#

Lehtiluukku digitaaliset irtonumerot maksa ja lue heti

Lehtiluukku - lehdet digitaalisesti

Lehtiluukun avulla on nyt mahdollista lukea Suomen suosituimmat sanoma-, harraste- ja päivittäislehdet digitaalisina näköisversioina luontoa säästäen. Lehtiluukun kautta suosikkilehtesi on mahdollista lukea missä ja milloin tahansa edullisesti ja vaivattomasti digimuodossa. Lehtiluukku on auki 24h/vuorokaudessa, ja sen kautta on mahdollista tehdä lehteen määräaikaistilaus tai ostaa irtonumeroita. Palvelun kautta ostetut lehdet on aina kätevästi organisoitu sähköisessä muodossa omalle koneellesi, eivätkä joudu hukkaan ja täytä kaappitilaa kotona.

Lue irtonumerot suoraan koneeltasi

Lehtiluukun valikoimaan kuuluu satoja julkaisuja: aikakauslehtiä, järjestölehtiä, sanomalehtiä ja harrastuslehtiä. Lehtiluukku kattaa suosituimmat lehdet kaikista aihepiireistä, ja maksaminen sivustolla tapahtuu SSL-salauksen kautta yleisimmillä maksukorteilla tai verkkopankkitunnuksilla.

Lehtiluukun käyttämiseen vaaditaan vain ilmainen Adobe Flash Player, ja maksutapahtuman jälkeen lehteä pääsee lukemaan samantien. Lehtiluukun kautta lehdet on aina luettavissa laadukkassa painomuodossa, zoomaaminen ja sivujen kääntely on helppoa, ja ostetut lehdet pysyvät luettavissa Oma Luukku-palvelun kautta.

Lehtiluukun kautta on mahdollista nopeasti ja luotettavasti katsastaa parhaat tarjoukset ja kampanjat suosikkilehdistä sekä ostaa kiinnostavat numerot vaivattomasti ja edullisesti digimuodossa – ekologisuudesta tinkimättä! Lehtiluukku.fi sivuston kautta julkaisuiden etsintä ja selailu on yksinkertaista, aihepiirit on lajiteltu verkkosivulle loogisesti ja helppokäyttöisesti.

 

Lehtiluukku lyhyesti:

  • Tarjoaa Suomen suosituimmat lehdet digimuodossa ostettavaksi Oma Luukku-palveluun
  • Valikoimassa satoja harraste- , aikakausi-, ja sanomalehtiä
  • Maksaminen helppoa ja turvallista
  • Toimii sekä Android, että Applen tablett-alustoilla
  • Mahdollistaa sekä irtonumeroiden oston että määräaikaistilaukset