Ducktales -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Ducktales
8 lehteä 29,00€
» Tilaa lahjaksi
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Ducktales on uusi tulokas, animaatiosarja Ankronikkaan perustuva seikkailusarjakuva, jossa Ankkalinnasta tutut hahmot sekä uusia yllättäjiä seikkailevat uudesti syntyneissä tarinoissa. Joka lehdessä on Taikaviitta-takuu!

 

Ducktales sopii erityisesti seikkailuista ja vauhdista pitäville lapsille ja nuorille. Lehti on upea, värikäs teos, jossa Carl Barksin ikisuosikkeja sekä uusia tarinoita luovitaan huippusuosittuun animaatioelokuvasta tuttuun tyyliin.

 

Tilaa Ankkalinnan uusi tulokas! Ducktales on myös loistava lahjalehti lapselle ja nuorelle! Katso voimassaolevat tilaajalahjat tältä sivulta.

Lehti ilmestyy kerran kuukaudessa.


Tilaajalahjaksi
Ducktales-pyyhe

Ducktales tarjous


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Uutta ja vanhaa Ankkalinnasta!

DuckTales on ollut suurin uutispommi Ankkalinnasta pitkiin aikoihin. Loppuvuonna 2017 lopetettiin Roope-setä ja tilalle tuli tämä, suosittuun animaatiosarja Ankronikkaan perustuva lehti. DuckTales lupasi ennen tuloaan uutta ja vanhaa, vauhtia ja seikkailuja, urheilua ja fantasiaa... ja se on pitänyt lupauksensa.

 

DuckTales sarjakuvalehti ilmestyy joka kuukausi kuten Roope-setäkin, mutta se on Aku Ankan kokoinen, noin 100-sivuinen lukupaketti. Valikoimassa on vauhtia ja seikkailua, urheilusarjiksia ja huumoria, jotain vanhaa mutta paljon uutta.

Ankkalinnan hahmot esittelyssä

DuckTales on hauska uusi ja tuore versio ja miljöö ankkalinnalaisten kohelluksille. Sarjakuvissa esiintyvät kaikki Ankkalinnasta tutut hahmot, myös harvemmin tavatut, kuten Mustakaapu ja Parta-Jussi. Taikaviitan luvataan esiintyvän joka lehdessä!

 

Entisten tuttavuuksien lisäksi lukijoille luvataan uusia tuttavuuksia, kenties fantasian muodossa. Voi siis olla, että saat tutustua muihin kuin ankkoihin ja koiriin DuckTalesin sivuilla!

Määräaikainen tilaus tutustumiseen

DuckTalesin voi tilata joko määräaikaisena tilauksena tai kestotilauksena. Määräaikainen tilaus on helppo tapa tutustua uuteen lehteen, siksi Sanoma tarjoaa välillä todella hyviä tarjouksia määräaikaisista tilauksista. Kestotilauksenakin voi toki tutustua lehtiin, kunhan muistaa sitten perua lehden, mikäli ei halua sitä enää lukea. Peruminen onnistuu helposti kirjautumalla sisään Sanoman omille sivuille.

DuckTales videot

Katso pätkä DuckTalesia Youtubesta, mikäli et ole vielä tutustunut DuckTales tarinoihin:

 

Muita alan lehtiä

Aku Ankka tarjousSysteri tarjousPrinsessa tarjousKoululainen tarjousHevoshullu tarjousMuumi tarjousTop Model tarjousPets Suomi tarjousKarvinen tarjousAku Ankka Juniori tarjousPelit tarjousTex Willer tarjousBamse tarjousPelaaja tarjousAnime tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Sini-Maria1
En tykkää animesta :/
Hartikainen Tomi4
Varsin loistava tietopaketti alan harrastajalle, kuitenkin ehkä turhan kaupallisesti suuntautunut ja pinnallinen.

Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)