eLibris -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
eLibris
999 lehteä 3,90€

Elibriksestä löytyvät uusimmat romaanit ja muut kirjat tunnetuimmmilta kustantamoilta nopeasti ja monipuolisesti e-kirjoina ja äänikirjoina. Elibriksestä ostetaan kirjat suoraan itselle, mutta osallistumalla Elibriksen kirjakerhoon kaikista kirjoista saa tuntuvan alennuksen sekä kuukaudenkirjan aina puoleen hintaan.

 

Elibriksen kirjastosta löytyy myös lukuisia täysin ilmaisia kirjoja luettavaksi milloin ja missä haluat älypuhelimella tai tabletilla. Tutustu palveluun ja lue ilmaiset kirjat!

 

Elibriksen valikoimassa on laajasti lasten ja nuorten kirjallisuutta, romaaneja, dekkareita, elämäkertoja, tietokirjoja, romanttista kirjallisuutta, hyvinvointikirjallisuutta sekä ulkomaisia bestsellereitä käännettynä.


Tilaajalahjaksi
E-kirjat alk. 3,90€ /kpl - katso myös ilmaiset e-kirjat

eLibris yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Elibris kirjasto netissä

Elibris kirjasto netissä on laaja ja helposti käsillä oleva kirjasto kenen tahansa käyttöön, joka ei halua olla riippuvainen kirjaston palveluista. Elibriksessä jokainen kirja ostetaan erikseen omaan kirjahyllyyn joko e-kirjana tai äänikirjana. Elibriksen kirjoista on kuitenkin mahdollista saada tuntuvia alennuksia, jos kirjautuu Elibriksen kirjakerhon jäseneksi. Jäsenyys maksaa 5€ kuukaudessa, ja jäsenet saavat todella tuntuvat alennukset kaikista Elibris kirjaston kirjoista sekä aina kuukaudenkirjan puoleen hintaan.

Muita alan lehtiä

Elisa kirja tarjousBookbeat tarjousStorytel tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?