#

RLF Media Lehdet kestotilauskena

LRF Median lehdet

Traktor Power Ruotsi

6 lehteä nyt 65,00€

LRF Media on ruotsalainen mediayhtiö, joka julkaisee lehtiä useissa pohjoismaissa. Suomessa LRF Media aloitti toimintansa 2007. Suomenkielisiä julkaisuja yhtiöllä on tällä hetkellä kolme: Leivotaan, Maailman Historia ja Tractor Power. Kaikkia näitä julkaisuja on mahdollista tilata netistä yrityksen virallisilta nettisivuilta. Tämän lisäksi voit tilata erilaisia oheistuotteita, kuten esimerkiksi traktoreista kertovia DVD:itä.

 

Leivotaan on jokaisen leipomista rakastavan unelmalehti. Jokaisessa numerossa on runsaasti maistuvia reseptejä, ja lehti on kuvitettu herkullisilla leivonta-aiheisilla kuvilla. Tästä lehdestä löydät myös mielenkiintoisia reportaaseja, artikkeleita sekä leivonta-alan uutisia. Mukana on myös haastatteluita, joissa leivonta- ja konditoria-alan ammattilaiset jakavat sinulle lempireseptejään.

 

Maailman Historia on laaja, historia-aiheinen julkaisu joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Jokainen numero on täynnä mielenkiintoista tietoa merkittävistä historiallisista tapahtumista. Saat uuden yleissivistävän numeron joka kuukausi kotiin. Tämä lehti on oiva lahja vaikkapa isälle, tai kenelle tahansa historiasta kiinnostuneelle. Tekstit ovat alan ammattilaisten kirjoittamia ja lehden kuvitus on hienosti toteutettu.

 

Tractor Power sopii loistavasti maaseudun ihmiselle! Erityisesti oman maatilan omistaville tämä lehti on lähes pakollinen tietopaketti. Toki Tractor Power-lehti palvelee myös kaupunkilaistunutta hevosvoimien ystävää. Jokainen numero sisältää tietoa maailman hurjimmista traktoreista, sekä runsaasti upeita kuvia eri traktorimalleista. Mukana on runsaasti myös tee-se-itse-vinkkejä.

 

LRF Media lyhyesti:

  • Ruotsalainen media-alan yritys
  • Julkaisee suomenkielellä Leivotaan-, Maailman Historia- sekä Tractor Power –lehtiä
  • Kaikkia näitä lehtiä ja muita oheistuotteita on helppo tilata yrityksen virallisilta nettisivuilta