#

Lehdet

#
Urheilulehti
  • Normaali tilaushinta: 46,72€
  • Julkaisija: A-Lehdet
  • Ilmestyy: 48 kertaa / vuosi

Urheilulehti

Valitse sinulle sopivin Urheilulehti tarjous ja tee tilaus.

16 nroa Urheilulehti

Urheilulehti thumb

39,50


lisätietoa

16 nroa Urheilulehti

Urheilulehti thumb

39,50


lisätietoa

16 nroa Urheilulehti

Urheilulehti thumb

39,50


lisätietoa

Urheilulehti -lehti, tarjous & tilaus

Urheilulehti on Suomen puhutuin urheilumedia. Sen jäljittelemätön tyyli ja rohkeus ottaa kantaa ovat tehneet Urheilulehdestä yhden 2000-luvun suurista menestystarinoista. Vai mitä pitäisi sanoa lehdestä, jonka levikki on noussut muutamassa vuodessa 30 000 kappaleella.

 

Urheilulehden salaisuus on siinä, ettei siitä selviä vain lukemalla. Urheilulehti jää elämään. Keskustelemaan ja väittelemään. Ottamaan kantaa. Olemaan puheenaihe. Ravistelemaan ajatuksia. Jokereista ja HIFK:sta. HJK:sta ja Hongasta. Arsenalista ja Liverpoolista. Alonsosta ja Räikkösestä.

 

Katso Urheilulehden uusin tarjous ja tilaa lehti nyt!

Urheilulehti puhuttaa

Joka viikko ilmestyvä Urheilulehti on Suomen ainoa urheiluun erikoistunut uutis- ja viikkolehti. Siellä onkin Suomen parhaat urheilutoimittajat, mikä näkyy juttujen annissa: jutut todella menevät syvälle, paljon syvemmälle kuin päivälehtien urheilusivujen jutut. Ne pistävät puhumaan, kommentoimaan ja väittelemään. Ne ottavat kantaa ja herättävät kysymyksiä.

Urheilulehdessä käsitellään kaikkia urheilulajeja aina hiihdosta raveihin, yleisurheilusta jääkiekkoon, suunnistuksesta melontaan. Lehdessä nostetaan esille sekä viikon urheilu-uutisia, tuloksia sekä tulevia tapahtumia, mutta myös ravistellaan ja tehdään syväanalyyseja ajankohtaisista kysymyksistä ja urheilun ilmiöistä. Lehden teräväkieliset kolumnistit sivaltavat tiukasti aiheesta kuin aiheesta, sen kommentaattorit hoksaavat tarttua polttavimpiin kysymyksiin lahjomattomasti. Urheilulehden tilaaja todella pysyy laajasti perillä siitä, mitä urheilun saralla tapahtuu ja mitä siellä puhutaan. Urheilulehti on nimenomaan urheilun asialehti, siinä ei keskitytä tuotteisiin tai markkinointiin muuten kuin mainoksissa, vaan tiukasti itse asiaan.

Urheilulehden nettisivuilla löytyvät uusimman lehden kuumimmat uutiset ja jutut, mutta suppeassa muodossa. Toisaalta siellä sisältö saattaa jatkua ja siellä voi olla videoita ja muuta lisämateriaalia lehdessä olleiden artikkeleiden tueksi. Urheilulehti ei ole kuitenkaan Urheilulehti pelkästään netistä luettuna.

Urheilulehti lahjaksi

Urheilulehti on aivan huikea lahja urheiluhullulle miehelle tai naiselle! Varsinkin monet miehet seuraavat urheilua niin intensiivisesti, että Urheilulehti varmasti antaa useimmille uutta ulottuvuutta penkkiurheiluun. Lahjaksi kannattaat tilata vaikka määräaikainen lyhyt jakso, jolloin lahjan saaja pääsee vähän tutustumaan lehteen.

Lahjatilauksen mukanat tulee tilaajalahjat, jotka lähetetään noin kuukauden kuluttua tilauksen tekemisestä. Lahjatilaus on todella helppo ja nopea tehdä netissä.

Urheilulehti videot ja mainokset

Urheilulehti ei ole viime vuosina ollut kovin aktiivinen videoiden suhteen, mutta kannattaa kuitenkin seurata sen youtube tiliä silloin tällöin:

Muita alan lehtiä

16 nroa nyt 29€

Seiska

16 nroa nyt 29€

FIT

16 nroa nyt 29€

Anna

16 nroa nyt 29€

Kunto Plus

16 nroa nyt 29€

16 nroa nyt 29€

16 nroa nyt 29€

16 nroa nyt 29€

Trendi

16 nroa nyt 29€

Apu

16 nroa nyt 29€

16 nroa nyt 29€

Katso

16 nroa nyt 29€

16 nroa nyt 29€

16 nroa nyt 29€

16 nroa nyt 29€