Lehtien peruuttaminen eri lehtitaloissa

Kaikki kestotilatut lehdet täytyy peruuttaa ja irtisanoa erikseen. Määräaikaiset tilaukset loppuvat tilausjakson loppuun, mutta kestotilaus tarkoittaa sitä, että lehti tulee sinulle kestona, niin kauan, kunnes irtisanot tilauksen.

 

Lehti täytyy aina peruuttaa, laskun maksamatta jättäminen ei katkaise tilausta, vaan saattaa tilaajan ongelmiin. Siksi lehtiperuutus tehdään aina erikseen, joko puhelimella, netissä tai sähköpostilla.

 

Tässä sivulla on koostettuna eri lehtitalojen lehtien peruutukseen liittyviä yhteystietoja. Katso lehdestäsi, mikä firma lehteäsi kustantaa, löydät tästä alta yhteysteidot lehtien peruutukseen lehtitaloittain.

Sanoma Magazines lehtien peruutukset

Kaikki Sanoma Magazinesin lehdet on helpointa peruuttaa netissä kirjautumalla Sanoman sivuilla olevalle Sanoma-tilille. Sanoma-tilille pääset kirjautumaan syöttämällä tänne asiakasnumerosi sekä tilaustunnukset ja postinumerosi. Asiakasnumero ja tilaustunnus löytyvät jokaisen lehden osoitekentästä sekä laskusta.

Netissä:

Irtisano tilaus

 

Puhelimitse:

Sanoma Media Finlandin Asiakaspalvelun puhelinnumero

0203 31010   arkisin klo 9–17

 

Otava Media lehtitilausten peruutukset

Peru lehtitilaus netissä

Otava Media

 

Puhelimella

Puhelin (09) 156 665
Aukioloaika ma-pe 8-17

 

Sähköpostilla
asiakaspalvelu@otavamedia.fi

Muista sähköpostissa ilmoittaa asiakasnumerosi, nimesi ja osoitteesi.

 

A-Lehtien peruutukset

Peruuta netissä

Irtisano A-lehtien tilaus

Kun olet kirjautunut, valitse Tilauksesi -kohdasta lehden, jonka haluat peruuttaa.

 

Puhelimella

09 759 6600
Ma-pe klo 8.00-17.00
Puhelun hinta määräytyy liittymäsopimuksenne mukaan.

 

Sähköpostilla

asiakaspalvelu.a-lehdet.fi

asiakaspalvelu@a-lehdet.fi

 

Egmont lehtien peruutukset

Egmontin lehdet voi peruuttaa netissä kirjautumalla Egmontin asiakaspalveluun omalla asiakasnumerolla ja sähköpostiosoitteella, tai soittamalla sekä sähköpostilla.

 

Netissä

http://otavamedia.fi/kirjaudu/

 

Peru tilaus puhelimella

Puh. 09 8566 8399 (arkisin klo 8-18) 

 

Sähköpostilla

tilaajapalvelu@egmont.fi

 

Talentum lehtien peruutus

 

Talentumin lehdet voi peruuttaa soittamalla tai sähköpostilla:


Sähköposti: tilaajapalvelu@talentum.fi
Puhelin: 020 442 4100
Avoinna arkisin 8.15-16.30
Heinäkuussa palvelemme arkisin 8.15-16.00.

 

Episodi, Inferno, Soundi ja Rumba -lehtien peruutus

Tilaajapalvelu: 03 4246 5302 / tilaajapalvelu(at)popmedia.fi

 

Seiskan peruuttaminen

Seiska-lehden tilauksen voi irtisanoa ja peruuttaa joko netissä tai puhelimella.

 

Netissä

https://www.aller.fi/asiakaspalvelu/yhteydenotto/

 

Puhelimella

Aller Media Oy:n asiakaspalvelu, 075 328 5100,
Puhelun hinta on 8,8, snt/min + pvm/mpm, myös jonotuksen ajan

 

Taika-lehden peruutus

Puhelimitse asiakaspalvelu palvelee arkisin kello 8.00-18.00 numerossa 0600-02550 (0,98e/min + pvm).

Sähköpostilla taikalehti@yap.fi

 

 

Karprint lehtien peruutus

Karprintin tilatut lehdet voi peruuttaa lehtien kotisivuilla syöttämällä peruutuslomakkeeseen osoitetietosi ja asiakasnumerosi. Asiakasnumero löytyy lehden osoitekentästä tai laskusta. Pääset suoraan tilauksen peruutuslomakkeeseen klikkaamalla alla olevaa linkkiä:

 

