Vanhat koneet -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Vanhat koneet
8 lehteä 49,90€
» Tilaa lahjaksi
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Vanhat Koneet lehti on lehti vanhoista traktoreista, työkoneista, kuljetuskaluston sekä koneellisen työnteon historiasta kiinnostuneille harrastajille ja ammattilaisille. Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Lehdessä on paljon kuvia koneista, tapahtumista, juttuja harrastajista ja tilaisuuksista, tarinoita koneista sekä tietysti mielenkiintoisia juttuja historiallisista koneista ja työmuodoista.

 

Jokaisesta lehdestä löytyy harvinaisuuksien esittelyjä, tapahtumia, työesittelyjä, historiaa, harrastajien tapaamisia, reportaaseja eri tilaisuuksista ja tietysti paljon kuvia. Kiinnostavia ovat harrastajien kertomat tarinat omista vanhoista koneistaan ja harvinaisista helmistään.

Vanhat koneet yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Vanhat Koneet lehti on vanhoista traktoreista, maansiirtokoneista, kuljetuskalustosta, maamoottoreista, muista koneista sekä koneiden käytön historiasta kiinnostuneille suunnattu kuukausittain ilmestyvä lehti. Vanhat Koneet lehteä julkaisee Viipalemediat ja sen päätoimittaja on Kari Mattila.

Lehti sopii ennen kaikkea tietysti vanhoista koneista ja niiden käytöstä innostuneille ja kiinnostuneille harrastajille. Vanhojen koneiden keräilijälle lehti antaa todella arvokasta tietoa ja tarinoita sekä johdattaa todellisten helmien äärelle. Lehti on hyvä lahjaidea esimerkiksi isoisälle tai isälle tai ylipäätään koneista kiinnostuneelle miehelle. Lehden voi tilata netistä muutamalla klikkauksella.

Muita alan lehtiä

Auto Bild tarjousGTi Magazine tarjousV8 tarjousKippari tarjousVene tarjousVauhdin Maailma tarjousAjolinja tarjousAuto, tekniikka ja kuljetus tarjousBilsport Classic tarjousBilsport tarjousNostalgia tarjousBBC Top Gear tarjousTuning tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?