisia kohteita, kaupunkilöytöjä, historiaa, hyvää ruokaa, maaseutua, helppoja lapsiperheen pakettikohteita... Lehtien juttujen ja vinkkien perusteella on todella helppo suunnitella seuraavaa matkaa!

 

Englanniksi matkalehtiä löytyy enemmän. Esimerkiksi todella laadukas ja suosittu Lonely Planet on yksi maailman johtavia matkailulehtiä. Nojatuolimatkailussa erinomainen lehti taas on esimerkiksi Geo lehti, joka esittelee luontoa, kulttuuria ja ilmiöitä eri puolilla maailmaa.

 

Kotimaan matkailusta kiinnostunut voi lueskella esimerkiksi Camber-lehteä, eli asuntoautoilijoille suunnattua lehteä, joka kertoo vinkkejä ja esittelee suomalaisia ja miksei myös naapurimaiden ja Euroopan matkakohteita. Toki nämä matkakohteet esitellään karavaanarin näkökulmasta.

Matkailulehdet

Mondo tarjous

12 lehteä 70,00€ 
Mondo
Mihin matkustaisi seuraavaksi? Miten saan matkastani enemmän irti? Mondo on lehti kaikille matkailusta kiinnostuneille – suomalaisen matkailun tärkein opus ja suunnannäyttäjä.... Katso Mondo tarjous

Tilaajalahjaksi
10 lehteä + 2 kk lehdet kaupan päälle

Tarjous: 12 nro / 70,00€ (norm. 93,60€)

Matkaopas tarjous

6 lehteä 29,00€ 
Matkaopas
Vaivaako ikuinen matkakuume? Etsitkö jatkuvasti tietoa reissuista, jotka ovat jotain ihan muuta kuin mitä aurinkomatkatoimistot tarjoavat? Uudistunut Matkaopas on silloin sinun lehtesi! Matkaopas.... Katso Matkaopas tarjous

Tilaajalahjaksi
4 lehteä + 2 nro kaupan päälle!

Tarjous: 6 nro / 29,00€

Lonely Planet Traveller

13 lehteä 77,00€ 
Lonely Planet Traveller
Lonely Planet Traveller on luultavasti maailman kuuluisin matkalehti. Jokainen matkailun ystävä on tutustunut kyseiseen lehteen ja kirjasarjaan. Lonely Planet Traveller esittelee niin uusia.... Katso Lonely Planet Traveller tarjous


Tarjous: 13 nro / 77,00€

GEO tarjous

6 lehteä 28,00€ 
GEO
GEO on luontoon, yhteiskuntaan, historiaan sekä kansoihin ja kulttuureihin keskittynyt lehti. Lehti käsittelee maailman ilmiöitä suomalaisesta näkökulmasta. Näyttävät.... Katso GEO tarjous

Tilaajalahjaksi
1 nro kaupan päälle

Tarjous: 6 nro / 28,00€

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

matti.4652
Onko mikään lehti kiinnostunut ostamaan/julkaisemaan juttuni Taorminan Arbnb-matkasta syyskuussa 2017. Matkalla tapahtui kaikenlaista hassunkurista.

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?