Antiikki ja taide

Ase & Erä

Bodytreeni

Ekoelo

Hevosmaailma

Kiinteistö ja Isännöinti

Kissafani

Luontaisterveys

Meidän Koira

SenioriTERVEYS

Sielunpeili

Talomestari

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Sirkka Hytönen1
Ei toimi sanoma magazinen peruutuspalvelu, Odota hetkinen jää pyörimään...
sesse3
Pitäisi yrittää peruuttaa Seura lehti, saas nähdä miten hankala on. Nyt kun tuli Seura, se oli niin kummallisesti tehty. Ennen oli ohjelma lehti keskellä, oli helppo irroittaa se niiteistä. Nyt on ohjelmalehti takasivulla, otin sen väkisin irti, samalla puolet etusivujen lehdistä irtosi. Laittakaa ohjelma lehti entiseen paikkaan. Saa sen paremmin irti, eikä tarvii koko lehteä ottaa, kun ohjelma sivuja katsoo. Musta 40
Elli2
Yritin tilata lahjalehden koska laskun yhteydessä tuli ilmoitus minun oikeudesta sellaiseen. Kone ilmoitti,että en ole jatkuva tilaaja, joten en saa lehteä. Mikä ei pidä paikkansa.
Ulkoholisti1
Lehtien pakkomyynti jatkuu eli lähetetään lehti ja lasku perään ja oletetaan että asiakas ei muista että hän ei olekkaan tilannut lehteä.
Masa2
Moi TUULILASIN TILAUKSEN teidän toiminta on tosi heikko. Lehden myyjä sanoin että Tuulilasi-lehden tilaus vuoden niin se loppu itsestään sen jälkeen eikä tarvii tehää mitä jos ei haluu siitä jatkaa.. MUT SILTII TULI UUTTA LASKU VIT... JA PITÄIS ITSE PERUUTTAA. Niin ja minulla luvattiin tilaajalahjaksi laadukas autotyökalu netissä. Mutta A-lehden koodi/tunnus ei ole vielä tullut sähköpostin että itse saa valita netissä työnkalun. Kaikki muut toimii kyllä uusi lasku ja lehden jatkaminen pitäisin itse peruuttaa. Tuskiin enää tarv. lehden myyjät minulle enää soita.
Seija Romo1
HEI! Minä tein lehtitilauksen ja sitten parin päivän päästä peruin sen.Lehti tuli kaikesta huolimatta.Ei toimi nuo peruutushommat!!!
Liisa1
Irtisanominen ei onnistu, lehtien tilaus on pakkosyöttö
Leila1
Yritin peruuttaa A-lehden tilauksen netissä, mutta edellyttää kirjautumista vaikka yksi vaihtoehto on Irtisano A-lehtien tilaus. Sähköpostilla sama juttu - edellytti kirjautumista eikä tuo oikeassa alareunassa oleva kenttäkään antanut mahdollisuutta kirjoittaa peruutusta asiakaspalveluun. Täytyy siis turvautua puhelimeen.
Erja Siirtola
Hei. Yritän saada yhteyden asiakaspalveluun. Ei vastaa muuta kuin ..tämä numero ei ole käytössä. Ja kaiken lisäksi se menee Kroatiaan. Outoa touhua sanoma magazinelta. Mistä saan numeron,jossa vastataan?
Erkku
Tilasin kuntoplus lehden 2 numeroa 2.95e..piti olla vaan ne lehdet..lehtifirma kuitenkin jatkoi tilausta ja peruutin heti kun lehti tuli.ja nyt laskutetaan yhtä tullutta lehteä..muut lehdet kyllä loppui jotka tilasin 1e.llä..pitikö tilauksen siltikin jatkua?
Reetta Ketola1
Sain tilaajalahjaksi jostain lehdestä Aarikan mustan pallokuvioisen kassin. Kassia ei ole ilmeisesti tarkoitettu käytettäväksi, koska kassin sangat ovat aivan väärissä paikoissa, jolloin kassi on kasassa, eikä sinne voi laittaa mitään tavaraa. Aivan huijausta mielestäni.
riitta ringbom1
Hei, yritän tässä päästä peruuttamaan maksamaani Seuran tilausta tulevaksi yli maksamani vuoden tilaukseen! Ei vaan toimi puhelimitse eikä netistäkään pääse katkaisemaan.. puhelinjonossa olin jo aikani! terveisin, riitta ringbom
Admin:
Hei, täältä löytyy ohjeita Otavan lehtien peruuttamiseen https://www.lehtitarjoukset.com/otavamedia/#peruutus Muuten emme voi valitettavasti auttaa. Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
Sirpa Tuhkanen1
Miksi en voi peruuttaa Katso lehteä jota en ole tilannut en maksa lasakua
Jarmo1
miten peruuttaa katso lehden tilaus ei säköposti osoitetta
Admin:
Hei, olepas yhteydessä Katso-lehden tilaukseen liittyen suoraan Aller Median toimitukseen. Puhelinnumerot löydät täältä http://www.lehtitarjoukset.com/aller-media-lehdet/#peruutus Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
Anja Karenina Vepsäläinen1
Tein osotteen muutoksen kuukausi ennen muuttoa Seiska lehdestä palvelu kortilla ja ostin postimerkin siihen ja vein suoraan postiin. Lehti tulee edelleen vanhaan osoitteeseen, mutta lasku tuli kyllä uuteen osoitteeseen. Että tälleen. Tänään lähtee lehden irtisanominen. Saa nähä kuinka siinä käy.....
Eveliina Patjas
Miten Novita-lehden tilauksen voi irtisanoa?
Elvi Kärkkäinen
Palokatu 4 74700 Kiuruvesi Tilasin lehden koska minulle luvattiin sininen laukku tilaajalahjaksi, tuli kyllä kaikkea muuta jota minä en halua, enkä tarvitse. Minulle ei saa enää tarjota teidän virman lehtiä puhelimitse eikä postitse. Tämä ei ole ainoa kerta kaapintäyttö tilaajalahjan saannista. Pyyhkikää minut pois asiakasluettelosta. Ystävällisin terveisin Elvi Kärkkäinen
Admin:
Hei, meillä ei ole asiakaspalvelurekisteriä vaan olet tehnyt tilauksen joltain toiselta sivulta. Koostamme vain lehtitalojen tarjoukset yhdelle sivulle emmekä ota vastaan tilauksia tai peru niitä. Ole siis ystävällisesti suoraan yhteydessä tilaamasi lehden asiakaspalveluun. Ystävällisin terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito

Lisää kommentti

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?
blank
Lisää vastaus: