#

Lehtitori Lehtitilaus myös puhelimella

Lehtitori

LehtitoriLehtitori on Euroopan suurin lehtien verkkokauppa. Lehtitorin kautta asiakas voi tilata lehdet edulliseen hintaan Euroopan kattavimmasta lehtivalikoimasta. Lehtitorin valikoima sisältää yli 30 000 kansainvälistä ja kotimaista sanoma- ja aikakauslehteä. Lehtien tilaaminen netistä on vaivatonta helppokäyttöisten ja selkeiden verkkosivujen ansiosta. Selkeiden kategorioiden ja hakutoiminnon avulla löytää helposti etsimänsä tuhansien tuotteiden joukosta. Lehtitorin Suomalaista palvelua –merkki takaa laadukkaan ja nopean palvelun Lehtitorin asiakkaille.
 

Lehtitorin valikoima on Euroopan suurin. Valikoimasta löytyvät niin kotimaiset kuin ulkomaiset aikakausi- ja sanomalehdet sisältäen kaikki mahdolliset aihepiirit ja kiinnostuksenkohteet. Oli asiakas sitten kiinnostunut askartelusta, metsästyksestä, kokkaamisesta, musiikista tai vaikkapa päivän politiikasta, Lehtitorin valikoimasta löytää takuulla haluamansa, usealla eri kielellä. Lehdet on jaoteltu selkeisiin kategorioihin jotta asiakas löytäisi helposti juuri etsimänsä julkaisun. Verkkosivujen hakukoneen avulla löydät etsimäsi kätevästi joko lehden nimen, aihealueen tai julkaisumaan mukaan. Lehtitorin kautta voi tilata myös lukuisia kotimaisia ja ulkomaisia erikoislehtiä. Mikäli tuotetta ei löydy valikoimasta, kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, jota kautta harvinaisemmatkin julkaisut on mahdollista tilata. Lehtitorin kautta asiakas löytää myös lukuisat ammattiinsa tai harrastuksiinsa liittyvät lehdet. Lehtitorin valikoimasta löytyy eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia sanomalehtiä kotimaisten lisäksi. Sarjakuvavalikoimasta löytyy myös niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin sarjakuvia. Aikakausilehdet asiakas voi valita sen mukaan haluaako hieman viihteellisempää luettavaa vai painavaa ajanmukaista faktatietoa. Lehtitorin valikoimista löytyvät lehdet vaativimpaankin makuun ja haasteellisimpaankin aihepiiriin liittyen. Lehdet on jaettu sivukartassa maittain, joten mikäli asiakas etsii esimerkiksi espanjan kielistä julkaisua, löytyy se listasta helposti.
 

Lehdet myös lahjaksi

Lehden tilaaminen läheiselle on mukava ja yleinen lahja. Lehtitorin kautta voi tilata lehden lahjaksi kätevästi. Verkkosivuilta löytyy useita erilaisia lahjakortteja, jotka asiakas voi itse ladata. Sivuilta löytyy myös erityinen lahjakone, jonka avulla asiakas löytää helposti juuri sopivan lehden lahjaksi. Lahjakoneessa voi valita lahjansaajan sukupuolen ja iän sekä lehden aihealueen, jolloin lahjakone antaa automaattisesti ehdotuksia lahjalle. Lehtitorin verkkosivujen kautta voit myös lähettää läheisillesi lahjavinkkejä sekä tyylikkään e-pakettikortin. 

Lehtien tilaaminen ulkomaille

Lehtitorin kautta asiakas voi tilata lehtiä sekä kotimaahan että ulkomaille. Lehtitilaus on helppoa ja nopeaa eikä se vaadi rekisteröitymistä. Valittuasi haluamasi lehden siirrät sen ostoskorista maksuun. Täytettyäsi asiakastiedot ja valittuasi maksutavan on ostotapahtuma suoritettu. Lehtitorin tilaukset voi maksaa joko laskulla tai verkkomaksulla. Maksaessa verkkomaksulla saa asiakas 2 euron lehtikohtaisen alennuksen. Tilauksen jälkeen Lehtitori lähettää sen välittömästi kustantajalle, joka vastaa lehden toimittamisesta. Lehtitori vastaa kaikkien tilausten asiakaspalvelusta, eikä asiakkaan tarvitse näin ollen olla yhteydessä kustantajaan. Tilaukset eivät sisällä mitään lisäkustannuksia. Tilaukset ovat aina vuoden mittaisia lukuun ottamatta kuukausitilauksia ja kampanjatarjouksia. Ennen tilauksen päättymistä lähetetään asiakkaalle uudistuslasku jolla tilaus jatkuu seuraavan vuoden. Tilauksen voi perua soittamalla asiakaspalveluun tai lähettämällä sähköpostia. Tilauksen perumisesta veloitetaan 20 euroa.
 

Etsitkö sisustus tai askartelu vinkkejä? Ehkä viimeiset urheilu-uutiset tai vaikkapa tapahtumat kansainvälisessä politiikassa kiinnostavat. Lehtitorin kautta löydät tuhannet kotimaiset sekä kansainväliset lehdet aihepiiristä riippumatta edulliseen hintaan. Valikoimasta löytyvät lehdet niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin, aina sanaristikoista puutarhan hoitoon. Erikoislehtien valikoimasta löytyvät lehdet jos vaikkapa astrologia, uskonnot tai luonnonlääkintä kiinnostaa. Monet ammatti- ja harrastelehdet tuovat apua arkipäivään. Hyvä ja kiinnostava lehti tuo mukavia lukukokemuksia ja on hyödyllistä ajanviettoa. Euroopan suurimpana lehtien verkkokauppana Lehtitori auttaa sinua löytämään juuri haluamasi aikakausi- tai sanomalehden edulliseen hintaan. Sekä ulkomaisten että kotimaisten lehtien tilaaminen on nopeaa ja vaivatonta.