MAKU
5 nro
28,00
+ digilehti ja arkisto kaupan päälle

Leivotaan
7 nro
35,25

Gluteeniton Leivonta
4 nro
20,25

Leivontalehdistä leivontaohjeita ja reseptejä

Leivonta on ehdottomasti lähellä suomalaisten sydäntä. Kautta vuosikymmenten pulla on ollut se kaikkein näkyvin rakkaudenosoitus, ja leipä taas on ollut se millä on pysytty hengissä, ruokavalion kulmakivi.

 

Suomalaiset rakastavat leipomista, keskimäärin varmasti enemmän kuin ruuanlaittoa. Siksi on oikeastaan ihme, että Suomessa on niin vähän leivontaan erikoistuneita lehtiä. Vai onko syy siinä, että jokaisesta lehdestä löytyy ainakin muutama uusi resepti, kauden kakkuihin ja leivonnaisiin? Esimerkiksi perusnaistenlehdissä, kuten Kotiliedessä, Kotivinkissä ja Kodin Kuvalehdessä leivontaohjeet ja kuvat ihanista leivonnaisista ovat ehdottomasti yksi syy siihen, että lehtiä säilytetään pitkään. Reseptejä on nykyään ihan päivälehdissä, kuten Helsingin Sanomissa ja Maaseudun Tulevaisuudessa.

 

Leivontalehtiä on suomeksi oikeastaan kolme lehteä: Maku, Leivotaan ja HerkkuLeivonta. Maku-lehdessä on myös ruokaohjeita, mutta kaksi jälkimmäistä keskittyy ainoastaan leivontaohjeisiin. Niissä onkin todella monipuolisesti viimeisimmän trendin mukaiset kakut, suolaiset ja makeat, pikkuleivät, karkit ja muut herkut. Resepteistä löytyy sekä helpompia että vaativampia sekä lisäksi lehdissä perehdytään aina opastamaan jokin yksityiskohta tarkemmin, kuten esimerkiksi sokerimassan käyttö kakun päällä.

 

Leivotaan ja HerkkuLeivonta lehdet ovat myös loistavia reseptipankkeja. Yhdessä vuosikerrassa tulee varmasti niin paljon reseptejä, ettei niitä ehdi leipoa monessakaan vuodessa. Näin saat helpolla vuosiksi leivontaideoita kotiisi.

 

Usein lehtien mukana tulee myös ihania ja käytännöllisiä tilaajalahjoja, kuten keittiövälineitä, laadukkaita puukkoja tai keittiötekstiilejä. Kannattaa vähän tsekkailla, onko tilaajalahjoja saatavilla.

Leivontalehdet

MAKU tarjous

5 lehteä 28,00€ 
MAKU
MAKU – kotikokkaajan lempilehti MAKU on Suomen suurin, luetuin, tilatuin ja arvostetuin ruokalehti. Lehteen luotetaan, sen sivuilta poimitaan.... Katso MAKU tarjous

Tilaajalahjaksi
digilehti ja arkisto kaupan päälle

Tarjous: 5 nro / 28,00€ (norm. 39,00€)
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Leivotaan

7 lehteä 35,25€ 
Leivotaan
Leivotaan on lehti joka keskittyy nimenomaan leivontaan. Leivotaan päihittää kaikki ruokalehdet resepteillään. Se on kotileipurin paras valinta, ja sitä lukevat myös.... Katso Leivotaan tarjous


Tarjous: 7 nro / 35,25€
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Gluteeniton Leivonta

4 lehteä 20,25€ 
Gluteeniton Leivonta
Gluteeniton leivonta lehti on täynnä yksinkertaisia ja laadukkaita leivontaohjeita gluteenittomaan ruokavalioon: herkkuja, leipiä, piiraita, juhlaan ja arkeen. .. Katso Gluteeniton Leivonta tarjous


Tarjous: 4 nro / 20,25€
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?