Kauppalehti -lehti, tarjous & tilaus

123.3
(12)
Kauppalehti
125 lehteä 232,00€
» Tilaa lahjaksi

Kauppalehti on Suomen johtava talousmedia, joka uutisoi, ottaa kantaa ja analysoi talouden tapahtumia huomioiden nykyhetken, uutisten taustat ja tulevaisuuden näkökulman. Uskomme mielenkiintoisesti analysoidun taloustiedon, ylivoimaisen talousjournalismin merkitykseen.

 

Kauppalehden liiketoiminnan kulmakivi on painetun ja sähköisen talousmedian vahva kombinaatio, joka synnyttää laadukkaita lukija- ja kävijäkontakteja median ja kohderyhmän välille. Kauppalehti ilmestyy jokaisen aarkipäivänä ja on siksi todella merkittävä keskustelija median kentällä.

 

Katso Kauppalehden uusin tarjous ja tilaa lehti nyt!

Kauppalehti yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Kauppalehti - arkipäivän talouslehti

Kauppalehti ilmestyy kuin sade, joka arkipäivä, ja lehden nettisivujen sisältöä taas päivitetään joka päivä, myös viikonloppuisin. Lehden tilaajana pääset käyttämään myös nettilehteä, joka on todella merkittävä ja ajankohtainen media kaikkien talousuutisten kannalta.

 

Kauppalehti on Suomen ainoa päivittäin ilmestyvä talouslehti, päivälehti, joka keskittyy katsomaan yhteiskunnan ilmöitä, tapahtumia ja tilanteita talouden näkökulmasta. Kauppalehdestä näkee yhdellä silmäyksellä pörssikurssit ja muut tärkeät tiedot, joita taloudesta kiinnostunut haluaa usein seurata päivittäin. Lisäksi lehdessä on asiantuntevat analyysit ja artikkelit sekä erilaiset ennustukset talouden tilasta.

 

Kauppalehti on tärkeä yhteiskunnallinen keskustelija Suomen median kentällä. Kauppalehti kun tarkastelee jokapäiväistä politiikkaa, maailman tilannetta, kriisejä ja tulevaisuuden skenaarioita kaikkia talouden sekä talouden kehittymisen näkökulmasta. Kauppalehden asiantuntevat taloustoimittajat tekevät analyyseja ja arvioita eri tapahtumien vaikutuksesta pörssikursseihin ja muuhun taloudelliseen tilanteeseen.

 

Lama onkin lisännyt tavallistenkin ihmisten kiinnostusta talousasioihin, Kauppalehteä on helppo seurata nettilehdestä myös, mutta vapaa lukuoikeus on rajoitettu viiteen artikkeliin viikossa, joten limiitti tulee aika äkkiä täyteen. Kauppalehdestä on usein todella hyviä tarjouksia niin, että samalla saa lukuoikeuden nettilehteen. Nämä tarjoukset kannattaa lehtitilauksessa käyttää ehdottomasti hyväksi. Kauppalehden mukana tulee usein myös tilaajalahja, kaikkea mahdollista käytännöllistä ja kätevää, yleensä kotiin, ja usein tilaajalahjan saa itse jopa valita vaihtoehdoista.

Kauppalehti lahjaksi

Kauppalehden kestotilaus on todella hyvä lahjaidea esimerkiksi taloudesta kiinnostuneelle äidille tai isälle, tai ainakin jokin tarjous- tai tutustumisjakso kestotilauksesta. Määräaikaisen tilauksen etu on siinä ettei sitä tarvitse muistaa perua jälkikäteen.

 

Lahjatilaus on helpoin tehdä netissä, klikkaamalla Tilaa lahjaksi ja syöttämällä sekä omat että lahjan saajan tiedot nettiin. Lahjatilaukseen tulee mukaan myös tilaajalahja, joten saat sen itsellesi noin kuukauden kuluttua tilauksesta.

Kauppalehti mainosvideot

Katso Kauppalehden mainosvideo:

 

Muita alan lehtiä

Tieteen kuvalehti Historia tarjousTekniikan Maailma tarjousTee Itse tarjousErä tarjousTuulilasi tarjousTiede tarjousAse & Erä tarjousAuto Bild tarjousTieteen kuvalehti tarjousV8 tarjousMeidän talo tarjousKippari tarjousVene tarjousArvopaperi tarjousTalouselämä tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Risto5
Tieteen Kuvalehti on ollut mieluinen lehti itselle jo yli 15 vuotta. Tilaan sen säännöllisesti jollain sopivalla tilaajalahjalla. Nyt tilaajalahjana oleva Hybrid Dronecar on yllättävän toimiva. Hinta 8,90 ja 2 numeroa kaupan päälle. Suosittelen!

Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?