#

Lehtipiste kätevä tapa hankkia irtonumerot

Lehtipiste

 

 

 

Lehtipiste toimii jakelijana Suomen suosituimmille aika- ja iltapäivälehdille, kirjoille sekä keräilytuotteille. Lehtipiste palvelee noin 6900 myymälää Suomessa ja yhteistyökumppaneita Lehtipisteellä on ulkomailla noin 440. Lehtipisteen laajasta valikoimasta jokainen kauppa ja myyntipiste löytää asiakasrakenteelleen sopivat tuotteet. Lehtipisteen toimintaperiaatteita ovat laadukkaat tuotteet, toimiva logistiikka ja saumaton yhteistyö kumppaneidensa kanssa.
 

Jakeluun kuuluvia lehtiä Lehtipisteellä ovat mm. Iltalehti, Ilta-Sanomat, MeNaiset sekä Hymy. Pokkarivalikoima on kattava, siihen kuuluvat sekä suosituimmat kotimaisen kirjallisuuden uutuudet, kuin Keltaisen Kirjaston klassikkoteokset.
 

Karttojen jakelijana Lehtipiste on Suomen kattavin. Lehtipiste toimittaa jälleenmyyjilleen tie-, kaupunki-, ja maastokarttoja kotimaasta sekä ulkomailta. Lehtipisteen valikoimista myös erikoislajien harrastajat löytävät pyöräily-, retkeily- ja vaelluskarttoja laadukkaassa muodossa. Lehtipisteen jakelurepertuaariin kuuluvat myös suositut matkaoppaat kaupunki- ja rantalomille esimerkiksi Lonely Planetilta.
 

Lehtipisteen kattavaan valikoimaan voi helposti tutustua Lehtipiste.fi verkkosivulla, ja sivuilla olevan myyntipistehaun kautta on mutkatonta selvittää tuotteet myyntipisteet valitulla paikkakunnalla. Lehtipisteen valikoimaan kuuluu tuotteita mm. suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjän kielellä.
 

Lehtipisteen valikoima päivittyy jatkuvasti, uudet tuotteet esitellään verkkosivuilla reaaliajassa selkeästi ja jakelupisteiden tarkastaminen niille on helppoa. Keräily- ja trendituotteina Lehtipisteellä on lasten suosituimmat anime- ja aminaatiohahmokeräilykortit.

 

Lehtipiste lyhyesti:

  • Jakelija sadoille aikakaus- ja sanomalehdille
  • Osa Sanoma-konsernia
  • Tuotevalikoimaan kuuluu lehtiä, karttoja, matkaoppaita, keräilytuotteita, ja muuta painomateriaalia
  • Palvelee noin 6900 myymälää suomessa ja yhteistyökumppaneita ulkomailla 440
  • Jakelutuotteita mm. suomeksi, venäjäksi, ruotsiksi ja englanniksi