Storytel -lehti, tarjous & tilaus

15.0
(1)
Storytel
999 lehteä 16,99€

Storytelin kirjahyllystä löydät romaanit, dekkarit, jännitys- ja kauhuromaanit, romantiikkaa, fantasiaa, elämäkertoja, lasten kirjoja, tietokirjoja, hyvinvointia tukevia kirjoja, elämäntaito-oppaita ja kaikkea mahdollista muuta sekä luettavaksi että kuunneltavaksi. Storytelin laaja kirjahylly on käytössäsi rajoituksetta 16,99 euron kuukausihintaan.

 

Storteliä voi kokeilla ilmaiseksi kaksi viikkoa, jonka jälkeen tilaus muuttuu automaattisesti jatkuvaksi. Hyödynnä ilmainen kuukausi ja katso löydätkö luettavaa ja kuunneltavaa!


Tilaajalahjaksi
Kokeile 2 viikkoa maksutta

Storytel yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Storytel tuhansia kirjoja kuukausihinnalla

Storytel sopii mainiosti nykypäivän keveään ja liikkuvaan elämäntapaan: tuhansien kirjojen kirjahylly on käytettävissä ilman valtavaa laatikoiden roudaamista, missä tahansa ja milloin tahansa! Löytyy dekkareita ja romantiikkapokkareita, tietokirjoja, uutuuksia ja klassikoita omasta älypuhelimesta vaikka ulkomailla rannalla maatessa!

 

Storytelin kirjahyllyn hinta on 16,99 euroa kuukaudessa. Yhtään kirjaa ei omisteta, vaan ainoastaan lukuoikeus. Storytel kirjoja voit selailla netistä ja sovelluksesta, vaikka et olisi kirjautunut palveluun.

Kokeile Storyteliä ilmaiseksi!

Storytel tarjoaa kokeilujakson ilmaiseksi, kaksi viikkoa saat nauttia maksutta kaikista äänikirjoista- ja e-kirjoista. Storytel ilmainen jakso on käytettävissä vain uusilla asiakkailla. Vanhat asiakkaat voivat hyödyntää alekoodia, saadakseen palvelun edullisemmin. Koodi on henkilökohtainen, mikä sellainen on.

 

Ilmainen kokeilujakso muuttuu automaattisesti jatkuvaksi tilaukseksi, joten muista tehdä peruutus aikanaan ennen jakson päättymistä! Storyteliin voi ostaa myös lahjakortin, eli esimerkiksi kumppanille lahjaksi kolmen kuukauden jakso Storytelin palveluihin!

 

Muita alan lehtiä

Elisa kirja tarjousBookbeat tarjouseLibris tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Leave this empty:

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)
blank
Lisää vastaus: