#
Bookbeat
  • Julkaisija: BookBeat AB
  • Ilmestyy: 0 kertaa / vuosi

Bookbeat

Valitse sinulle sopivin Bookbeat tarjous ja tee tilaus.

999 nroa Bookbeat kokeilu

Bookbeat kokeilu thumb

9,99


* kestotilaus

999 nroa Bookbeat kokeilu

Bookbeat kokeilu thumb

9,99


* kestotilaus

999 nroa Bookbeat kokeilu

Bookbeat kokeilu thumb

9,99


* kestotilaus

Bookbeat kaikille avoin kirjahylly

Bookbeat laajentaa lukukokemuksia ja lukukäytäntöjä aivan uudelle tasolle: enää kirjoja ei tarvitse omistaa eikä niiden lainaamista varten tarvitse mennä kirjastoon ja vielä muistaa palauttaakin ajoissa. Yhdellä kiinteällä kuukausimaksulla tuhansien kirjojen kirjahylly on muutaman näppäilyn ulottuvilla! Tämä madaltaa kynnystä tarttua kirjaan reissuilla, ulkomailla, junassa, ratikassa, siivotessa, autolla ajaessa.

Bookbeatin kirjahyllystä löytyy sekä e-kirjoja että äänikirjoja, joiden suosio on viimeisten muutaman vuoden aikana räjähtänyt käsiin. Eikä ihme: mikä onkaan nautinnollisempaa kuin kuunnella jännittävää dekkaria siivotessa kuulokkeista tai vaikka riippumatossa pihalla maatessa. Ei tarvita mitään ylimääräisiä laitteita, ainoastaan tabletti tai älypuhelin ja kuulokkeet. E-kirjoja sen sijaan on helpompi lukea lukulaitteelta, joka ei rasita silmiä. Toisaalta moni lukee niitä tabletilta tai älypuhelimelta myös.

Ilmainen kokeilujakso vaihtuu maksulliseksi

Ilmaista kokeilujaksoa testatessasi ota huomioon, että se muuttuu maksulliseksi tilaukseksi ilman erillistä ilmoitusta automaattisesti. Kokeilujakson saadaksesi sinun tulee antaa luottokorttisi tiedot, jolloin kuukausimaksu peritään luottokortilta automaattisesti kokeilujakson päättyessä. Mikäli et halua jatkaa palvelun käyttöä, muista perua tilaus ennen jakson loppumista.

Muita alan lehtiä

Elisa kirja

411 nroa nyt 16,99

Storytel

999 nroa nyt 16,99