Mondo -lehti, tarjous & tilaus

34.0
(3)
Mondo
5 lehteä 29,90€
» Tilaa joululahjaksi

Mihin matkustaisi seuraavaksi? Miten saan matkastani enemmän irti? Mondo on lehti kaikille matkailusta kiinnostuneille – suomalaisen matkailun tärkein opus ja suunnannäyttäjä. Mondo poimii kunkin kauden matkavinkit sekä neuvoo käytännön vinkit matkalle.

 

Mondon lukeminen on itsessään jo matka, nojatuolimatka. Mondo viimeistelee pakettimatkasta onnistuneen, ja näyttää seikkailijoille seuraavat kohteet. Lehti on täynnä matkailijan hyötytietoa. Tästä kertoo sekin, että Mondon pariin palataan yhä uudestaan: lehtiä säilytetään jopa vuosien ajan.

 

Kuten ennenkin, panostamme myös tänä vuonna alueisiin, joista matkaajat kaipaavat tietoa, hemmotteluun ja nautiskeluun sekä shoppailuun ja hyvään ruokaan, unohtamatta harrasteita ja aktiivimatkoja. Mondosta matkailija löytää niin parhaat matkat, tarvittavat välineet kuin pukeutumisvinkitkin. Lehden erityisteemoja ovat muun muassa erilaiset harrastematkat, kuten patikointi ja sukellus.

 

Ekologisuus ja ympäristö – vastuullinen matkailu – on tänäkin vuonna yksi Mondon johtotähdistä. Teema näkyy jokaisessa lehden numerossa. Maan paras matkailulehti ei jätä kylmäksi.


Tilaajalahjaksi
Vara-akku

Mondo tarjous


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

4 Mondo-lehteä + tilaajalahja

5 lehteä 29,90€ 
Mondo + lehden tilaajalahjaksi Ivana Helsinki Tulppaani-pikkulaukku

Muita alan lehtiä

Matkaopas tarjousLonely Planet Traveller tarjousRetki tarjousGEO tarjousParhaat Kotiblogit tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?