Lehtiluukku - lehdet digitaalisesti

 

 

TOP tarjouksetTilaajalahjatKaikki tarjouksetAlle 10€ lehdetAlle 15€ lehdet

 

Lehtiluukun avulla on nyt mahdollista lukea Suomen suosituimmat sanoma-, harraste- ja päivittäislehdet digitaalisina näköisversioina luontoa säästäen. Lehtiluukun kautta suosikkilehtesi on mahdollista lukea missä ja milloin tahansa edullisesti ja vaivattomasti digimuodossa. Lehtiluukku on auki 24h/vuorokaudessa, ja sen kautta on mahdollista tehdä lehteen määräaikaistilaus tai ostaa irtonumeroita. Palvelun kautta ostetut lehdet on aina kätevästi organisoitu sähköisessä muodossa omalle koneellesi, eivätkä joudu hukkaan ja täytä kaappitilaa kotona.

 

Lehtiluukun valikoimaan kuuluu satoja julkaisuja: aikakauslehtiä, järjestölehtiä, sanomalehtiä ja harrastuslehtiä. Lehtiluukku kattaa suosituimmat lehdet kaikista aihepiireistä, ja maksaminen sivustolla tapahtuu SSL-salauksen kautta yleisimmillä maksukorteilla tai verkkopankkitunnuksilla.

 

Lehtiluukun käyttämiseen vaaditaan vain ilmainen Adobe Flash Player, ja maksutapahtuman jälkeen lehteä pääsee lukemaan samantien. Lehtiluukun kautta lehdet on aina luettavissa laadukkassa painomuodossa, zoomaaminen ja sivujen kääntely on helppoa, ja ostetut lehdet pysyvät luettavissa Oma Luukku-palvelun kautta.

 

Lehtiluukun kautta on mahdollista nopeasti ja luotettavasti katsastaa parhaat tarjoukset ja kampanjat suosikkilehdistä sekä ostaa kiinnostavat numerot vaivattomasti ja edullisesti digimuodossa – ekologisuudesta tinkimättä! Lehtiluukku.fi sivuston kautta julkaisuiden etsintä ja selailu on yksinkertaista, aihepiirit on lajiteltu verkkosivulle loogisesti ja helppokäyttöisesti.

 

 

 

Lehtiluukku lyhyesti:

  • Tarjoaa Suomen suosituimmat lehdet digimuodossa ostettavaksi Oma Luukku-palveluun
  • Valikoimassa satoja harraste- , aikakausi-, ja sanomalehtiä
  • Maksaminen helppoa ja turvallista
  • Toimii sekä Android, että Applen tablett-alustoilla
  • Mahdollistaa sekä irtonumeroiden oston että määräaikaistilaukset

 

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)