#

Lehtikuningas tilaaminen ja yhteystiedot

Lehtikuningas lehtien tilauspalvelu

Lehtikuningas on internetsivusto, jonka kautta eri kustantajat voivat myydä tuotteitaan. Lehtikuningas.fi:n omistaa Mediafy Magazines Oy, joka kuuluu yksityisomistuksessa olevaan Mediutveckling Sverige AB -konserniin, joka toimii sekä Ruotsissa, Norjassa että Suomessa. Lehtikuningas-sivusto toimii kustantajien sähköisenä myyntikanavana ja myykin käytännössä kaikkien Suomen suurimpien kustantamoiden lehtiä sekä myös paljon erikoislehtiä pienemmille kuluttajaryhmille. Lehtikuningas on Suomen verkkokaupoista nuorimpia: Lehtikuningas-sivusto lanseerattiin vuoden 2010 syyskuussa. Lyhyessä toimiajassaan se on kuitenkin onnistunut vahvasti kasvattamaan sekä kävijämääräänsä että myyntiään jatkuvasti.

Yrityksen tavoitteisiin kuuluukiin kehittää jatkuvasti toimintaansa sekä lanseerata useasti tuoteuutuuksia.

Lehtikuninkaan ydinidea on tarjota kaikista lehdistä edullisia tilauksia.

Lehtikuningas

Lehtikuningas tarjoaa ”lehtivaltakunnastaan”, niin Suomesta kuin maailmalta, reilusti luettavaa ja valtavan lehtivalikoiman. Lehtivalikoiman kaikki lehdet myydään kamppanjahintaan. Lisäksi sivustolla ilmoitetut hinnat sisältävät postitusmaksut, joten asiakkaan tilaukseen ei tule muita kustannuksia. Lehtikuninkaan valtavasta valikoimasta löytyy yli 200 sekä suomalaista että ulkomaista lehteä. Lehtikuningas-nettikaupassa lehdet on luokiteltu siten, että asiakkaan on helppo etsiä lehtiä tietyn luokan sisällä. Lehtikuninkaalta löytyy lehtikategorioita joka lähtöön, kuten aikakauslehdet, naistenlehdet ja ristikkolehdet. Lehtikuninkaan tavoitteisiin kuuluu myös laajentaa jatkuvasti jo valtavaa valikoimaansa. Ideana on tarjota aina entistä enemmän. Nettikaupan toisena tavoitteena sen sijaan on tarjota aina vain laajempaa valikoimaansa myös entistä edullisimmin hinnoin. Lehtitarjouksia myös päivitetään jatkuvasti ja lehdet ovat aina ajankohtaisia. Sivustosta on mahdollista tilata sekä suomen-, ruotsin-, englannin- ja ranskankielisiä lehtiä, joita voi muutoin olla vaikea löytää. Sivusto tarjoaa myös asiakaspalvelua puhelimitse sekä sähköpostin ja live-chatin välityksellä.

Lehtikuningas helpottaa lehtien tilausta monella tavalla

Lehtikuningas lehdetLehtikuningas on erikoistunut myymään erityisesti lyhyitä, määräaikaisia lehtitilauksia. Monet kuluttajat ovatkin tästä mielissään, sillä lehtien kestotilaukset koetaan yleensä liian sitoviksi ja rasittaviksi riesoiksi, joista on vaikea päästä eroon tilanteen sitä vaatiessa. Kuluttaja voi säästää huomattavia summia tilaamalla lehtensä Lehtikuninkaan tarjoamista määräaikaisista tilauksista. Säästöä voi kertyä jopa 50 prosenttia, jolloin kyseessä on useiden eurojen summa! Jos malttaa odottaa sopivia tarjouksia, tulee lehdistä säästettyä huomattavia määriä puhdasta rahaa. Osaan tilauksista kuuluu myös ilahduttava tilaajalahja, joka voi olla esimerkiksi toinen lehti tai kosmetiikka- tai elektroniikkatuote. Lehtikuninkaalta lehtiä myös kestotilauksena.

Lehtikuninkaalta voi ostaa lehtiä myös lahjaksi. Lehti on hauska lahja esimerkiksi ystävälle, sukulaiselle tai myös yritykselle. Lehti sopii lahjaksi tilanteessa kuin tilanteessa. Lehtikuningas-sivustosta ostoksia tehdessään voi asiakas valita, tekeekö tilauksen normaalina tilauksena vai lahjatilauksena. Lisäksi nettikaupassa on tarjolla myös lehden tilaukseen tarkoitettuja lahjakortteja, jotka ovat tietyn rahasumman arvoisia. Siten lahjakortin saaja voi itse valita mieleisensä lehden tai tehdä lehtitilauksen Lehtikuninkaan lehtivalikoimasta. Lahjakortti voikin olla hyvä idea, jos lahjan saaja on kaukaisempi tuttu tai jos kyseessä on esimerkiksi työntekijälahja tai muu vastaava.

Myyntituloksien vertailu kustantajien log in -palvelussa

Lehtikuningas tarjoaa kustantajille mahdollisuuden verrata nettikaupassa tehtyjä myyntituloksiaan kilpailevien lehtien kanssa. Vertailu toteutetaan vain Lehtikuninkaassa tapahtuneen myynnin tilastojen pohjalta. Lehtikuninkaan lanseeraamassa kustantajien log in -palvelussa näkyvät ajantasaiset tiedot lehtien myynnistä, kävijämääristä sekä konversioista. Kyseisten lukujen ohella ilmoitetaan myös viiden parhaiten myyvän kilpailevan lehden vastaavat arvot. Sivustolla ilmoitetaan myös koko nettikaupan TOP 3 parhaiten myyvät lehdet. Lisäksi samaisen palvelun kautta kustantajat voivat myös päivittää säännöllisesti lehtikuvauksiaan, kansikuvia ja tarjouksia. Tällä tavoin kustantaja pystyy vaikuttamaan lehtiensä myyntiin positiivisesti. Lehtikuninkaan tavoitteisiin kuuluu myös kehittää kampanjasuunnittelua yhteistyössä kustantajien kanssa.

Lehtikuningas yhteystiedot

Lehtikuninkaan asiakaspalvelu palvelee puhelimitse arkisin klo 9:30-13:00 sekä 14:00-17:00 numerossa 09-3158 4790. Mikäli sinulla on kokemuksia Lehtikuningas-sivustolta, niin kirjoitathan kommenttisi alle.