#
Storytel
  • Julkaisija: Storytel Oy
  • Ilmestyy: 0 kertaa / vuosi

Storytel

Valitse sinulle sopivin Storytel tarjous ja tee tilaus.

999 nroa Storytel tilaus

Storytel tilaus thumb

16,99


* kestotilaus

999 nroa Storytel tilaus

Storytel tilaus thumb

16,99


* kestotilaus

999 nroa Storytel tilaus

Storytel tilaus thumb

16,99


* kestotilaus

Storytel tuhansia kirjoja kuukausihinnalla

Storytel sopii mainiosti nykypäivän keveään ja liikkuvaan elämäntapaan: tuhansien kirjojen kirjahylly on käytettävissä ilman valtavaa laatikoiden roudaamista, missä tahansa ja milloin tahansa! Löytyy dekkareita ja romantiikkapokkareita, tietokirjoja, uutuuksia ja klassikoita omasta älypuhelimesta vaikka ulkomailla rannalla maatessa!

 

Storytelin kirjahyllyn hinta on 16,99 euroa kuukaudessa. Yhtään kirjaa ei omisteta, vaan ainoastaan lukuoikeus. Storytel kirjoja voit selailla netistä ja sovelluksesta, vaikka et olisi kirjautunut palveluun.

Kokeile Storyteliä ilmaiseksi!

Storytel tarjoaa kokeilujakson ilmaiseksi, kaksi viikkoa saat nauttia maksutta kaikista äänikirjoista- ja e-kirjoista. Storytel ilmainen jakso on käytettävissä vain uusilla asiakkailla. Vanhat asiakkaat voivat hyödyntää alekoodia, saadakseen palvelun edullisemmin. Koodi on henkilökohtainen, mikä sellainen on.

 

Ilmainen kokeilujakso muuttuu automaattisesti jatkuvaksi tilaukseksi, joten muista tehdä peruutus aikanaan ennen jakson päättymistä! Storyteliin voi ostaa myös lahjakortin, eli esimerkiksi kumppanille lahjaksi kolmen kuukauden jakso Storytelin palveluihin!

 

Muita alan lehtiä

Elisa kirja

411 nroa nyt 16,99

Bookbeat

999 nroa nyt 9,99