#
Bookbeat
  • Julkaisija: BookBeat AB
  • Ilmestyy: 0 kertaa / vuosi

Bookbeat

Valitse sinulle sopivin Bookbeat tarjous ja tee tilaus.

999 nroa Bookbeat kokeilu

Bookbeat kokeilu thumb

9,99


* kestotilaus

999 nroa Bookbeat kokeilu

Bookbeat kokeilu thumb

9,99


* kestotilaus

999 nroa Bookbeat kokeilu

Bookbeat kokeilu thumb

9,99


* kestotilaus

Bookbeat -lehti, tarjous & tilaus

Bookbeat on kirjojen Spotify, jossa voi lukea kiinteällä kuukausimaksulla niin paljon kirjoja kuin haluaa ja ehtii. Bookbeatista löytyy tuhansia suomalaisia ja ulkomaisia kirjoja suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Bookbeatin kuukausimaksu on 16,90€, mutta palvelua voi kokeilla ilmaiseksi 2 viikkoa.

 

Bookbeatin kirjahyllyistä löytyy niin uusia uutuuksia kuin vanhoja klassikoita. Siellä on romantiikkaa, dekkareita, jännityskirjallisuutta, fantasiaa, scifiä, historiallisia romaaneja, tietokirjoja, elämäkertoja, elämäntaito-oppaita ja muita hyvinvointiopuksia, lasten ja nuorten kirjoja, romaaneja, Harlequineja ja muuta kevyttä kesälukemista... Käännöskirjoissa ja englanninkielisissä teoksissa sitten lisää.

 

Useimmat kirjat on saatavilla sekä e-kirjoina että äänikirjoina, osa joko tai.

Tutustu palveluun ilmaiseksi kaksi viikkoa!

Bookbeat kaikille avoin kirjahylly

Bookbeat laajentaa lukukokemuksia ja lukukäytäntöjä aivan uudelle tasolle: enää kirjoja ei tarvitse omistaa eikä niiden lainaamista varten tarvitse mennä kirjastoon ja vielä muistaa palauttaakin ajoissa. Yhdellä kiinteällä kuukausimaksulla tuhansien kirjojen kirjahylly on muutaman näppäilyn ulottuvilla! Tämä madaltaa kynnystä tarttua kirjaan reissuilla, ulkomailla, junassa, ratikassa, siivotessa, autolla ajaessa.

 

Bookbeatin kirjahyllystä löytyy sekä e-kirjoja että äänikirjoja, joiden suosio on viimeisten muutaman vuoden aikana räjähtänyt käsiin. Eikä ihme: mikä onkaan nautinnollisempaa kuin kuunnella jännittävää dekkaria siivotessa kuulokkeista tai vaikka riippumatossa pihalla maatessa. Ei tarvita mitään ylimääräisiä laitteita, ainoastaan tabletti tai älypuhelin ja kuulokkeet. E-kirjoja sen sijaan on helpompi lukea lukulaitteelta, joka ei rasita silmiä. Toisaalta moni lukee niitä tabletilta tai älypuhelimelta myös.

Ilmainen kokeilujakso vaihtuu maksulliseksi

Ilmaista kokeilujaksoa testatessasi ota huomioon, että se muuttuu maksulliseksi tilaukseksi ilman erillistä ilmoitusta automaattisesti. Kokeilujakson saadaksesi sinun tulee antaa luottokorttisi tiedot, jolloin kuukausimaksu peritään luottokortilta automaattisesti kokeilujakson päättyessä. Mikäli et halua jatkaa palvelun käyttöä, muista perua tilaus ennen jakson loppumista.

Muita alan lehtiä

Storytel

999 nroa nyt 16,99

Elisa kirja

411 nroa nyt 16,99