Mondo -lehti, tarjous & tilaus

34.0
(3)
Mondo
5 lehteä 29,40€
» Tilaa lahjaksi

Mihin matkustaisi seuraavaksi? Miten saan matkastani enemmän irti? Mondo on lehti kaikille matkailusta kiinnostuneille – suomalaisen matkailun tärkein opus ja suunnannäyttäjä. Mondo poimii kunkin kauden matkavinkit sekä neuvoo käytännön vinkit matkalle.

 

Mondon lukeminen on itsessään jo matka, nojatuolimatka. Mondo viimeistelee pakettimatkasta onnistuneen, ja näyttää seikkailijoille seuraavat kohteet. Lehti on täynnä matkailijan hyötytietoa. Tästä kertoo sekin, että Mondon pariin palataan yhä uudestaan: lehtiä säilytetään jopa vuosien ajan.

 

Kuten ennenkin, panostamme myös tänä vuonna alueisiin, joista matkaajat kaipaavat tietoa, hemmotteluun ja nautiskeluun sekä shoppailuun ja hyvään ruokaan, unohtamatta harrasteita ja aktiivimatkoja. Mondosta matkailija löytää niin parhaat matkat, tarvittavat välineet kuin pukeutumisvinkitkin. Lehden erityisteemoja ovat muun muassa erilaiset harrastematkat, kuten patikointi ja sukellus.

 

Ekologisuus ja ympäristö – vastuullinen matkailu – on tänäkin vuonna yksi Mondon johtotähdistä. Teema näkyy jokaisessa lehden numerossa. Maan paras matkailulehti ei jätä kylmäksi.


Tilaajalahjaksi
+2 kk lehdet kaupan päälle!

Mondo yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

5 nroa Mondo -lehteä + IvanaHelsinki Time pikkulaukku

10 lehteä 55,90€ 

Muita alan lehtiä

Matkaopas tarjousGEO tarjousParhaat Kotiblogit tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Leila Tontti2
Olen Avotakka lehden tilaaja. Yritin siirtää lehden tilausta/peruuttaa, en onnistunut monimutkaisen ohjelmanne mukaan. Miksi ihmiset koukutetaan ikävään tilanteeseen? Tilaisin useita lehtiä, mutta pakko ostaa irtonumeroita, niihin ei joudu koukkuun.. Tässä, nyt perun Avotakka lehden maksutusjakson loppuun saakka asiakas no 992xxx. Ystävällisin terveisin, Leila T
Admin:
Hei, lehtitarjoukset.com kokoaa yhdelle sivustolle eri lehtitalojen tarjoukset, mutta emme käsittele millään tavalla tilauksia vaan ne tulee aina hoitaa suoraan Lehtitalon kanssa. Ole yhteydessä Avotakan asiakaspalveluun eli A-lehtiin. Ystävällisin terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito

Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)