#

Koko perheen eläin- ja lemmikkilehdet

Lemmikkilehdet & eläinlehdet

Yhä useammalla suomalaisella naisella on kaverina ja kumppanina koira, eikä mies. Koiraystävät, ja miksei myös kissaystävät, ovat yleistyneet hurjaa vauhtia viime vuosikymmeninä. Kun koirat aiemmin räksyttivät ketjussa pihalla, nykyään niitä pidetään perheenjäseninä ja kohdellaan hyvin. Lue lisää >

Hevoshullu

13 lehteä nyt 54,00€

Pets Suomi

3 lehteä nyt 20,00€

Kissafani

6 lehteä nyt 45,00€

Hevosmaailma

6 lehteä nyt 44,00€

7 Oikein

13 lehteä nyt 44,00€

Hevosurheilu

13 lehteä nyt 59,00€

Pets Ruotsi

5 lehteä nyt 31,00€+ TILAAJALAHJA

Tiede Luonto

5 lehteä nyt 39,00€+ TILAAJALAHJA

Hoof Beats Magazine

6 lehteä nyt 134,00€

Lemmikkilehdet ja eläinlehdet netistä

Yhä useammalla suomalaisella naisella on kaverina ja kumppanina koira, eikä mies. Koiraystävät, ja miksei myös kissaystävät, ovat yleistyneet hurjaa vauhtia viime vuosikymmeninä. Kun koirat aiemmin räksyttivät ketjussa pihalla, nykyään niitä pidetään perheenjäseninä ja kohdellaan hyvin.

Tämä toki lisää myös lemmikkilehtien kiinnostavuutta, sillä silloin, kun koiran tai muun lemmikin ottaa, tekee mieli ottaa asiasta mahdollisimman paljon selvää. Toki on helppoa googlata asioita, mutta paras apu tuoreelle lemmikinomistajalle on kuitenkin oma lehti, joka ilmestyy kerran kuukaudessa.

Lemmikkilehdissä käsitellään laajasti oman lemmikin rotuja, tapoja, ongelmia, haasteita, sairauksia, ihania kokemuksia sekä ihan käytännön asioita kuten ruokintaa ja varusteita. Esiemerkiksi Meidän Koira -lehti kannattaa tilata nuorelle, joka haluaa ottaa koiran. Samoin Kissafani tuoreelle kissanomistajalle. Ja miksei siitä ole iloa sellaisellekin omistajalle, jolla on ollut lemmikki aina! Reviiri-lehdessä taas on asiaa sekä kissoista että koirista.

Pets Suomi on lapsille suunnattu lemmikkilehti, jossa käsitellään kaikenlaisia kotieläimiä ja lemmikkejä, esitellään niitä ja niiden rotuja, perustietoja ja faktoja, siinä on haastatteluja, testejä ja tehtäviä lapsille. Pets välittää viihdyttävällä tavalla tietoa kaikenlaisista karvaisista ja karvattomista pienistä eläinystävistä. Pets lehti ilmestyy myös englanniksi ja ruotsiksi.

Hevospuolella voidaan puhua jo lähes ammattilehdistä, sillä esimerkiksi Hevosmaailma on hevosharrastajien ja ammattilaisten lehti, joka kattaa koko hevosalan, myös ravialan. Hevoset ja Ratsastus lehdessä taas on enemmän asiaa nimenomaan ratsastuspuolesta, sekä kilpailu- että harrastustasolla. Lapsia ja nuoria heppojen maailmaan johdattavat sarjakuva- ja tietolehdet Hevoshullu ja Villivarsa.

Lemmikki- ja heppalehdet lisäävät tietoa 

Eläin- ja lemmikkilehdet

Lemmikkilehdet, kuten Koirat lehti tai heppalehdet kuten Villivarsa, ovat mukavaa ajanvietettä ja myös todella hyödyllisiä tietolähteitä uuden lemmikin omistajalle tai innokkaalle heppatytölle. Lemmikkiä hankkiessa kannattaa tutustua tarkkaan lemmikin hoitoon, sillä lemmikin omistaja on vastuussa lemmikin hyvinvoinnista. Jos suunnittelet lemmikin hankkimista lapselle, voi olla hyödyllistä tilata lapselle ensin lemmikkilehti, esimerkiksi kissoista kiinnostuneelle Kissafani lehti tai koirahullulle Koirat lehti.
 

Lemmikkilehtiä löytyy monenlaiseen tarpeeseen. Jotkut lehdet ovat kevyempää luettavaa, kuten esimerkiksi Hevoshullu ja toiset taas täynnä asiaa, kuten vaikkapa kotieläinten terveydenhoitoon erikoistunut KM Vet. Lemmikkilehdet sisältävät yleensä tietoa lemmikin ruokinnasta, turkin hoidosta, erilaisista aktiviteeteista ja virikkeistä sekä muista lemmikin hoitoon ja terveyteen liittyvistä aiheista. Monet lehdet sisältävät myös lukijoiden kokemuksia ja vinkkejä muille lemmikin omistajille. Joistakin erikoisimmista lemmikeistä voi olla vaikea löytää tietoa, jolloin hyvä valinta on esimerkiksi Lemmikki lehti, joka sisältää kattavasti informaatiota niin tutuista, kuin harvinaisemmistakin lemmikeistä.