#

Lehtiapaja

Lehtiapaja.fi -kampanjassa myydään sanoma- ja aikakauslehtiä. Lehtiapajan valikoimissa on satoja lehtiä eri kustantajilta ja tilaaminen erittäin helppoa. Lehtiapajan valtteja ovat helppokäyttöisyys, nopeus ja erittäin kattava valikoima eri alojen lehtiä. Lehtiapajan hyllyiltä löytyy luettavaa jokaiselle. Lisäksi eri tilausjaksovaihtoehtoja on tarjolla monipuolisesti.

Lehtiapaja on lehden lukijan ystävä

Lehtien lukeminen on aina kannattava harrastus. Lehtiä lukemalla voit viihdyttää, sivistää tai valistaa itseäsi. Lehdistä luet uusimmista trendeistä, mielenkiintoisista ihmisistä, ajankohtaisista tapahtumista ja kiinnostavista keksinnöistä. Niistä löydät aina myös tärkeimmät uutiset. Lehtiapaja haluaa opastaa sinua lehtien ihmeelliseen maailmaan. Lehtiapajan valikoima on niin runsas, että vaativampikin lukija löytää taatusti mieluisensa lehden. Lähde nyt seikkailemaan Lehtiapajan verkkosivuille ja voit löytää uuden, tutustumisen arvoisen lehden saman tien.

Lehtiapaja on yksi Suomen suurimmista lehtien tarjoajista. Sen kautta voit tilata satoja erilaisia lehtiä, lisäksi valikoima kasvaa kiihtyvällä vauhdilla. Tutustu nyt Lehtiapajan monipuoliseen valikoimaan ja löydä oma suosikkilehtesi helposti ja edullisesti. Lehtiapajan kautta saatat löytää vanhan, jo unohtuneen lempilehtesi tai uuden suosikkisi. Vai uskallatko tarttua johonkin suositelluista tarjouksista?

Mikä Lehtiapaja?

Suomen Lehtiapaja Oy on helsinkiläinen yritys, joka on toiminut alalla vuodesta 1998 lähtien. Mediafy Magazines Oy (Lehtikuningas.fi) sekä Suomen Lehtiapaja Oy (Lehtiapaja.fi) yhdistyivät 3.4.2013. Yrityskaupan myötä Suomen Lehtiapaja Oy:sta tuli Mediafy Magazines Oy:n omistama tytäryhtiö. Lehtien laskevista levikkiluvuista huolimatta yritys on jatkanut kasvuaan tuplaten alkuvuoden myyntilukunsa edelliseen vuoteen verrattuna. Yritys uskoo, että jatkossa niin printtilehdet kuin digilehdetkin kasvattavat suosiotaan entisestään.

Lehtiapaja


Lehtiapaja välittää aikakauslehtien tilauksia Suomeen, ja tilaukset ulkomaille onnistuvat kustantajan kautta. Lehtiapaja haluaa palvella asiakkaitaan nopeasti, luotettavasti ja edullisesti. Lehtiapaja haluaa lehtien tilaamisen olevan asiakkailleen sinulle luotettavaa, joustavaa ja edullista. Tyytyväinen asiakas on Lehtiapajalle tärkein asia.

Lehtiapaja.fi toimittaa sekä määräaikaisia että kestotilauksia. Jos tilaus on määräaikainen, päättyy se automaattisesti, kun lehden vastaanottaja on saanut sovitun määrän lehtiä. Jos tilaus on kestotilaus, jatkuu se automaattisesti ensimmäisen tilausjakson jälkeen voimassa olevilla kestotilaushinnoilla. Tilaaja voi halutessaan irtisanoa tilauksensa tai muuttaa sen määräaikaiseksi. Irtisanomisesta on ilmoitettava viimeistään neljätoista päivää ennen uuden jakson alkua.

Yli 600 sanoma- ja aikakauslehden valikoima

Lehtiapajan valikoimissa on satoja erilaisia lehtiä. Sieltä löytyvät ammattilehdistä muun muassa Tekniikka ja Talous sekä Kauppalehti, harrastelehdistä Tieteen Kuvalehti ja Deko, naistenlehdistä Anna ja Kotiliesi, ruokalehdistä Maku ja Koti & Keittiö, terveyslehdistä Hyvä Terveys ja Fit, tekniikkalehdistä Tekniikan Maailma ja MPC, urheilulehdistä Kunto ja Goal ja ulkomaisista lehdistä Bamse ja Seventeen. Sanomalehdistä mainittakoon Aamulehti ja Maaseudun tulevaisuus. Lisäksi Lehtiapajan valikoimiin kuuluu monia yleisaikakauslehtiä, kuten Seura, Viva ja Katso sekä ristikkolehtiä ja lasten lehtiä. Tässä oli mainittuna vain murto-osa Lehtiapajan monipuolisesta valikoimasta. Kannattaakin käydä tutustumassa valikoimaan itse ja päättää sen jälkeen, mikä olisi itselle se kaikkein sopivin lehti. Ja jos oikein luetuttaa, voi tietysti valita useamman lehden.

Lehtiapaja tarjoaa kaikkien kustantajien lehtiä aina edullisesti. Lehtiapajan nettisivuilla voi tarkastella eri lehtiä kategorioittain. Valittavana on lehtiä eri aihealueittain ja sen lisäksi muun muassa seuraavia kategorioita: suosituimmat lehdet, uudet lehdet, lehdet alle 10 euroa, halvimmat lehdet ja uutiskirjeen tarjoukset. Yksi suosituimpia kategorioita on Lahjaideat, josta löytyy parhaat lahjaideat koko perheelle. Lehtiapajan sivuilla on jatkuvasti hyviä erikoistarjouksia. Sieltä näkee myös viimeksi tilatut lehdet.

Monipuolinen asiakaspalvelu

Lehtiapajan asiakaspalvelu on aina valmiina vastaanottamaan sähköpostia, paperipostia tai soittoja. Tarkemmat yhteystiedot löytyvät nettisivuilta tai lehden takaosasta. Älä epäröi ottaa yhteyttä, kun mieltäsi askarruttaa jokin lehtiin, niiden tilaamiseen tai johonkin muuhun liittyvä kysymys. Lehtiapajan nettisivuilla on myös palvelu, jonka kautta voi lähettää kysymyksiä tai onnittelukortin, irtisanoa tilauksensa, ehdottaa yhteistyötä tai tehdä parannusehdotuksia.

Tutustu valikoimaan ja ihastu!